Как се лекува болестта на Crohn

By | януари 1, 2021

Ако страдате от болестта на Crohn, значи имате кошмар! Знам. Аз също страдах от това изтощително заболяване в продължение на 4 години – може би по-дълго без моето знание. Въпреки безкрайните твърдения за „нелечение“, доказах, че са погрешни. Днес съм напълно свободен от болестта на Крон и лекарите са изумени.

Ето какво предлагам:

1. Направете пълен тест за тежки метали.

Нормалните кръвни тестове не могат да открият тежки метали. Можете да анализирате слюнката и косата. Понастоящем е широко прието, че болестта на Crohn може да бъде резултат от живачна токсичност.

2. Отървете се от вашите живачни пломби.

Най-честият източник на отравяне с живак са пломбите за зъби. Посетете холистичен зъболекар и осигурете безопасно отстраняване.

3. Детокс.

Опитен специалист по природни болести ще ви включи в програма за детоксикация, която ще премахне живака и други проблемни токсини от тялото ви, особено от червата.

4. Направете тест за растеж на Candida.

Повечето от нас имат много сладки храни и напитки. Тези и други продукти за производство на дрожди могат да създадат гъбична среда в червата ни.

5. Има продукти на Bifidus.

Качественият бифидус, приеман със студена вода всеки ден, ще направи голяма разлика във функционирането на червата. Ако червата ви се забавят значително, помислете за значително увеличаване на дозата на бифидус. Вижте вашия опитен натуропат за съвет.

6. Консумирайте само меки храни, докато дефекацията ви се нормализира.

Когато червата ви се възпалят, избягвайте да ядете храни, които могат да го раздразнят. Той ще се плъзга по меките храни и ще осигури целебно хранене.

7. Пийте 8 чаши вода Evian или Fiji на ден.

Водата почиства цялото тяло от нежелани токсини. Висококачествената бутилирана вода като Evian и Fiji съдържа изключително голямо количество полезни минерали.

8. Упражнявайте се на рикошет всеки ден.

Страхотно цялостно почистващо средство за токсини, това бързо и ефективно поддържа нещата да се движат в правилната посока.

9. Спяйте до 22:00 всяка вечер.

Освен че подобрява съня, време е и да се отпуснете. И двете са от съществено значение за поддържане на оптимално здраве на червата.

10. Вземете много слънчева светлина

Витамин D е от полза за всички части на тялото ни. Най-безопасните и полезни времена за излизане са рано сутрин или следобед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *