Сбогом на Крон

By | юли 6, 2021

Понастоящем засяга около 500 000 души в САЩ. Това е хронично възпалително заболяване на червата, което причинява възпаление и подуване на храносмилателния тракт. Може да засегне всяка част от стомашно-чревния тракт. Това е състояние за цял живот. Нарича се болест на Crohn и е също едно от заболяванията, които хипербаричната кислородна терапия помага да се излекува.

Какво е хипербарна кислородна терапия и как може да помогне за лечение на болестта на Crohn? Хипербаричната кислородна терапия е безопасно, неизбежно и нетоксично лечение, което използва 100% кислород в хипербарна камера. Кислородът в хипербаричната камера се поддържа под 2-3 пъти по-голямо налягане от нормалната атмосфера, което позволява на кожата и белите дробове да абсорбират повече кислород за по-малко от час.

Чрез абсорбиране на кислород под налягане, пациент с болестта на Crohn ще изпитва по-малко възпаление в стомашно-чревния тракт, по-ниски стойности на утаяване и по-ниски стойности на CRP и WBC. Болката също се облекчава, теглото и апетитът също се подобряват.

И тъй като вече има хипербарични камери за продажба и наем. Лечението също стана много достъпно и достъпно.

Хипербаричната кислородна терапия наистина има много предимства за пациентите на Crohn. Вече няма нужда да ходите в болница за лечение. Също така, няма хирургическа намеса. Възходът на хипербаричната кислородна терапия като едно от най-добрите алтернативни лекарства наистина е добра новина за хора, които са страдали от болестта на Crohn достатъчно дълго. Това наистина дава на хората надежда и повод да се усмихват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *