Контролиране на болестта на Crohn – Естественият начин

By | декември 31, 2020

Грешните храни се предлагат в много форми. За да ги избегнете, трябва да спазвате диетата на болестта на Крон. За повече външна информация, отколкото за програмата, следните книги са отлични източници за факти за храненето на Crohn: Прекъсване на порочния цикъл, Как да готвим за Crohn и Колит и Киселинният алкален баланс.

Диетата на Crohn има за цел да осигури „щастливи“ бактерии в червата. Симптомите на „нещастните“ бактерии са съвсем очевидни и могат да включват спешна нужда и използване на къпане, стомашно разстройство, подуване на корема, което може да е или не през деня – което разбира се е субективно, но разхлабени изпражнения с „подуване на писмо-външни“, прекомерно използване на банята и намек за последователно използване на банята за минути.

Една от причините „грешните“ храни да насърчават къпането е поради високите остатъчни количества, открити в такива храни, което е в противоречие с диетата на Крон. Тези остатъци са като смазване в червата и позволяват „много лесно“ да се случат движенията на червата. Следователно диетата на Crohn може да причини болка, дискомфорт и т.н. Намалява този тип смазване, което може да причини.

Простите въглехидрати са вредни за всички; те са разделени на прости бонбони; бактерии като прости захари. Когато бактериите ядат толкова много захар в тези форми, те се размножават бързо, в стомаха, червата и т.н. Нарушава естествения баланс. Този брой бактерии е нездравословен за всички, особено за чувствителни индивиди като тези. Нуждае се от диета за болестта на Crohn.

Първо трябва да се отбележи какво всъщност е изпражненията на човека, най-вече бактерии. Това е вярно. Изпражненията се състоят от влакна, преминаващи през системата, други „ненужни“ части от консумираните мъртви червени кръвни клетки, бактерии, които придават на изпражненията му кафеникав цвят, и бактерии, които правят изпражненията само в изобилие. помага за свързване. Диетата на Crohn помага да се поддържа баланс, като се поддържа ред и се насърчава по-добър, което е здравословната цел на диетата на Crohn.

Следователно „лошите“ храни насърчават нездравословен баланс в бактериите. Това е преди всичко това, което се случва с хора, които са чувствителни към млякото – когато такива хора ядат или пият млечни продукти, бактериите в системите на тези хора се размножават толкова бързо, че тялото не може да го задържи и трябва да го отдели от двете изпражнения. Той се втвърдява и доставя повече хранителни вещества в дебелото черво и следователно се случва с диария или повръщане. Диетата на Crohn обезкуражава подобни ситуации; Диетата на болестта на Crohn помага за облъчване на толкова бързи бактериални екскреции, тъй като тялото ще има здравословен баланс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *