Лечение на алтернативна медицина за инфекция с C. Difficile

By | юли 4, 2021

Тази статия може да е за вас или за ваш близък, тя е за пациенти, търсещи помощ. Clostridium difficile, CDF, C. diff, колит, свързан с антибиотици; колит – псевдомембранозен; некротизиращ колит. За съжаление, широкото лечение на C. difficile с антибиотици не може да предотврати рецидиви.

Тази опортюнистична инфекция причинява диария и е свързана с 14 000 американски смъртни случая всяка година и това е единствената официална статистика.

Някои изследователи предполагат, че C. diff е свързан с повече от 30 000 смъртни случая годишно в Съединените щати, като удря около половин милион американци годишно. Това наистина е супер грешка. Защо C. diff е супер грешка? Засега победата във войната между антибиотици и C. difficile се носи от резистентните щамове на този микроб.

Clostridium difficile (C. difficile) е бактерия, която причинява водниста диария, кървави изпражнения, треска, гадене, коремна болка или спазми. C. difficile може да причини сериозни чревни състояния като възпаление на дебелото черво (колит).

Хората в добро здраве обикновено не се разболяват от C. difficile. Обикновено можем да получим Clostridium от храна и вода. При 10 процента от населението този микроб се намира в червата без очевидни симптоми. Здравият човек има защитен механизъм, който се предпазва от това супер насекомо.

Лекарите и изследователите са единодушни, че C. difficile се проявява най-вече след прием на широкоспектърни антибиотици и обикновено е атака срещу малки деца, възрастни хора и хора с ниска имунна система, като сериозна хирургия, химиотерапия, лъчетерапия, СПИН, алкохолици. ‘и т.н. Преди да приемат антибиотици, много от тях са имали бактерия C. difficile в тялото си, но се чувстват добре.

Повечето експерти се съгласяват, че продължителната употреба на широкоспектърни антибиотици предизвиква C. diff инфекция, като унищожава приятелската чревна флора. Тези микроорганизми се наричат ​​приятели, защото „врагът на моя враг е моят приятел“. Приятелската чревна флора е най-добрата ни защита срещу неприятни микроорганизми като микроби, дрожди Candida и паразити.

Дисбиозата е състояние, при което приятелската чревна флора е унищожена и опортюнистичната инфекция е обзела стомашно-чревния тракт (свръхрастеж на Candida-дрожди, свръхрастеж на малките черва от бактерии; SIBO). Има много информация за дисбиозата, която описвам в електронната си книга: здрав панкреас, здрав си.

C. difficile е опортюнистична инфекция, която расте, когато има възможност да расте. Вредните чревни бактерии, Candida-дрожди и паразити причиняват увреждане на стената на червата, което прави червата ви уязвими за разпространението (колонизацията) на C. diff. Тази супер грешка не действа сама. Стафилококи, Klebsiella, Candida-дрожди, паразити и др. Има все повече доказателства, че някои видове опортюнистични инфекции, като например

След като убиете C. difficile със силни широкоспектърни антибиотици или други антимикробни средства, облекчението ще бъде временно. Казано от медицинска гледна точка, е трудно да се тържествува над тези бактерии, без да се възстановят естествените защитни механизми на организма. Инфекцията с Clostridium difficile причинява много увреждания на телесните системи; следователно няма магически куршум за тази ситуация. Има няколко неща, които можем да направим едновременно, за да помогнем при този проблем.

• Възстановете приятелска чревна флора
• Възстановява естествените защитни механизми на организма, като киселинност на стомаха, антибактериални ефекти на жлъчката и панкреатичния сок и евакуация на червата.
• Намалете колонизацията на C. difficile в червата
• Намаляват чревното възпаление и вътрешната токсичност
• Поправете щетите, причинени от токсините на C. difficile на нервната и хормоналната система.
• Укрепване на имунитета
• Нормализирайте киселинно-алкалния баланс
• Подобряване на храносмилането
• Заменете липсата на жизненоважни вещества

Съжалявам, но съветът да приемате пробиотици (много от тях с ниско качество) или да ядете кисело мляко няма да помогне в случая на C. diff. Аналогията на стомашно-чревния тракт с градината може да помогне. Ако градината е пълна с плевели, гъсеници, жаби и токсични химикали, почвата се изчерпва и изсъхва; Няма шанс да отглеждате рози и цветя. Необходими са различни начини, упорита работа и известно време, за да се развие тази градина.

Използвам този безопасен, ефективен, без наркотици, алтернативен, холистичен подход много пъти и от години. Многобройни части от тази уникална анти-клостридиева програма се използват широко в други страни от стотици години. Може да намали диария, болка, коремни спазми, гадене, подуване на корема, кървави изпражнения, чревна неотложност и други стомашно-чревни симптоми. Лабораторните тестове също могат да покажат положителни промени.

Някои от тези алтернативни холистични методи са:

1. Почистване на цялото тяло с хидротерапия на дебелото черво и възстановяване на приятелска чревна флора

2. Билкова медицина

3. Хранителна добавка

4. Консултации за лечебна храна

5. Лечебна минерална вода в Карлови Вари

6. Акупунктура и др

Диарията съпътства човечеството от хиляди години. Така че лекарите по целия свят говорят за лечебни храни, билки, минерали, хидротерапия на дебелото черво и т.н. Той спаси живота на своите пациенти, като го използва. За повечето хора това е разбираемо, но какво ще кажете за акупунктурата? С очите си видях, че няколко сеанса акупунктура могат да намалят диарията дори при малки деца.

Пиенето на лечебна минерална вода може да изглежда странно за обикновените хора и медицинските специалисти в САЩ, но това е често срещано явление в Европа. Лечението на хронична диария с лечебна минерална вода Карлови Вари има дълга традиция. Първата медицинска книга за тази вода е публикувана през 1522г. Оттогава много статии, книги и клиничен опит на европейски лекари подкрепят лечебния ефект на лечебната минерална вода от Карлови Вари при различни храносмилателни разстройства, включително хронична диария.

Пациентите пият тази лечебна минерална вода от спа център или вода, приготвена от истинска солна минерална вода в Карлови Вари у дома. Тази лечебна минерална вода премахва отпадъците и токсините от червата, алкализира жлъчката и панкреатичните сокове, подпомага растежа на приятелска чревна флора и облекчава диарията, газовете, подуването на корема и коремните спазми. Написал съм електронна книга и множество статии, в които обсъждам този лечебен метод за хора и медицински специалисти.

Инфекцията с C. difficile нараства от година на година. Хиляди жертви на тази страшна инфекция използват общия терапевтичен подход на „намиране и унищожаване“ с мощни антибиотици. Ако този начин не работи, има смисъл да се обмисли алтернативна програма за възстановяване на естествения защитен механизъм. Действа при много хора, които имат диария след антибиотици. Целта е да се намерят знаещи лицензирани медицински специалисти.

Информацията, съдържаща се тук, се предоставя само за образователни и информационни цели. Той не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на някакво заболяване. Тази информация не може да се използва като заместител на услугите или инструкциите на лекар или квалифициран медицински специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *