The ADD Guide to Internet Moneymaking – Get Rich Κάντε κλικ στην κριτική βιβλίου του Marc Ostrofsky

By | 25 Οκτωβρίου, 2021

Η γιαγιά είναι γεμάτη σαν Τουρκία των Ευχαριστιών

Κερδίστε χρήματα στο Διαδίκτυο. Μμμμ, μη νομίζεις ότι είναι απαίσιο! Εύκολα χρήματα, σωστά; Λοιπόν, ίσως θα μπορούσε να είναι ο Marc Ostrofsky, ο εκατομμυριούχος πρωτοπόρος του Διαδικτύου. Στο βιβλίο του, Κάντε κλικ πλούσιο, ο Ostrofsky προσφέρει πολλές ιδέες για να κερδίσετε χρήματα και πολλά παραδείγματα ανθρώπων που έβγαζαν χρήματα στο διαδίκτυο. Εκτός από πολλές σελίδες κριτικών βιβλίων (κυρίως από άλλους επιτυχημένους διαδικτυακούς εμπόρους), το βιβλίο περιέχει 17 πλήρη κεφάλαια σχετικά με τις μεθόδους εισόδου στην αγορά χρήματος του Διαδικτύου. Ο κ. Ostrofsky παρέχει επίσης στον αναγνώστη συνεισφορές στην ανάπτυξη μιας νοοτροπίας για την είσοδο σε αυτήν την επιχείρηση, καθώς και πολυάριθμες αναφορές σε εργαλεία ή πόρους για τη λήψη πρόσθετων πληροφοριών.

Αυτό που μου άρεσε σε αυτό το βιβλίο είναι ότι παραδίδει αγαθά. Οι μέθοδοι που παρουσιάζονται είναι δοκιμασμένες μέθοδοι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και ο Ostrofsky σας δίνει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο για να ξεκινήσετε τουλάχιστον, αν θέλετε να ακολουθήσετε περισσότερα. Ως προς την ποσότητα λοιπόν, αυτό το βιβλίο είναι απόλυτος νικητής. Αν μπορούσα να γράψω μια λίστα με όλους τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να καθίσετε και να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, να αρχίσετε να πουλάτε προσωπικά αντικείμενα στο eBay και να πουλάτε το όνομα τομέα σας για εκατομμύρια δολάρια (Εντάξει, ίσως είναι ένα εκατομμύριο όνομα τομέα δολαρίων “Ήδη διακυβεύεται – εκτός και αν κοιτάξετε το μέλλον των τομέων dotMobi) , δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να καλύψω την περιοχή καλύτερα από αυτό το βιβλίο.

Άλλα πράγματα που μου άρεσαν σε αυτό το βιβλίο είναι οι πόροι που προσφέρονται. Σε κάθε μία από τις μεθόδους που περιγράφονται στο βιβλίο, ο Ostrofsky κάνει καλή δουλειά παρέχοντας συνδέσμους με εργαλεία ή πόρους που είναι πολύτιμοι για τον νέο επιχειρηματία. Επίσης, στο τέλος του βιβλίου, υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο σε πληροφορίες σχετικά με τους πόρους και τους προμηθευτές.

Επειδή Κάντε κλικ πλούσιο Είναι γεμάτο με πληροφορίες που μπορούν να ωφελήσουν σοβαρές μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο, προτείνω. Επικροτώ το στυλ των συγγραφέων που ακολουθούν εύκολα σημαντικές βασικές διαδικασίες για να τις παρουσιάζουν εύκολα σε αριθμημένες σειρές ή με δελτία. Ως άτομο που διαβάζει μεγάλο όγκο τεχνικών πληροφοριών στο διαδίκτυο ή σε βιβλία, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις βήματα που διαβάζονται εύκολα και χωνεύονται χωρισμένα σε μικρά μέρη. Το βιβλίο χωρίζεται σε μικρά υποκεφάλαια, επομένως πηγαίνει αρκετά γρήγορα και για όσους από εμάς ενδιαφέρονται μόνο για μία ή δύο συγκεκριμένες μεθόδους, το βιβλίο είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει εύκολα. Δεν το συνιστώ, φυσικά, γιατί δεν θα κερδίσετε τα χρήματά σας από το βιβλίο επιλέγοντας μία ή δύο μεθόδους.

Τώρα το θέμα μου με το αλάτι

Παρά τη σύσταση του βιβλίου, να δώσουμε μια σωστή προειδοποίηση σε οποιονδήποτε έχει το χέρι του στο κουμπί «αγορά τώρα» της Amazon. Θα ήθελα να επισημάνω μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν στο βιβλίο.

Πρώτα απ ‘όλα, παρόλο που το βιβλίο φαίνεται να είναι οργανωμένο σε ένα ωραίο πρότυπο Microsoft Word Outline, με τίτλους και υπότιτλους που επισυνάπτονται στο κείμενο, μερικές φορές η οργάνωση των σκέψεων του συγγραφέα αποκλίνει λίγο. Για παράδειγμα, στο κεφάλαιο “Συλλογή των πληρωμών σας – Γρήγορη και εύκολη”, ο συγγραφέας χρησιμοποιεί πληρωμές με πιστωτική κάρτα για να χρεώσει και να αποβάλει τα έξοδα αποστολής και ούτω καθεξής. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά στη μέση αυτού, εισάγει ένα διάγραμμα ροής και μια ιδέα για το μάρκετινγκ της βάσης δεδομένων και μιλά για το θέμα και τις πωλήσεις. Τι? Τι σχέση έχει αυτό με την πληρωμή; Σε όλο το βιβλίο βρήκα παραδείγματα αυτού του στυλ γραφής ADD, που μπορεί να αποδοθεί περισσότερο σε κακή επεξεργασία παρά σε κακή συγγραφή, αλλά αφαιρεί σημαντικά τη ροή με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεύτερον: Δεν μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο χωρίς καν να νιώσετε λίγο σνούκερ. Είναι σαφές ότι πολλές από τις παραπομπές που παρέχονται από τον συγγραφέα πρέπει να ληφθούν μέσω ενός συνδέσμου στον ιστότοπό τους. Είναι σίγουρα για μια νομισματική σχέση με αυτό το αναφερόμενο προϊόν ή υπηρεσία. Ενώ το βιβλίο ΝΑΙ σχετικά με το να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να κατηγορήσω τον συγγραφέα που προσπαθεί να βγάλει χρήματα, όπως προτείνω στον αναγνώστη, θα ήταν πολύ αναζωογονητικό να διαβάσετε ένα βιβλίο για το διαδικτυακό μάρκετινγκ ή το να κερδίσετε χρήματα που είναι πραγματικά αλτρουιστικό από τον συγγραφέα (όπως λένε). είναι.) “Έβγαλα λεφτά, οπότε θέλω να επιστρέψω, μπλα, μπλα, μπλα …..” Μην κάνετε λάθος. Εκτός από το κέρδος που αποκομίζει ο Οστρόφσκι από την πώληση βιβλίων, πρόθεσή του είναι να συνδεθεί με εσάς, τον αναγνώστη, ως δυνητικό εισόδημα. Οπότε να το έχετε υπόψη σας. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι, με την ευκαιρία, μάλλον θα έκανα το ίδιο. Ωστόσο, είναι ωραίο να ονειρευόμαστε ότι πραγματικά δίνουμε πίσω στα άτομα που έχουν επιστρέψει στην κοινότητα.

Τέλος, το τελευταίο πράγμα που δεν μου άρεσε στο βιβλίο είναι η αυτο-αύξηση του συγγραφέα που εκτοξεύεται σε όλο το βιβλίο. Και πάλι, αυτό είναι πολύ συνηθισμένο σε αυτού του είδους τα βιβλία, όπου ο συγγραφέας χρησιμοποιεί την επιτυχία του ως το πιο φωτεινό παράδειγμα του να κάνει όλα όσα προωθεί στα βιβλία του. Μπορεί να μην έχω δίκιο εδώ, γιατί φυσικά δεν θα θέλαμε κανένα νέο από τον συγγραφέα αν δεν έκανε κάτι για να καθιερωθεί ως ειδικοί στο θέμα. Ωστόσο, ελπίζω να βρω ένα που δεν είναι έτσι. Νομίζω ότι είναι απολύτως εφικτό να παρουσιάσεις την επιτυχία σου χωρίς να εμφανίζεσαι σαν μια σταγόνα ονομάτων εγωμανίας. Κάντε κλικ πλούσιο δεν είναι τόσο κακό όσο αυτό, αλλά το βιβλίο μεγεθύνθηκε αρκετά ώστε να με θυμώνει από καιρό σε καιρό.

Περίληψη

Εντάξει, ίσως ζηλεύω ή ίσως δεν ήμουν ποτέ καλά προσαρμοσμένος για να κερδίσω χρήματα πάνω από τα στερεότυπα πωλήσεων που τείνουν να γράφουν αυτά τα βιβλία. Πρόταση, πρόταση… σημαίνει αυτό ότι αυτός ο τύπος προσωπικότητας είναι προϋπόθεση της νοοτροπίας για επιτυχία; Όχι, δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, όταν σκέφτεστε τις έννοιες που προωθούνται για «διαδικτυακή» επιτυχία σε αυτό το βιβλίο, οι οποίες περιλαμβάνουν το μη εταιρικό επίτευγμα ενός ατόμου, την αυτοαπασχόληση και ένα ανεξάρτητο πνεύμα, λογικά μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Λυπάμαι λίγο τον κ. Οστρόφσκι για το ύφος του στο βιβλίο, όπως και ο πωλητής του, αλλά τον επικροτώ που δημιούργησε μια ιστορία και ένα παράδειγμα ατομικού πνεύματος και ευρηματικότητας. Αυτές είναι οι ιστορίες που μας ενδιαφέρουν και μας ενθαρρύνουν να αγοράζουμε βιβλία για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μιμηθούμε αυτές τις ιστορίες.

Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με καλές πληροφορίες που δεν πρέπει να διαβάσετε. Θα πρέπει να ερευνήσετε λίγο περισσότερο την ακριβή μέθοδο που σας αρέσει, αλλά το βιβλίο παρέχει μια επισκόπηση κάθε μεθόδου που παρουσιάζεται. Εκτιμώ ένα βιβλίο αυτού του είδους που στοχεύει να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει πόσα πραγματικά έχω μάθει. Και έμαθα από αυτό το βιβλίο, και πήρα επίσης μια σειρά από καλές ιδέες και πόρους που σκόπευα να εξερευνήσω περαιτέρω. Νιώθω ότι θα το κάνεις κι εσύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *