Category Archives: симптомите на Крон

всички съобщения за симптомите на болестта на Crohn

Baby Fart Aerobics – бебешки масаж със забавно име

Искате решение за вашето бебе постоянно да крещи от болезнени газове от бебешки колики? Джини Пател Томпсън може да бъде следващата ви най-добра приятелка със своето странно име Baby Fart Aerobics DVD. Защо бебешките пердета облекчават плаченето от колики Името е смешно, да. Техниките, описани на DVD, обаче не са такива. Джини Пател Томпсън е… Read More »

Генетика на хранителната алергия и непоносимост

Може ли генетиката да обясни дали сте алергични към определен прашец или храни? Генетично детерминираните модели на белите кръвни клетки, наречени гени HLA DQ и DR, са идентифицирани с повишен риск от алергии към полени, прах, латекс и храни. Интересното в тази история е, че познаването на вашия HLA DR и DQ тип има предимство… Read More »

Използване на екстракти от висок канабидиол коноп в лечението на епилепсия и други заболявания

През 2013 г. се наблюдава драстично нарастване на свързаните с медицинската марихуана новини за доклади в CNN, ABC, CBS и местни публикации за масло с високо съдържание на канабидиол, което ефективно контролира симптомите на редки епилептични състояния като синдром на Dravet, синдром на Doose, детски спазми . корова дисплазия и др. Въпреки че тези заболявания… Read More »

7 медицински ползи от марихуаната

В тази статия ще говорим за няколко лечебни ползи от марихуаната, на които можете да се насладите, ако имате медицинско предписание. С други думи, ще хвърлим малко светлина върху положителните моменти въз основа на научни изследвания. Канабисът не се препоръчва за развлекателни цели. Според изследователите билката може да помогне за лечение на сънливост, малария, подагра… Read More »

Причини за стомашно-чревно кървене

Стомашно-чревният тракт, известен също като стомашно-чревния тракт, е една от най-важните части на храносмилателната система в човешкото тяло. Органите, изграждащи стомашно-чревния тракт, включват хранопровода, тънките черва с дванадесетопръстника, стомаха, дебелото черво / дебелото черво, ректума и накрая ануса. Що се отнася до стомашно-чревно кървене, това означава, че може да бъде от всеки от органите, споменати… Read More »

Контролиране на дивертикулит Естествено

Били ли сте диагностицирани с дивертикулит? Добре дошли в една от най-бързо развиващите се групи в САЩ днес. Дивертикулитът е сред шестте най-често диагностицирани болести в амбулаторни центрове и в Съединените щати има повече от 236 000 смъртни случая, които са основната причина за храносмилателни заболявания. Според изследвания това представлява 9,8% от всички смъртни случаи… Read More »

Мастоцитен ентероколит или мастоцитна възпалителна болест (MIBD), нова епидемия?

Мастоцитният ентероколит е ново клинично състояние, характеризиращо се с увеличаване на 20 или повече мастоцити на област с висока якост в дванадесетопръстника или дебелото черво. Jakate et al. описва 47 пациенти с персистираща диария и коремна болка без друга причина, които са имали висок брой мастоцити при чревни биопсии и са реагирали на лечение за… Read More »

Озоновата автохемотерапия – Hype Or Hope?

Озонотерапия Забелязали ли сте някога странната миризма на буря? Причината за тази миризма е озонът. Въпреки че е открит отдавна – през 1840 г., той остава обект на много противоречия и спорове. Той ни предпазва от ултравиолетово лъчение като озонов слой около Земята. Ако там нямаше озон, щяхме да сме мъртви. От друга страна, озонът,… Read More »

Какво причинява храносмилателни разстройства?

Може би знаете как да поставяте съвременни рекорди за скорост на закрито, за да отидете до тоалетната. И може би се състезава във вашата система и казва „Out! Out!“ Запознати сте с храни, които стоят достатъчно дълго, за да се втечнят, преди да ги поискате. Мога да продължа, но нямате нужда от подробности, ако отделите… Read More »

Преглед на Immunotec – Плюсове и минуси на бизнеса с Immunotec

Преглед на Immunotec Позволете ми да се представя, преди да се потопя в този преглед на Immunotec. Казвам се Бен Бийл и съм в индустрията на мрежовия маркетинг повече от 20 години. Летните ми ваканции минаха на срещи за мрежов маркетинг като дете, а семейството ми беше в над 20 различни компании. Имам отношения на… Read More »