Το νέο βιβλίο διδάσκει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πώς να επιτύχουν επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο

By | 22 Οκτωβρίου, 2021

Το νέο βιβλίο του Tom Teague Online Business Success for Thought Leaders: Create Visibility for Positive Impact είναι μια ολοκληρωμένη και κατανοητή εξερεύνηση του τι χρειάζεται για μια επιχείρηση να συμπεριλάβει μια διαδικτυακή παρουσία αλλά να επεκταθεί πέρα ​​από έναν ιστότοπο. Ο Teague έγραψε αυτό το βιβλίο για επτά χρόνια αφού έχτισε και έμαθε τις διαδικτυακές επιχειρήσεις του και άλλων. Έχει φτιάξει ένα είδος βιβλίου που θα του άρεσε αρκετά νωρίς στην επιχειρηματική του καριέρα, το οποίο αποκαλεί με αγάπη Προπτυχιακό Σχολείο Internet Marketing.

Πριν αρχίσει να δημιουργεί διαδικτυακές πλατφόρμες για την Teague, πέρασε τριάντα πέντε χρόνια ως συνεργάτης υψηλών επιδόσεων και καινοτόμος για τις ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και συστημάτων πληροφοριών της Exxon και της NASA. Στο μεταξύ, δίδαξε επίσης σχεδιασμό χημικής μηχανικής στο Texas A&M και στο Πανεπιστήμιο Rice και ηγήθηκε των προσπαθειών των τεχνικών προτύπων δεδομένων της βιομηχανίας για αρκετά χρόνια ως ανεξάρτητος σύμβουλος. Στη συνέχεια έγινε ανεξάρτητος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης επιχείρησης καθώς και συγγραφέας. Ήθελε να δημιουργήσει μια διαδικτυακή παρουσία για να προωθήσει το πρώτο του βιβλίο, Awaken to Choice, και αποφάσισε να μάθει πώς να το κάνει μόνος του. Το Success of Online Business μας καθοδηγεί στη διαδικασία εκμάθησής του για τον Thought Leader: ποιες συμβουλές του δόθηκαν όταν ξεκίνησαν και τι ήταν το σωστό και το λάθος σε αυτές τις συμβουλές. Είναι ειλικρινής για τα λάθη που έκανε, τις αδυναμίες του και τα δυνατά και αδύνατα σημεία των διαφορετικών εργαλείων που χρησιμοποίησε για να χτίσει την διαδικτυακή του πλατφόρμα.

Εξάλλου, το Online Business Success for Thought Leaders αντικατοπτρίζει την ανακάλυψη του Teague για το πώς να λύνει συστηματικά το παζλ της δημιουργίας μιας διαδικτυακής επιχείρησης με διδακτικό τρόπο. Σήμερα, διδάσκει τις διαδικασίες του σε άλλους και αυτό το βιβλίο αποτυπώνει εν συντομία τις γνώσεις του. Στόχος του Teague είναι να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο καθώς και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή για τις επιχειρήσεις τους, ώστε να έχουν καλύτερες πιθανότητες να επιτύχουν τους ρόλους τους.

Το βιβλίο χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, το καθένα από τα οποία έχει τρία ή τέσσερα κεφάλαια. Τα μέρη έχουν τίτλο: Αποσαφήνιση επιχειρηματικής στρατηγικής, επιλογή συστημάτων, δημιουργία διαδικτυακών περιουσιακών στοιχείων και σπριντ για την επιτυχία. Το πρώτο μέρος μπορεί να είναι το πιο σημαντικό, επειδή δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια παρουσία στο δίκτυο χωρίς να γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε μέσω αυτής της παρουσίας. Ο Teague συζητά πώς να κατανοήσετε την επιχείρησή σας, πώς να προσελκύσετε το κοινό σας και πώς να εφεύρετε μια επιχειρηματική στρατηγική. Το δεύτερο μέρος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους τύπους συστημάτων που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε αυτήν τη στρατηγική. Στο τρίτο και τέταρτο μέρος, τα περιουσιακά στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας σας καθοδηγούν σε μια συστηματική προσέγγιση για την οικοδόμηση της στρατηγικής της επιχείρησής σας βήμα προς βήμα.

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο βιβλίο — πάρα πολλές για να συζητηθούν όλα τα μέρη και τα κεφάλαια λεπτομερώς εδώ — αλλά ο Teague έχει συμπεριλάβει μια πλήρη λίστα με όλα τα πιθανά εργαλεία που θέλετε να ενσωματώσετε στην επιχειρηματική στρατηγική σας και στη συνέχεια προσφέρει συμβουλές για τον τρόπο χρήσης το. Τα θέματα περιλαμβάνουν: δημιουργία λίστας email, πώληση προϊόντος στο διαδίκτυο, δημιουργία περιεχομένου μαθημάτων, κατάλληλες πλατφόρμες για ιστολόγια και vlog, χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ίσως το πιο σημαντικό, πώς να προσδιορίσετε ποια από αυτά τα εργαλεία χρειάζεστε, πώς να τα χρησιμοποιήσετε και πώς να τα τοποθετήσετε όλα με συστηματικό τρόπο που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Συνολικά, το Teague σάς διδάσκει πώς να προσαρμόσετε ένα σύστημα ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και να οδηγείτε την επιτυχία της.

Εκτός από τη χρήση αυτών των εργαλείων, το Teague σάς παρέχει άφθονο χώρο για να κατανοήσετε το ταξίδι του πελάτη σας. Πώς σας βρίσκει ο πελάτης σας, πώς σας γνωρίζει, πώς αλληλεπιδρά μαζί σας και τελικά αγοράζει από εσάς; Συζητά πώς να πραγματοποιείτε συνομιλίες στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης για να συμβάλετε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και να τους βοηθήσετε να τους κατανοήσουν καλύτερα. Επίσης, και ίσως το πιο σημαντικό, εξετάζει πώς αποφασίζετε ποιος θέλετε να είναι ο πελάτης σας και πώς να προσελκύσετε αυτόν τον τύπο πελάτη.

Τέλος, ο Teague συζητά πώς να απλοποιήσετε τις διαδικασίες και να μην μπερδέψετε την πλατφόρμα σας, αλλά να δημιουργήσετε μια υγιή ισορροπία πολυπλοκότητας, λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης για να κάνετε την πλατφόρμα σας ελκυστική για τους πελάτες, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εκτίμησα πολύ όλες τις συμβουλές του Teague, ως ανεξάρτητος συγγραφέας και επιχειρηματίας, γιατί το 2005 έμαθα πώς να φτιάχνω τον πρώτο μου ιστότοπο χρησιμοποιώντας πρότυπα. Χρησιμοποίησε το Online Business Success for Thought Leaders για να με βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα τις πραγματικές μου ανάγκες και να κάνω τους ιστότοπούς μου αποτελεσματικούς. Δεν είμαι τεχνικός σε καμία περίπτωση, αλλά βρήκα το βιβλίο εύκολο να το κατανοήσω και να το ακολουθήσω, και με έκανε να ξανασκεφτώ ορισμένες πτυχές του τρόπου λειτουργίας μου. Πιστεύω ότι όποιος έχει φτιάξει τον ιστότοπό του και προσπάθησε να προσελκύσει πελάτες σε αυτόν θα βρει αυτό το βιβλίο πολύτιμο. Για όποιον ξεκινάει την επιχείρηση, αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *