Преглед на Immunotec – Плюсове и минуси на бизнеса с Immunotec

By | януари 29, 2021

Преглед на Immunotec

Позволете ми да се представя, преди да се потопя в този преглед на Immunotec. Казвам се Бен Бийл и съм в индустрията на мрежовия маркетинг повече от 20 години. Летните ми ваканции минаха на срещи за мрежов маркетинг като дете, а семейството ми беше в над 20 различни компании. Имам отношения на любов и омраза с тази индустрия, което ми дава способността да предлагам балансирана перспектива на компаниите, които съм изучавал. Използвам прост метод за оценка pro / con, който в никакъв случай не е изчерпателен, но който се надявам да ви помогне да потвърдите всяко проучване, което сте направили на Immunotec.

Immunotec Корпоративни плюсове и минуси

Професионалисти– Immunotec е на пазара от почти 15 години и ще съществува известно време, тъй като е без дълга и е публичен. Той също така има впечатляващ списък с международни патенти, които осигуряват сигурност под формата на патентовани продукти.

Зад Immunotec стои James A. Northrop, Dr. Вулф Дрьоге, д-р Той има впечатляващ списък с ръководители, топ мениджмънт и лекари като Густаво Баунус, Патрик Монпетит и Джон Молсън.

Минуси– Досега не открих нищо негативно за корпоративната страна на Immunotec. Те имат много солидна репутация.

Имунотек продукти за и против

Професионалисти– С множество международни патенти и клинични проучвания върху хора, доказващи техните твърдения за основните му продукти Immunocal и Immunocal Platinum, той доказва, че е най-стабилната компания за хранителни добавки в бранша. Те също имат богата гама от допълващи се продукти като витамини, които непрекъснато усъвършенстват, когато се откриват нови естествени иновации в здравето.

Минуси– Имунокалът всъщност изглежда твърде добре, за да е истина. Когато разговаряте с дистрибутори и всичко, за което твърдят, че е полезно (рак, МС, артрит, болест на Крон, Паркинсон, Алцхаймер), изглежда, че те предлагат змийско масло. След като си направих домашното, установих, че всички твърдения са проверими и науката зад продукта е солидна. Когато отиват при приятели и семейство, „при какви здравословни условия помага?“ Сигурен съм, че това е малко маркетингов кошмар за нови дистрибутори, които са помолени. и всичко!“ защото повечето хора биха си помислили „това е общо B.S“

Имунотек бизнес плюсове и минуси

Професионалисти– Схемата за работа и компенсации се основава на това, което аз наричам „разумна лична консумация“. С това искам да кажа, че вашите минимални месечни изисквания за обем никога не надвишават това, което един нормален човек би купил от продуктите, които продавате. Изискванията за стартиране са около $ 150 на месец. Мисля, че е много разумно, като се има предвид, че някои компании начисляват над 500 долара на месец продажби. На най-високо ниво вашите лични продажби трябва да са само около $ 300 на месец.

Друг професионалист е, че продуктите работят. Хората виждат резултатите в много кратък ред. Компанията има процент на задържане на клиенти около 80%, което е безумно добро. Степента на съхранение на повечето продукти е под 50%.

Планът за обезщетение на Immunotec е доста доходоносен и има бонуси и суми, които повечето хора не знаят (тази част може да е проблем, тъй като тези суми и бонуси не се оповестяват в документите за компенсации на компаниите, а човек на ниво Gold или по-високо). За да ви дам пример за това колко е добър, нека да сравня бизнеса на двамата ми приятели. Единият е в Immunotec, другият е в друга компания. И двамата имат по-нисък ранг от около 300 души. Някой в ​​Immunotec има средно продажби от $ 200 / месец на всеки член в долната си линия, докато продажбите на други хора са около $ 500 / месец, но моят приятел в Immunotec прави почти два пъти повече!

МинусиКомпанията върши ужасна работа за популяризиране и продажба на своите продукти, а върши още по-лоша работа за насърчаване на бизнеса. Дублираните уебсайтове на компанията имат ужасно сърфиране и много от техните копия звучат като медицински списания или учебници по наука. Хората, които съм виждал, които имат успех в тази компания, често разработваха свои собствени маркетингови инструменти. Изглежда, че компанията е наясно с тази очевидна пропаст в бизнеса си и работи за добавяне на по-добри маркетингови инструменти за своите партньори, но досега е пропуснала целта.

Заключение на прегледа на Immunotec

Като цяло Immunotec е страхотна компания със светло бъдеще и отличен потенциал за растеж. Ако не се страхувате да се справите сами с маркетинга, можете да се възползвате от тази слабост във фирмата и бързо да преминете през редиците, защото малко хора знаят за тази страхотна компания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *