SlideShare – YouTube PowerPoint

By | 20 Νοεμβρίου, 2021

Έχετε ακούσει ποτέ για το SlideShare.net; Ο Michael Arrington, ιδρυτής και συνεκδότης του TechCrunch, το ονόμασε PowerPoint YouTube. Οι άνθρωποι θα ήθελαν να βλέπουν, να ανεβάζουν και να μοιράζονται προβολές και σχόλια PowerPoint και PDF, όπως κάνουν στο YouTube.

Το PowerPoint είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξηγήσετε τις νέες σας ιδέες, μπορείτε εύκολα να δείτε την ιδέα μέσα από μια διαφάνεια. Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τη σοφία σας σε όλο τον κόσμο στο SlideShare και μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές υπέροχες ιστορίες στο SlideShare.net. Οι περισσότερες προβολές και πολλές διαφάνειες που έχουν ληφθεί είναι καινοτόμες.

Μοιραστείτε την εργασία σας με περισσότερους από 25 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες

Η κοινή χρήση του αριστουργήματός σας στο SlideShare είναι σαν να ανεβάζετε ένα κλιπ στο YouTube. Οι άνθρωποι άφηναν ένα σχόλιο, επέλεγαν τις διαφάνειές σας ως αγαπημένες και μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τις διαφάνειές σας σε ιστολόγια και ιστότοπους.

Πώς να αρχίσω? Μπορείτε απλά να ανεβάσετε και να καταχωρήσετε δεκάδες υποστηριζόμενες μορφές, όπως PDF, PPT, έγγραφα.

Κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για μια βαρετή διαφάνεια, επομένως η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η λαμπρότητα είναι σημαντικά. Πολλοί οδηγοί PowerPoint σάς διδάσκουν πώς να κάνετε το PowerPoint σας απλό και σαφές, αλλά όχι στο SlideShare.net. Ιδέες, εικόνες, φόντο είναι απαραίτητα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας διαφάνεια ως περιοδικό. Μια πολύχρωμη ή με νόημα διαφάνεια θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Η ιδέα – Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για μια καλή διαφάνεια. Οι χρήστες του SlideShare έχουν υψηλό επίπεδο κατάρτισης, το 62% έχει πτυχίο πανεπιστημίου και το 19% έχει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Και περισσότερο από το 50% είναι διευθυντές, στελέχη και άλλοι υπεύθυνοι λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Εάν δεν είναι καλή ιδέα, δεν θα είναι δημοφιλής.

2. Κείμενο – Κάντε το μεγάλο και κρατήστε το απλό. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε το μυθιστόρημά σας, το SlideShare δεν πρόκειται να είναι ένα καλό μέρος. Αφορά περισσότερο την οπτικοποίηση του μυαλού, της ιδέας ή της ιδέας σας. Έτσι μερικές φορές οι λέξεις-κλειδιά θα ήταν αρκετές. Αλλά δεν θα άλλαζαν όλοι σε λειτουργία πλήρους οθόνης για να προβάλουν τη διαφάνειά σας. Είναι σημαντικό να κάνετε τη γραμματοσειρά μεγάλη. Φυσικά, μερικές ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές θα κάνουν τη διαφάνειά σας πιο ελκυστική.

3. Φωτογραφία – Επιλέξτε το καλύτερο για να εξηγήσετε το θέμα σας. Είναι καλύτερο για τους επισκέπτες να καταλάβουν για τι πράγμα μιλάτε με την πρώτη ματιά στη φωτογραφία σας. Ή η φωτογραφία σχετίζεται πολύ με το θέμα σου. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

4. Πρώτη σελίδα – Η πρώτη σελίδα των διαφανειών σας είναι πολύ σημαντική. Όταν οι επισκέπτες περιηγούνται στο SlideShare.net. Οι μόνες πληροφορίες που μπορούν να βρουν είναι η μικρογραφία της πρώτης σας σελίδας και ο τίτλος της διαφάνειας. Η πρώτη σελίδα είναι το εξώφυλλο, οπότε θυμηθείτε να διακοσμήσετε την πρώτη σας σελίδα και να βελτιστοποιήσετε τον τίτλο σας.

Ακολουθήστε τους παραπάνω κανόνες, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα δημοφιλές slideshow. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις διαφάνειές σας στο LinkedIn με την εφαρμογή. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στο προφίλ σας και κάντε κλικ στην «προσθήκη εφαρμογής» και, στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις διαφάνειές σας με τις συνδέσεις σας στο LinkedIn.

Μπορείτε επίσης να πάρετε πολλή έμπνευση από άλλους

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το SlideShare.net, έναν εξαιρετικό πόρο για εξαιρετικά αρχεία PowerPoint και PDF; Εάν παρουσιάζετε το νέο σας σχέδιο στους πελάτες ή τους μαθητές σας, ή ίσως στον διευθυντή σας, πρέπει να ετοιμάσετε ένα καλό PowerPoint. Ένα καλό PowerPoint είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσετε με μια διάλεξη.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στο SlideShare, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της υγειονομικής περίθαλψης, του σχεδιασμού, των επιχειρήσεων και πολλών προτύπων. Ορισμένες διαφάνειες θα σας εμπνεύσουν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας δημόσιους πόρους, όπως όμορφα πρότυπα ή ορισμένα δεδομένα από εξαιρετικά αρχεία. Πολλά αρχεία αποθηκεύονται ως PDF, κάτι που μπορείτε να κάνετε εύκολα μετατροπή PDF σε PowerPoint Με το AnyBizSoft, στη συνέχεια ενσωματώστε το στην παρουσίασή σας. Είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε ξανά το περιεχόμενο ή να λάβετε το πρότυπο από το SlideShare. Και αν βρείτε ορισμένα αρχεία PDF από έναν αξιόπιστο ερευνητικό οργανισμό, τα μετατρέψετε σε PowerPoint και τα αναφέρετε απευθείας, η παρουσίασή σας θα είναι πιο συναρπαστική.

Έτσι, το SlideShare.net είναι η ιδέα σας, όχι μόνο μια πλατφόρμα για κοινή χρήση δημιουργικότητας, αλλά και μια βάση δεδομένων υλικού PowerPoint.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *