Category Archives: симптомите на Крон

всички съобщения за симптомите на болестта на Crohn

Какви са предимствата на маслото от ему?

Ему маслото се състои от приблизително 70% ненаситени мастни киселини и съдържа предимно олеинова киселина и линолова киселина. Олеиново масло, за което се смята, че е ключовата съставка, която лесно може да проникне в слоевете на човешката кожа. Също така маслото има нефосфорен състав. Кожата ни е програмирана да не позволява на каквито и да… Read More »

Лечение на алтернативна медицина за инфекция с C. Difficile

Тази статия може да е за вас или за ваш близък, тя е за пациенти, търсещи помощ. Clostridium difficile, CDF, C. diff, колит, свързан с антибиотици; колит – псевдомембранозен; некротизиращ колит. За съжаление, широкото лечение на C. difficile с антибиотици не може да предотврати рецидиви. Тази опортюнистична инфекция причинява диария и е свързана с 14… Read More »

Двоеточие: Какво прави и какво може да се обърка

Дебелото черво, което се състои от дебелото черво, ректума и ануса, е може би един от най-важните органи в тялото ви. Той е част от сложна система, предназначена да елиминира хранителните отпадъци и отпадъците, които тялото ви произвежда възможно най-ефективно, и е частта от тялото, в която се създават движения на червата от храносмилателния материал… Read More »

Crohn’s Super Food – банан

Целта на диетата на Crohn е да намали болката и прекалената употреба на банята, които измъчват хората с диагноза Crohn и пропускат много възможности в живота, включително тези, необходими за поддържане на финансово осигурено бъдеще, като ходене на работа или училище. Въпреки това, в храненето на Crohn, болка, газове, употреба в банята и т.н. Има… Read More »

Три сигурни признака, че трябва да отидете в клиниката по гастроентерология

Ако имате стомашно-чревни проблеми, тогава имате нужда от помощ. Клиника по гастроентерология диагностицира и лекува различни чревни и стомашни проблеми. Ако имате някой от тези симптоми, може да искате да отидете при специалист за лечение. Болезнено усещане за парене в гърдите Усещането за парене, издигащо се от стомаха ви, което или изтегля гърлото ви, или… Read More »

3 съвета за получаване на достатъчно витамин В12 за болестта на Crohn

Едно от най-често срещаните неща, които могат да се случат с болестта на Крон, е дефицитът на витамин В12. Болестта на Crohn засяга червата, където се абсорбира B12, така че пациентите на Crohn може да имат проблеми с получаването на достатъчно B12 в диетата си. Ако сте вегетарианец или веган, най-добре е да вземете добавка… Read More »

Антибиотиците – твърде много добро нещо?

Антибиотиците отдавна се възприемат като панацея – но възможно ли е да има твърде много добро? Някои коментатори със сигурност мислят така. „Иронично е, че тази скромна гъба, приветствана като един от благодетелите на човечеството, доказа, че успехът й може да бъде решаващ фактор за упадъка на съществуващата цивилизация“, казва той. Йоан I Пит, род… Read More »

Вашата храносмилателна система – еднократна бомба

Преди да се осъществи храносмилането, миризмата на храна или мислите за храна, когато сте гладни, са сигналът за слюноотделяне. Това овлажнява устата и прави възможно поглъщането на храна. Храносмилането протича на четири етапа: уста, стомах, тънки черва и дебело черво. Уста Има две действия, които се извършват, когато поставите храна в устата си. Първият е… Read More »

Лекарства за болестта на Crohn

Чрез изследвания и разработки има няколко лекарства, които са одобрени и се използват, за да помогнат на пациентите на Crohn да се справят със симптомите на Crohn и да им дадат по-добро качество на живот, а нови и по-добри лекарства са на хоризонта. Лекарства с рецепта: 1. Противовъзпалителни лекарства: Тези лекарства включват сулфасалазин и перорални… Read More »

Средства на Crohn – Естествено лечение на болестта на Crohn

Болестта на Crohn се отнася до специфичен вид възпалително заболяване на червата, включващо хронично възпаление на стомашно-чревния тракт. Това възпаление обикновено засяга червата, но може да се появи навсякъде от устата до ануса. Докато възпалението, свързано с болестта на Crohn, често се появява в края на тънките черва, присъединяващи се към дебелото черво, то може… Read More »