Решихте ли да се откажете от кафето? Опитайте тези алтернативи

By | юли 3, 2021

Решихте ли най-накрая да се откажете от кафето, защото се притеснявате за кръвното си налягане, нарушените режими на сън или други здравословни проблеми?

Ако до 20% от населението в западния свят има IBS, вероятно сте научили, че кафето е спусък. Изненадващо, кафето без кофеин също е спусък. Не само кофеинът стимулира червата. Кафето съдържа ензим, който дразни храносмилателната система.

Обичате вкуса и цялото преживяване с кафе – но знаете, че кафето просто не е съгласно с вас.

Решено е … но ви липсва това рано сутрин изживяване … неговият топъл, богат вкус, текстура и аромат … усещането, което придава, когато гали езика ви и се плъзга по гърлото ви.

Заместителите на кафе може да са отговорът за вас.

Зърнените храни, ядките, зеленчуците и плодовете са в основата на много кафеподобни напитки. Те могат да бъдат печени, варени или варени, за да се извлекат съставките, използвани за производството на крайния изсушен продукт, който смесвате с гореща вода или приготвяте като обикновено смляно кафе.

Ето няколко замествания, които може би си заслужава да опитате.

Caf-Lib Оригинална смес Безкофеинова напитка от зърнени храни

Café-Lib е алтернатива за разтворимо кафе, приготвена от печен малцов ечемик, печен ечемик и печена цикория. Не съдържа кофеин, захар, химикали или консерванти, напълно е натурален. Изглежда и има много вкус на кафе, без неприятните странични ефекти на кафето.

Моментална натурална напитка без кофеин Pero

Швейцарският продукт Pero се произвежда от малцов ечемик, ечемик, цикория и ръж без никакви добавки. Има много ниска киселинност и вкус, подобен на кафето.

Билково кафе без чай без кофеин

Заместителите на кафе Teeccino са богати на инулин, разтворими фибри, получени от корен от цикория, които помагат за подобряване на храносмилането / елиминирането и увеличаване на абсорбцията на калций и минерали. Той е не киселинен и с високо съдържание на калий, здравословен за сърцето. Teeccino се предлага в различни вкусове.

Dandy Blend Instant Grain Decaf Coffee Beverage

Dandy Blend е макробиотик, веган и без глутен, без киселинност или горчивина. Глухарчето има ползи за здравето и богат, плътен вкус, гладкост и текстура на истинското кафе.

Cafix Изцяло натурална безкофеинова незабавна напитка

Заместителят на кафе Cafix получава своя богат вкус от здравословна смес от всички естествени съставки … не изкуствени. Съставките включват малцов ечемик, ечемик, цикория, корени от смокиня и цвекло.

Cafe Orzo Органична италианска алтернатива без кофеин

Cafe Orzo се произвежда от био печен ечемик. Варете кафе по същия начин, по който бихте го направили – във вашата машина за капково кафе, в капков филтър или във френска преса. Това е мека, ядкова напитка с богат вкус.

Crio Bru Vega Real

Vega Real е първокласно печено какао с естествени червени плодове и нотки на тъмна подправка. Земните тонове се събират на върха на свежестта и след това се приготвят да разкрият луксозен, сложен вкус с нотки на червени плодове и тъмни подправки, ароматизирани с какао. Crio Bru е лесно да се направи, независимо дали е в кафеварка или във френска преса. Запарката се отчита като вкусна, особено когато добавите малко подсладител или сметана.

Забележка: Какаовите зърна съдържат малки количества кофеин. Ако сте чувствителни към кофеин или шоколад, тази напитка може да не е за вас.

Заместител на кафе без кофеин Natural Touch Kaffree Roma без кофеин

Kaffree Roma Roasted Grain Drink е вкусна и сърдечна. Направен е от печен малцов ечемик с докосване на цикория. Насладете се на силния, плътен вкус на кафе без кофеин, танинови киселини или кафе на зърна.

опровержение

Материалите, предоставени в тази статия, са само с информационна цел. Не е предназначен да замени подходяща медицинска диагноза, лечение или съвет. Винаги се консултирайте с Вашия лекар и други подходящи доставчици на здравни грижи, преди да приемате каквито и да било лекарства, природни средства или добавки; или преди да промените диетата си. Обсъдете всички планове, симптоми и медицински състояния с Вашия лекар.

Всяко използване на идеите, съдържащи се тук, е по ваша преценка, риск и отговорност. Авторът не може да носи отговорност за представената информация. Няма изявления или гаранции, изрични или подразбиращи се.

Не трябва да започвате или прекратявате медицинско лечение въз основа на информацията, съдържаща се в тази или която и да е друга статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *