Το The Online Game του Derek Lamont, αξιολογήθηκε

By | 1 Νοεμβρίου, 2021

Τα Online Games έχουν περισσότερες από 275 σελίδες με συμβουλές, συμβουλές και ιδέες για το πώς να φέρετε με επιτυχία τις γυναίκες στο διαδίκτυο. Γραμμένο από τον Derek Lamont, το The Online Game θα σας δώσει βήμα-βήμα οδηγίες για τη δημιουργία μιας έλξης για γυναίκες στο Facebook, το MySpace, το PlentyofFish και άλλα παρόμοια.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις τεχνικές The Online Game, αν όχι περισσότερο, όταν χρησιμοποιούνται σε ιστότοπους διαδικτυακών γνωριμιών επί πληρωμή. Τελικά, οι γυναίκες σε αυτές τις τοποθεσίες είναι ιδιαίτερα γνωστές για τους άνδρες τους, σωστά;

Το βιβλίο του Derek Lamont εξηγεί, μεταξύ άλλων, πώς να επιλέξετε μια καλή φωτογραφία προφίλ, τι να βάλετε στο προφίλ σας, πώς να επιλέξετε ένα καλό ψευδώνυμο, πώς να διαμορφώσετε το προφίλ σας εάν το έχετε ήδη, πώς να αρχίσετε να επικοινωνείτε με γυναίκες. λάβετε πραγματικά θετικά σχόλια, πώς να επιλέξετε ποια γυναίκα θα επικοινωνήσετε, πώς να δημιουργήσετε έλξη με μια γυναίκα στο διαδίκτυο και η λίστα συνεχίζεται.

Ο συγγραφέας λέει ότι όλες οι μέθοδοι που διδάσκει στο βιβλίο του έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι έχει δοκιμάσει διαφορετικές προσεγγίσεις και τακτικές σχεδόν επιστημονικά για να πετύχει τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές μεθόδους δικτύωσης γυναικών.

Έτσι, αν είστε άντρας που δεν ενδιαφέρεται για τη σκηνή του μπαρ ή αν είστε νευρικοί και φοβάστε μήπως σας απορρίψουν σε μια κατάσταση όπου πλησιάζετε μια γυναίκα για πρώτη φορά, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν είστε τόσο απαλοί με τις γραμμές pickup ή δεν σας ελκύει, ίσως θέλετε να κάνετε μια επιλογή στο διαδικτυακό ραντεβού ή να συγκεντρώσετε γυναίκες σε κάποια από αυτά τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook.

Όταν σταματάς πραγματικά και το σκέφτεσαι, αυτές οι μέθοδοι και αυτή η προσέγγιση αφαιρούν όλα τα πράγματα που οι περισσότεροι άντρες μισούν τόσο πολύ όταν πηγαίνουν σε κλαμπ. Εάν λαμβάνετε γυναίκες στο Διαδίκτυο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε την άρνηση μιας γυναίκας να αγοράσει ένα ποτό και να αγοράσετε ποτά από γυναίκες που δεν σας δίνουν χρόνο και, από όσο ξέρω, υπάρχει. δεν χρειάζεται να ξέρεις να χορεύεις!

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα για τη σύνδεση των γυναικών στο διαδίκτυο και οι μέθοδοι του Derek Lamont στο The Online Game, αλλά όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται. Τελικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπαθήσατε να σηκώσετε μια γυναίκα με φόρεμα, καθισμένη στον καναπέ σας και παρακολουθώντας τηλεόραση; Τώρα μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό … οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Σκεφτείτε τις επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *