Baby Fart Aerobics – бебешки масаж със забавно име

By | февруари 3, 2021

Искате решение за вашето бебе постоянно да крещи от болезнени газове от бебешки колики? Джини Пател Томпсън може да бъде следващата ви най-добра приятелка със своето странно име Baby Fart Aerobics DVD.

Защо бебешките пердета облекчават плаченето от колики

Името е смешно, да. Техниките, описани на DVD, обаче не са такива. Джини Пател Томпсън е експерт по природни лекарства за храносмилателни разстройства, който е написал книгите. Слушайте червата си и Диета за ремисия на IBD. Той страдал от болестта на Crohn, преди да се излекува естествено.

Самият Томпсън се отърва от бебешките колики. Това беше началото на неговия DVD, когато той използва знанията за чревни заболявания, за да помогне на бебето си колики. Томпсън твърди, че ако се придържате към колики масаж и основна аеробна рутина, в рамките на няколко седмици бебето ви трябва да е без колики.

Трябва ли да му повярвате?

Да

Той вярва, че бебешките колики са причинени от уловени газове и кака в червата на вашето бебе. Baby Fart Aerobics ви учи как да изпълнявате специфични техники за бебешки масаж и упражнения, предназначени за отпускане на таза и червата. Томпсън мисли, когато вашето бебе прави програмата си за „аеробика“; уловеният газ и изпражненията ще се разпаднат и ще преминат. Без газове, без болка, без колики.

Томпсън не е единственият специалист, който препоръчва колики за масаж и подобна на аеробика рутина за облекчаване на коликите. Харви Карп, Най-щастливото бебе в блокаописва рутинни процедури за бебешки масаж, които завършват с това, че бебето кара велосипеди с крака и масажира корема си, за да помогне на бебето да освободи газ или кака.

Също така се появи индустрия около класовете по йога за кърмачета. Едно от известните предимства на бебешката йога е по-доброто храносмилане и по-малко колики. Бебешката йога е подобна на основната рутина на Baby Fart Aerobics.

Бебето жадува за човешкото докосване

Съществуват обаче и други предимства от прилагането на техниките за отстраняване на газ / пука на DVD. Освен че облекчавате симптомите на бебешки колики, вие също давате на бебето нещо, за което той наистина жадува; вашия контакт.

Защо бебето ви жадува за вашето докосване? Помисли за това? Постоянно е увит в утробата ви Напомнянето му за времето му като плод му помага да се успокои. Някои изследвания дори показват, че помага на вашето бебе да расте!

През 1982 г. д-р. Проучванията, проведени от Tiffany Field върху недоносени бебета, масажирани и недоносени бебета, не дават изненадващи резултати. Медицински сестри масажираха група недоносени бебета в продължение на петнадесет минути на ден. Правеха рутинния масаж три пъти седмично в продължение на десет дни. Тази група preemie е спечелила 47% повече тегло от групата, която не е масажирана. И още по-добре, масажираните недоносени бебета бяха освободени почти седмица преди „немасажираните“ недоносени бебета.

Бебешкият масаж има подобен ефект върху доносените бебета. Масажирането само 15 минути на ден може да помогне на вашето бебе

  • плачете по-малко и
  • бъдете по-бдителни
  • наддаване на тегло по-бързо,
  • бъдете по-малко стресиращи.

И така, ако сте опитали всичко, за да облекчите коликите на вашето бебе, но всъщност не сте се сещали да опитате бебешки масаж, какво може да навреди да опитате малко бебешка аеробика?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *