Болката и възпалението отминаха със Serrapeptase

By | февруари 16, 2021

Изненадващо е как един болезнен копринен червей може да промени променящия живота си живот, изпълнен с болка, болезнено възпаление или болест, и да го превърне в здравословен и щастлив живот. Серрапептазата се използва в Европа и Азия в продължение на повече от 30 години, за да замести химичните агенти, наречени НСПВС (нестероидни противовъзпалителни лекарства). Серапептазата е алтернатива на аспирин, ибупрофен и други извънборсови лекарства (без рецепта). Той не уврежда тялото или органите ви като протеазен ензимен агент, създаден от природата, който няма известни странични ефекти, когато се използва. Вярно е обратното, лекува и премахва много заболявания или вредни отлагания, които могат да ви причинят болка, възпаление, някои видове рак и артериални блокажи.

Какъв е този прекрасен ензим? Наричаше се „Чудодейният ензим“ от Робърт Редфърн и е така.

Serratia E15, Serrapeptase, изолиран от микроорганизма, е протеолитичен ензим (протеаза), който ще работи за отстраняване на белези (мъртва тъкан) в човешкото тяло и има силно противовъзпалително действие върху нашето тяло. Можем да благодарим на копринената буба за това чудо. Този ензим първоначално е открит в червата на копринената буба. Копринената буба използва черничевия лист за смилане и чрез пробиване на дупка в твърдия му пашкул може да се превърне в молец и да отлети. Както знаем, външният слой върху пашкула е началото на коприната, използвана в преждата и след това трансформирана в облекло. Днес този ензим е търговски продукт, получен чрез ферментация. Историята и изкуството да правиш коприна е завладяваща история, която с удоволствие чета.

Serrapeptase има толкова много казуси и изненадващи резултати, че би било трудно да не се постави в една категория на лечение. Има резултати, които показват, че той разтваря веществото, което задържа мъртвите тъкани, кисти, артериална плака, възпаление и кръвни съсиреци заедно. Изглежда, че в нашето тяло няма много състояния или заболявания, които не са докладвани за изцелението или изчистването на този ензим.

Аз лично видях ефектите на серапептазата в подобряването на възстановяването на белези от крака ми, че беше толкова болезнено, че трудно можех да ходя. Сега мога да отида и да направя всичко без непоносима болка. Лекарят предложи 2 отделни операции за отстраняване на белези, за да не загубя пръста на крака си поради операцията и липсата на приток на кръв. Също така имам PMR (polymyalgia rheumatica), много болезнено и изтощително заболяване, което изисква ежедневна стероидна терапия за намаляване на болката от възпаление в тялото ми. Трябва да правя кръвен тест на всеки 6 седмици и тъй като взех Serrapeptase, резултатите от кръвта ми спаднаха и приемам по-малко стероиди. Няма да навлизам в ефектите от приема на стероиди, но повярвайте ми, това не е полезно за тялото и органите. Благодарен съм за резултатите, които забелязах след приемането на серапептаза и очаквам резултатите да продължат да се подобряват. О, между другото, резултатите, които забелязах, започнаха в рамките на 2 седмици след приема на Serrapeptase, а преди това нямаше промяна в болката или възпалението и в двата случая повече от година.

Сестра ми приема ензима и също е забелязала страхотни резултати. В продължение на много години по краката има подутини, които правят ходенето или стоенето много болезнено. След като прекара 2 седмици на Serrapeptase, той забеляза, че е бил там повече от 40 минути, докато пазаруваше в Walmart, където обикновено ходеше само около 10 минути, и забеляза, че болката отшумя. През годините той направи няколко операции за дискомфорт в синусите и осъзна, че и този проблем е изчезнал. Той се обади няколко пъти, за да ми благодари, че изпратих първата бутилка. Той е вярващ и е поръчал още 2 бутилки.

Ще изброя някои от условията, които са показани другаде, докато не се считат за чудо в резултатите от употребата на Serrapeptase. Има много експерти и доклади, които потвърждават положителните резултати от Serrapeptase, някои от тях са документирани като примери на моя уебсайт и бях наистина изумен от прекрасните отчетени резултати.

един. Сърдечно-съдови заболявания:

Болест на артериите

Кръвни съсиреци

Намаляване на байпас хирургията

Ангина, болка в гърдите;

Разширени вени

2-ри. Проблеми с болката и възпалението:

Проблеми с гърба – Долна част и врата

Артрит

Ревматоиден артрит

Остеопороза

Карпален тунел

Следоперативни белези

Фибромиалгия

Polymyalgia Rheumatica

Фиброкистозна болест на гърдата

Диабет

3. Гръдни и белодробни заболявания:

Бронхит

Белодробна туберкулоза

Астма

Кистозна фиброза

Емфизем

4. Възпалителни разстройства на червата:

Язвен колит,

На Крон

5. Мигрена и главоболие:

Мигрена и главоболие

6. Лечение на рак:

7-ми Множествена склероза и други неврологични проблеми:

8. Проблеми с ушите, носа и гърлото:

Синузит

Сенна хрема

Подути жлези

Ларингит

Ринит

9. Възстановяване на спортна травма:

Има много други заболявания и състояния, които могат да бъдат подпомогнати или елиминирани с употребата на серапептаза. Постоянно се отчитат нови резултати и очаквам да виждам много нови страхотни резултати с течение на времето. Серапептазата е толкова ценна в резултатите си, че се изисква рецепта, за да се получи този ензим в Германия. Използва се и се изследва в Европа и Азия повече от 30 години. Серапептазата е въведена в Съединените щати до 2002 г. и вече е достъпна тук за подобряване на нашето здраве.

Трябва да се отбележи, че подобно на други естествени или билкови добавки, трябва да говорите с Вашия лекар, докато приемате Serrapeptase, за да сте сигурни, че няма условия или лекарства, които биха могли да повлияят на Вашето здраве. Този ензим няма известни странични ефекти и дозировката може да варира в зависимост от вашата лична ситуация. Аз лично започнах с по-висока доза и след постигане на подобрения в тялото си ще намаля количеството до поддържащата доза.

Серапептаза може да се приема от възрастни, деца, кучета и коне. Поразителни резултати са получени при животни със заболявания като артрит и тумори. Таблетната форма може да се приема цяла или дъвче. Капсулата може да се приема цяла или разделена и добавена към сок, вода или мед. Той е чудесен за болки в гърлото, когато се разтваря бавно и преглъща. Обикновено ще действа в рамките на 15 до 30 минути за облекчаване на възпалено гърло. За да бъде най-ефективен, Serrapeptase е ентерично покрита, за да премине през стомаха и да се разтвори в червата. Трябва да се приема на гладно и може да се приема до 3 пъти на ден, като могат да се приемат няколко таблетки / капсули, за да се постигне максималната Ви цел.

„Серапептазата може да се превърне в най-широко използваната хранителна добавка. време поради своята ефективност в голямо разнообразие от условия.

Робърт Редфърн, Хранителен изследовател и автор

Тази статия не представлява медицински съвет. Тя е само информативна и образователна за здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *