За мен

Диагонален Екран

Кръстосаното предаване е забранено и ще изтрие едно или повече съобщения. Кръстосаното публикуване се определя като публикуване на една и съща информация в два или повече форума. Ако отговаряте повече от два пъти, ще получите известие по имейл или лично съобщение. Ако продължите да публикувате след предупреждението си, форумите ще бъдат блокирани.

Дисплей

Рекламата е забранена. Всяко съобщение, изпратено специално за популяризиране на вашия собствен сайт, продукт или услуга, ще бъде променено и рекламата ще бъде премахната. Едно от правилата на това изключение е да изпратите връзка към уебсайта си, когато поискате контрол на дизайна. Трябва обаче да следвате препоръките на Design review, които можете да намерите тук. Всеки, който е заподозрян в публикуване на прекомерни връзки към уебсайтове или използване на“ подли “ рекламни методи, ще бъде предупреден. Ако продължите да показвате реклами след предупреждението си, ще бъдете изключени от форумите.

Но, Моля Ви, Моля Ви.

Нецензурната реч и обидният материал не се допускат и незабавно се премахват. Уважението е името на играта. Моля, уважавайте колегите си и те ще ви уважават. Пламъците, подигравките и общото неуважение не се толерират. Ако искате да съобщите за потребител или съобщение, което смятате за обидно, можете да го направите, като кликнете върху връзката „докладване на съобщение“ в самото съобщение.

Проблем с отчетите

Модераторите и администраторите имат последната дума във всичко. Ако имате проблем, вземете го директно и не го публикувайте във форума.

Незаконни Сайтове / Дискусии

Varez, crack, порнография и т.н. публикации, свързани с незаконни сделки или сайтове като. Те незабавно се премахват и забраняват от форумите.

Етикет

Подписите могат да се използват за популяризиране на вашия сайт, бизнес, продукт или друг бизнес.

Вашият подпис обаче трябва да отговаря на следните инструкции:

* Ограничете подписа си до 4 реда от 75 знака.

* Можете да се свържете директно със сайта (сайтове).

* Не можете да видите обяви за продажба или партньорски връзки във вашия подпис.

* Можете да използвате лозунга. Тези „хостинг пакети“ струват $ 9.95 на месец“

* Няма измами или неподходящи оферти, т.е. “ спечелете $ 1,000 на месец, като продавате сладолед Popsicle.“

* Няма връзки към FFA сайтове, varez сайтове, hack сайтове, сайтове за възрастни и др.

* Изображенията не се допускат в субтитрите.

Забавлявайте се и се наслаждавайте на форумите!