Το νέο βιβλίο προσφέρει μια διαδικασία γνωριμιών πέντε βημάτων για την εύρεση συντρόφου για το υπόλοιπο της ζωής σας

By | 12 Νοεμβρίου, 2021

Όποιος έχει βαρεθεί να προσελκύει τον λάθος κύριο ή κυρία και εξακολουθεί να θέλει να βρει τον σωστό κύριο ή κυρία, δεν πρέπει να ψάξει άλλο. Η Renée Michelle Gordon έχει την απάντηση για εσάς στη διαδικασία πέντε βημάτων που ανέπτυξε για να βρει την αδελφή ψυχή της και τώρα μοιράζεται αυτή τη διαδικασία με άλλους στο νέο βιβλίο Finding Your Love at Last.

Αν κάποιος έχει την εμπειρία να βρει αγάπη, αυτός είναι η Renée. Έχει παντρευτεί εννέα φορές, αλλά κάθε φορά, ο άντρας που διέλυε τον αρραβώνα του πριν πάει στο βωμό συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η τέλεια αδελφή ψυχή του. Έμαθε να κάνει τους άντρες ελκυστικούς μέσω διαδικτυακών ιστοσελίδων γνωριμιών, αλλά έμαθε επίσης να καθορίζει με ποιους άντρες θα σχετίζονταν. Όταν άρχισε να βγαίνει στο Διαδίκτυο, ήλπιζε να βρει έξι ή επτά πιθανούς, ένας από τους οποίους θα γινόταν «τελικά». Αντίθετα, είχε κατακλυστεί από άντρες που ήθελαν να του μιλήσουν. Χρησιμοποιώντας έναν μόνο ιστότοπο γνωριμιών, έλαβε λιγότερες από 2.874 προσκλήσεις για σύνδεση. Με τόσο εντυπωσιακούς αριθμούς, πώς θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει τον κατάλληλο άντρα;

Λοιπόν, ο Ρενέ το έκανε μέσα από μια πολύ προσεκτική διαδικασία πέντε βημάτων. Και από τότε, έγινε προπονητής γνωριμιών και μοιράστηκε τη διαδικασία του με περισσότερα από 500 ζευγάρια που βρήκαν διαρκή αγάπη, αποδεικνύοντας ότι η διαδικασία του σίγουρα λειτουργεί. Αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει όλους όσους θέλουν να βρουν την αληθινή αγάπη, έτσι τώρα μοιράζεται τη διαδικασία της σε αυτό το βιβλίο για να τη μεταφέρει σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ο René καθοδηγεί τους αναγνώστες σε όλη τη διαδικασία για το πώς να δημιουργήσετε ένα νικηφόρο διαδικτυακό προφίλ που θα προσελκύσει τον κατάλληλο άνδρα ή γυναίκα και υπενθυμίζει στον αναγνώστη ότι ψάχνετε μόνο ένα. δεν είναι ένας διαγωνισμός φήμης: πώς να αφαιρέσετε άτομα από το να είναι ο πιθανός υποψήφιος σας, ερωτήσεις για να κάνετε ραντεβού σε άτομα, πώς να πάρετε συνέντευξη από μελλοντικές αδελφές ψυχές χωρίς να νιώθετε ότι τους δίνουν συνέντευξη και συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε, για παράδειγμα. ραντεβού στη δουλειά. Μας προειδοποιεί επίσης για πιθανές κόκκινες σημαίες που πρέπει να δούμε, τι δεν πρέπει να κάνετε σε ένα ραντεβού (π.χ. πηγαίνετε σε μια ταινία) και γιατί πρέπει να έχετε την πρώτη σας συνάντηση με κάποιον σε ένα μέρος όπως ένα καφέ, όπου χρειάζεστε μόνο ένα. αντί να δεσμευτείτε για μισή ώρα, αντί να συμφωνήσετε σε μια δέσμευση δύο ή τριών ωρών για δείπνο.

Η διαδικασία του Renée είναι εύκολο να ακολουθηθεί και είναι επίσης μια ευχάριστη και διασκεδαστική συζήτηση. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου είναι σε μορφή συνέντευξης και έχει πάρει συνέντευξη από τη Renée Peter Lisoskie και ο παρουσιαστής της συζήτησης βοήθησε να γίνουν οι ερωτήσεις ελκυστικές. Ο Peter είναι επίσης ειδικός στην ανθρώπινη συμπεριφορά και πρόσθεσε στη συνομιλία συζητώντας τις εμπειρίες του για ραντεβού και μοιράζοντας τις γνώσεις του στη νευροεπιστήμη για να εξηγήσει πώς συμπεριφέρεται ο εγκέφαλός μας όταν αναζητούμε αγάπη. Ως αποτέλεσμα, είναι ένα βιβλίο που κάνει τους αναγνώστες να νιώθουν σαν να ακούνε δύο φίλους να συζητούν σε ένα καφέ.

Επιπλέον, υπάρχει ένας πρόλογος του Jim Connelly, συζύγου της Renée, ο οποίος είναι σχεδόν δεκαπέντε ετών. Σε όλο το βιβλίο, η Renée περιγράφει τη σχέση της και του Jim και πώς αποφάσισαν ότι ήταν τελικά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και τη διαδικασία που έκαναν για να διασφαλίσουν ότι αυτή η αγάπη θα διαρκέσει.

Αν και μεγάλο μέρος του βιβλίου αφορά τις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου, η Renée δίνει επίσης συμβουλές για άλλα μέρη όπου μπορείτε να βρείτε αγάπη, καθώς και πώς να συνδεθείτε με πιθανές αδελφές ψυχές σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Το πίσω μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει τρεις ειδικές αναφορές για το πώς να μεταφράσετε το Mojo, πώς να γράψετε ένα νικητήριο προφίλ και 21 κύριες σελίδες παραπομπών. Μόνο αυτές οι ειδικές εκθέσεις είναι απαραίτητες και γεμάτες καλές συμβουλές. Λατρεύω ιδιαίτερα το mojo, το οποίο θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σέξι και ελκυστικό, έτσι στέλνετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να προσελκύσετε τον κύριο ή την κυρία Δεξιά.

Η λαμπερή προσωπικότητα της Renée λάμπει σε όλο το βιβλίο και η συζήτηση είναι γεμάτη χιούμορ, αλλά η Renée θα είναι η πρώτη που θα σας πει ότι η επανένωση είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία. Υποστηρίζει την αφαίρεση του συναισθήματος από την εξίσωση τουλάχιστον στα αρχικά στάδια, ώστε ο σωστός κύριος να συνεχίσει να το επιλέγει με λογικό τρόπο. διαφορετικά, μπορεί να είναι ο λάθος κύριος τότε. Ούτε το ραντεβού αφορά μόνο τη σεξουαλική χημεία. είναι η εύρεση μακροπρόθεσμης συμβατότητας. Η Renée δεν δίνει δεκάρα όταν λέει ότι σταματάει, επομένως οι αναγνώστες θα είναι προσεκτικοί και θα εξετάζουν συνεχώς τα συμφέροντά τους, αντί να συμβιβάζονται με το επόμενο πρώτο πρόσωπο.

Αφού διαβάσω αυτό το βιβλίο και ακούσω τις πολλές ιστορίες που μοιράζεται ο Ρενέ σε αυτό, είμαι σίγουρος ότι η διαδικασία των πέντε βημάτων της Ρενέ θα λειτουργήσει αν το χρησιμοποιήσετε σωστά. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα είναι μια στιγμή για να διασκεδάσετε αν θέλετε επιτέλους να βρείτε την αγάπη σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *