Какво причинява храносмилателни разстройства?

By | януари 29, 2021

Може би знаете как да поставяте съвременни рекорди за скорост на закрито, за да отидете до тоалетната. И може би се състезава във вашата система и казва „Out! Out!“ Запознати сте с храни, които стоят достатъчно дълго, за да се втечнят, преди да ги поискате.

Мога да продължа, но нямате нужда от подробности, ако отделите време да помислите за храносмилателните си дейности.

Тъй като храносмилателната и ендокринната системи са тясно свързани – те дори говорят за обявяване на храносмилателната система като част от ендокринната система – храносмилането е огромен проблем.

Половината от световното население, независимо дали го знаем или не, има проблеми с щитовидната жлеза и повечето от нас не. И ако знаем това, шансовете за добра грижа са малки, затова продължаваме да защитаваме всички наши симптоми и проблеми.

Проблемите с щитовидната жлеза могат да потопят надбъбречните жлези, тъй като никоя част от ендокринната система не може да ви затрудни, без да скачате на останалите, за да поправите нещата. Други също, но искам да говоря за надбъбречен симптом.

Надбъбречните жлези са мястото, където храносмилателните проблеми влизат в историята. Има и други причини за разстройство на храносмилането, като флуорид, но надбъбречните жлези са огромни.

Ето как става това. Постоянно обновяваме всичките си клетки. Ние продължаваме да сме чисто нови хора, тъй като новите клетки заместват старите.

Но когато надбъбречните жлези са нарушени, лигавицата на тънките черва не се регенерира толкова добре. Надбъбречните жлези, ревящи с най-висока скорост, изгарят лигавицата. Надбъбречните жлези, движещи се със скоростта на охлюв, означават, че няма да получите достатъчно нови клетки, които да заменят старата. И в двата случая лигавицата на лигавицата ви е червена.

С тази бъркотия бях обвързан с къщата почти две години. Около шест месеца по-късно, когато стигнах до точката, в която кръвта се изливаше от тялото ми всеки път, когато отидох до тоалетната, разбрах, че лекарите нямат идея какво да правят и отново всичко зависи от мен.

Моят първичен лекар каза, че не знае какво е причинило проблема ми или как да го отстрани. Наистина оцених вашата честност.

Гастроентерологът диагностицира това като прост проблем с просто решение и започна да влошава нещата. И разбрах, че той ще продължи да се опитва един след друг да направи нещо.

Очевидно лекарите не са били информирани за връзката надбъбреци / тънки черва. Приемането на пуешки рисачи печели диагноза синдром на раздразнените черва, синдром на течащи черва, болест на Crohn или друга ваксина на тъмно. И в крайна сметка ще се окажете със „стандартна грижа“, която няма нищо общо с фиксирането на лигавицата на тънките черва – и няма да ви донесе много добро.

Ето как става: Лигавицата на тънките черва предотвратява навлизането на несмляна храна в кръвта, към която не принадлежи. Когато храната попадне в кръвта, тя е отрова и тялото реагира бурно, но зле. Пуешко време в тръс.

И това не е цялата история. Когато тънкото черво е в смут, не можем да получим хранителни вещества от храната си. Кой е твърде голям! Хранителните недостатъци влошават всеки проблем. Например поне 70% от всички смъртни случаи се дължат на недохранване.

За да се гримирате, трябва да съберете витамини и минерали. Тъй като изкривената подплата на червата означава, че можете да абсорбирате само част от това, което приемате, трябва да отрежете куп. Не може да е неволно. Трябва да балансирате програма, така че група различни витамини и минерали да допринасят за различни ползи, като работят заедно, за да компенсират вашия хранителен дефицит.

Освен това витамините и минералите помагат на щитовидната жлеза, надбъбречните жлези и други, както и на лигавиците.

Не ми казвайте как не обичате да пиете хапчета. Никой не го прави, но вие трябва да правите това, което трябва да правите, за да стигнете там, където искате да достигнете.

Освен това, ако приемането на хапчета ви кара да се шегувате, тялото ви говори с вас. Задухването, докато пиете хапче, е много специален симптом на това объркване.

(Говоря за заздравяване на лигавицата в моята програма „Премести се в здравето“, но тя е твърде голяма, за да бъде разгледана в статия. Особено защото включва и оформяне на надбъбречните жлези.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *