Ползи от дигестинола – Естествено средство за храносмилане

By | декември 30, 2020

В сравнение с други лекарства и лекарства и дори хранителни добавки, Digestinol има своето място. Дигестинолът е не само полезен, но и безопасен за използване от всеки.

Освен че лекува, основната полза на Digestinol е, че не съдържа химикали. Във формулировката се използват само естествени съставки. В препарата няма добавки като глутен, които могат да предизвикат алергични реакции. Дигестинолът също е безопасен за употреба с лекарства, отпускани с рецепта, различни от лекарства за рак и лекарства за припадъци.

AMP – Едночленна армия

Противоракови ефекти: Дигестинолът е ефективен за лечение на пост-рак, както и за предотвратяване на рак на стомаха. Няколко чревни възпаления могат да причинят рак в храносмилателния тракт. Тази заплаха се елиминира с редовна употреба на дигестинол. Антиоксидантното свойство на полизахаридите от алое слуз създава защитен слой върху лигавицата на храносмилателния тракт, който предотвратява по-нататъшно възпаление. Той също така наблюдава клетъчното образуване, за да предотврати всяка неизправност, която може да предизвика образуването на тумор.

Противовъзпалително свойство: Възпалението е реакцията на имунната система към увреждане на тъканите. Дигестинолът може да намали възпалението, като блокира тригерите и модулира имунния отговор. Стомашно-чревни заболявания като болестта на Crohn и улцерозен колит са такива възпалителни разстройства. Възпалението може също да причини стомашни язви и дивертикулит. И двете се редуцират от Digestinol.

Антибактериално: AMP в дигестинол може да предотврати растежа на вредни бактерии и също така да гарантира, че има достатъчно добра бактериална популация в храносмилателния тракт. Добрите бактерии са чудесна помощ в борбата с нахлуващите патогени, както и осигуряват храносмилателни ензими, които улесняват храносмилането.

Подобрява мускулните контракции: Храната преминава през храносмилателната система с помощта на последователност от мускулни контракции. Понякога отслабените мускули не се свиват при необходимост и причиняват запушване на храната в определен орган по-дълго от необходимото. Това може да повлияе на правилния храносмилателен процес и да причини образуването на газове. Дигестинолът подхранва храносмилателната система, като укрепва мускулите и осигурява здрави нервни импулси.

Правилното храносмилане осигурява усвояване на хранителните вещества. Много хранителни вещества спомагат за прочистването на кръвоносната система и предотвратяват натрупването на токсини. Токсините могат да причинят кожни обриви и други кожни симптоми, които често са симптоми на нездравословна храносмилателна система. Тези кожни симптоми се подобряват и чрез подобряване на храносмилането.

Ползите от L-глутамин

Абсорбиращият L-глутамин също има предимства. Продължителният диабет помага за регулиране на нивата на кръвната захар, тъй като може да доведе до други храносмилателни заболявания като гастропареза поради увреждане на нервните клетки. Също така е от полза за здравето на мускулите и процеса на възстановяване.

Ползи от соев лецитин

Соевият лецитин се фокусира основно върху усвояването и мобилизирането на мазнини. Този фосфолипид придвижва молекулите на мазнините и холестерола през кръвта към храносмилателното място. Този процес помага да се предотврати образуването на камъни в жлъчката и възпаление на черния дроб.

Храносмилателните разстройства се причиняват и от някои заболявания на нервната система. Соевият лецитин може да направи нервната система по-здрава и да предотврати някои нарушения на нервната система, които могат да доведат до нездравословна храносмилателна система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *