Как може вашето здраве на имунната система да бъде заредено с канабис?

By | май 26, 2021

Повечето хора, които използват медицинска марихуана, са склонни да я използват не като начин за грижа за имунната си система, за да поддържат здравето си, а по-скоро за противодействие на симптомите на дългогодишно хронично състояние. Докато изследванията за ползите от марихуаната за имунната система са сравнително оскъдни, има ранни индикации, че могат да се появят някои ползи.

Изследванията, направени в Сан Франциско, показват, че канабиноидите могат да подпомогнат функцията на ECS (ендоканабиноидна система). За да направите това възможно най-лесно, за да можете да го разберете, това е рецепторна система (CB1 и CB2), открита в цялото ви тяло. Ендоканабиноидите могат да помогнат за поддържането на добро функциониране на ECS, като по този начин предпазват здравето ви и ви помагат да се справите с всяка болка, която може да изпитате като част от продължаващо хронично състояние.

Ако имунната система стане нестабилна по някаква причина, това е появата на проблеми, които са вредни за вашето здраве. Например, МС е автоимунно заболяване, причинено отчасти от дисбалансирана имунна система, така че ако имунната система може да бъде балансирана с канабис, ще видим ли намаляване на образуването на МС? Със сигурност изглежда възможно.

Конопът има и противовъзпалителни свойства, които са добре известни от дълго време. Ето защо е толкова добър за намаляване на симптомите на артрит. https://cannabis.net. Възпалението се появява и когато тялото ви е изложено на опасни токсини и канабисът може да реагира на възпаление, като се свързва с рецепторите, за да намали този възпалителен отговор. Ако редовно страдате от възпаление, бързо ще осъзнаете ползите от използването на марихуана за управление и намаляване на тези нива на възпаление.

Изследователите също вярват, че канабисът може да играе ключова роля в лечението на болестта на Алцхаймер и Паркинсон, както и при по-чести заболявания като болестта на Crohn.

Използвате ли марихуана, за да запазите здравата си имунна система? За някои може да не е жизнеспособен начин да защитите имунната си система, но ако сте в добро здраве и сте готови да се гмуркате, уведомете ни как е започнало. Освен това, ако не сте сигурни с кой тип да се насочите, ви съветваме да посетите местния диспансер за помощ при избора на най-добрия тип за ваше лично ползване. Те ще могат да предложат най-добрия съвет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *