Χρησιμοποιήστε κριτικές βιβλίων για να βρείτε τα καλύτερα έργα στο διαδίκτυο

By | 23 Οκτωβρίου, 2021

Το καλύτερο μέρος για να πουλήσετε βιβλία από δεύτερο χέρι

Πώς τα ανεπιθύμητα μεταχειρισμένα βιβλία έγιναν μεγάλη επιχείρηση

Το σωστό στοίχημα είναι ότι τα μεταχειρισμένα βιβλία θα υπολείπονταν στη λίστα σας. Το Booksonmove κάλυψε το κενό στην αγορά του νέου και του παλιού βιβλίου.

Με τα ηλεκτρονικά βιβλία να κυκλοφορούν στο εγγύς μέλλον, με τα παλαιοβιβλιοπωλεία να κλείνουν και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις να αρνούνται συχνά να δεχτούν βιβλία, οι προβλέψεις για το εμπόριο ήταν ζοφερές. Τα βιβλία θα μπορούσαν να αγοραστούν φθηνότερα από το ξύλο.

Το καλύτερο μέρος για να πουλήσετε βιβλία από δεύτερο χέρι

Τρεις νεαροί άνδρες από το Bognor Regis στη νότια ακτή της Αγγλίας, ωστόσο, άρχισαν να έχουν την αντίθετη άποψη.

Ήταν όλοι σε βαρετές δουλειές και ήθελαν να δουλέψουν μόνοι τους. Ο ένας, ο Simon Downes, τώρα 37, είχε πτυχίο στα συστήματα πληροφοριών επιχειρήσεων και πειραματιζόταν με τις συναλλαγές στο eBay.

Πιστεύοντας ότι τα φυσικά βιβλία ήταν θανατηφόρα, οι τρεις, ωστόσο, είδαν πολλούς από αυτούς να ψάχνουν πράγματα για να μεταπωλήσουν στις πωλήσεις βαλιτσών των αυτοκινήτων που έφτιαχναν συχνά.

Προσπάθησαν να το αγοράσουν για μια δεκάρα και να το βγάλουν σε δημοπρασία στο eBay.

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εντυπωσιακά. Ένα σωρό απούλητο χαρτί Barbara Cartland πουλήθηκε για 270 £ σε κάποιον που αγόραζε απούλητα βιβλία στο τέλος μιας πώλησης αυτοκινήτου από κάποιον που τα έβαζε σε έναν κάδο.

«Ενάντια σε όλη τη διαίσθηση, φαινόταν ότι τα βιβλία πουλούσαν προϊόντα που το κοινό δεν ήταν τοπικό, αλλά παγκόσμιο», λέει ο κ. Ντάουνς.

Και οι τρεις τα ανέφεραν όλα αυτά στον πατέρα ενός από αυτούς, ενός τοπικού επιχειρηματία, του Άρθουρ Μάξφιλντ, ο οποίος ήταν επίσης περίεργος για την ικανότητά του να αγοράζει και να πουλά στο Διαδίκτυο.

έχουμε μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε μεταχειρισμένα ή παλιά βιβλία στο διαδίκτυο, τοποθετώντας διαφημίσεις από το σπίτι σας μέσα σε λίγα λεπτά, το όνομα της πλατφόρμας (BooksOnMove). http://www.booksonmove.com

Πουλήστε παλιά βιβλία στο Διαδίκτυο

Εάν δεν σας πειράζει να επενδύσετε τον χρόνο και την προσπάθειά σας, πιθανότατα θα κερδίσετε τα περισσότερα χρήματα πουλώντας συλλογές που δεν θέλετε στο διαδίκτυο, απευθείας σε μεμονωμένους αγοραστές.

πουλήστε παλιά βιβλία στο Διαδίκτυο. Μεγάλα μεταχειρισμένα βιβλιοπωλεία και ανταλλακτήρια βιβλίων αγοράζουν μερικές φορές ολόκληρες συλλογές, αν και στην καλύτερη περίπτωση πιθανότατα θα λάβετε περίπου το 15 τοις εκατό της τιμής του εξωφύλλου και μετά θα τα αποκτήσετε μόνο σε τόμους που πραγματικά θέλουν. Εάν έχετε ένα σχολικό βιβλίο να πουλήσετε, δοκιμάστε το BOOKSONMOVE: Συνήθως πληρώνουν περισσότερα από άλλα μεταχειρισμένα βιβλιοπωλεία, τουλάχιστον για τις τελευταίες εκδόσεις.

Πουλήστε παλιά βιβλία online – Οι καλύτερες πλατφόρμες για αγορά και πώληση βιβλίων

Μπορείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα, παλιά ή καινούργια βιβλία σας εδώ τοποθετώντας διαφημίσεις, έχουμε πάνω από 50.000 αγοραστές και πωλητές σε αυτόν τον ιστότοπο, επομένως πρέπει να εγγραφούμε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας ευχαριστώ.

Πού να πουλήσετε μεταχειρισμένα βιβλία στο Διαδίκτυο

Εδώ είναι τα μεταχειρισμένα βιβλία όπου μπορείτε να πουλήσετε, ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως. Έχουμε επιλογές για την πώληση σχολικών βιβλίων, καθώς και εξώφυλλα με σκληρό εξώφυλλο και χαρτί.

1. ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Μου αρέσει να ξεκινάω http://www.BookSonmove.com. Το BooksOnMove λέει ότι είναι μόνο για την αγορά σχολικών βιβλίων, αλλά είχα την τύχη να ελέγξω τις τιμές των κανονικών εμπορικών βιβλίων. Το BooksOnMove θα σας πει ποιοι ιστότοποι θα πληρώνουν για κάθε βιβλίο που προσπαθείτε να πουλήσετε. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το εάν το βιβλίο σας αξίζει να πουληθεί ή όχι. Θυμηθείτε, όλοι αυτοί οι ιστότοποι πληρώνουν ανάλογα με το τι μπορεί να πουλήσει το βιβλίο, επομένως τα βιβλία με μεγαλύτερη ζήτηση θα πουλήσουν περισσότερα.

Ελέγχω την τιμή πώλησης του Go Set a Watchman, πλήρωσα την πλήρη τιμή για το σκληρόδετο βιβλίο, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να το ξαναδώ στα ράφια μου.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου: πιθανότατα δεν θα βγάλετε πολλά χρήματα με τα βιβλία σας, εκτός εάν είστε συλλέκτης ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν μεγάλο τόμο. Θα είστε πολύ τυχεροί να κερδίσετε 1 $ ανά βιβλίο. Αν σκοπεύετε να πουλήσετε βιβλία, περιμένετε τουλάχιστον μέχρι να έχετε έτοιμη μια στοίβα από αυτά. Εάν έχετε μόνο δύο ή τρία βιβλία για να επιστρέψετε στο σπίτι, καλύτερα να μπείτε σε μια Δωρεάν Μικρή Βιβλιοθήκη.

Πού να πουλήσετε μεταχειρισμένα βιβλία στο διαδίκτυο – Οι καλύτερες πλατφόρμες για αγορά και πώληση βιβλίων

Μπορείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα, παλιά ή καινούργια βιβλία σας εδώ τοποθετώντας διαφημίσεις, έχουμε πάνω από 50.000 αγοραστές και πωλητές σε αυτόν τον ιστότοπο, επομένως πρέπει να εγγραφούμε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σας ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *