Category Archives: възможности за лечение на болестта на Крон

всички доклади за възможностите за лечение на болестта на Крон

Солни стаи Vs. Солени пещери

В цялата страна изскачат стаи за изкуствени соли. Това е евтин начин да се даде на обществеността „вкус за това какво представлява истинската солна терапия“. Тези камери с изкуствена сол се създават чрез поставяне на метална решетка на стената, след това смесване на морска сол с изкуствени смоли и нанасяне на сместа ръчно върху стената,… Read More »

Лакомия (Част 3): Как да преодолеем

Лакомията е трудна за преодоляване. От време на време се боря с това, тъй като облекчението ми от емоционален стрес е да отида на вечеря. Искам да се чувствам по-добре с храната. Има както психически, така и здравни проблеми. Ключът към преодоляването на лакомията е двоен: трябва да бъдете самодисциплинирани и да дадете контрол на… Read More »

Шокови симптоми на засегнатите черва

Почти 7 от 10 американци страдат от запек. Той стана толкова широко разпространен, че се превърна в многомилионен пазар, който не само облекчава хората, но и бебетата от запек. Сега причините, поради които бебетата имат запек, са много по-различни от възрастните, така че тази статия ще се фокусира основно върху възрастните. Въпреки че може да… Read More »

Масажни противопоказания – Защо някои хора не могат да си направят масаж

Масажната терапия е прекрасна и полезна форма на цялостна грижа за здравето. Масажът може да облекчи стреса, да облекчи мускулното напрежение, да подобри кръвообращението и списъкът продължава. Но масажът може да навреди на вашето здраве, ако имате определени физически състояния, заболявания или заболявания. Ако имате заразно здравословно състояние, можете също да изложите терапевта си на… Read More »

Загрижени за развитието на фистули на Crohns

Болестта на Crohn може да има много симптоми и усложнения, независимо от възрастта, етническата принадлежност или пола на човек. Като се има предвид, че има различни области на храносмилателния тракт, които Крон може да атакува, не всеки, който страда от Крон, ще изпита същите усложнения на болестта. Например не е необичайно някой със сериозен случай… Read More »

Кратко ръководство за витамин Е

Мастноразтворим витамин, състоящ се предимно от токофероли, особено алфа токоферол, намиращ се в листата на растенията, маслото от пшеничен зародиш и млякото, се използва като антиоксиданти, необходими на организма. Тези антиоксиданти помагат за неутрализирането на потенциално вредните свободни радикали в тялото ни. Ползи от витамин Е Витамин Е е важен витамин и се използва като… Read More »

Яжте Natural Series – Започва възпалението на замъка

Нека да разгледаме зелето и да изследваме тази питателна растителна електроцентрала. Kale предлага редица защитни ползи, от противовъзпалителни средства, които са от решаващо значение за контрола на кръвната захар, до свойства за борба с рака. Полезни съединения, открити в зелето, имат мощни лечебни свойства; Това прави този член от семейството на зелето един от най-здравословните… Read More »

Мощни природни лечебни добавки и суперхрани от света

Нека си признаем, съмнителните търговци навсякъде се опитват да преследват несигурността ви и да посегнат на портфейла ви. Те знаят, че хората обичат удоволствието и мразят болката, а също така, че ние, американците, ще платим най-добрия долар за бързо решение! Искам да кажа, ако някой каже, че е бързо, лесно, без усилие, само няколко минути… Read More »

Причината за болестта на Crohns

Група хронични състояния, отговорни за възпаление или язва на тънките черва и дебелото черво, е известна като възпалително заболяване на червата (IBD). Обикновено това заболяване се класифицира като улцерозен колит или болест на Crohn. При първата е засегната вътрешната обвивка на дебелото черво и ректума, докато последната вероятно прониква дълбоко в слоевете на чревната стена.… Read More »

IBS причинява ли безпокойство? 8 съвета за облекчаване на безпокойството

Всеки със синдром на раздразнените черва знае, че IBS причинява безпокойство. Не знанието кога ще се появят симптомите на червата е достатъчно, за да накара най-спокойния човек да почувства стрес и безпокойство. Освен че са непредсказуеми, симптомите на IBS могат да ви накарат да се тревожите по няколко други начина: Хроничната диария причинява дехидратация и… Read More »