Σύνοψη του βιβλίου – Διάφορες ροές εισοδήματος από το Διαδίκτυο – Γράφτηκε από τον Robert Allen

By | 15 Νοεμβρίου, 2021

Ο Ρόμπερτ Άλεν είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας και επενδυτής. Έχει ήδη γράψει και εκδώσει αρκετά βιβλία για την Επιτυχία Πρόοδο. Αυτό το βιβλίο είναι 5 ετών τώρα που είναι χρόνια στο διαδίκτυο. Λοιπόν, θα αναθεωρήσω μέρος του και θα σας δώσω ενημερωμένες συμβουλές σχετικά με τις στρατηγικές Διαδικτύου για να κερδίσετε χρήματα.

Γιατί είναι σημαντικό για μένα; Καταλαβαίνω ότι σας ζητώ να αφιερώσετε 6 λεπτά μαζί μου σε αυτό το βίντεο και, ενδεχομένως, μερικές ώρες για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Άρα το περιεχόμενο πρέπει να αξίζει τον κόπο. Τούτου λεχθέντος, το περιεχόμενο του βιβλίου αξίζει τον χρόνο. Πριν από μερικά χρόνια, ένας σύζυγος μπορούσε να εργαστεί και να συντηρήσει μια οικογένεια. Αυτή η πόλη είχε μια μεσαία τάξη. Μετά πήγαμε στην εποχή του “DINK”, που είναι διπλό εισόδημα χωρίς παιδιά. Έτσι και οι δύο σύζυγοι δούλεψαν για να πάρουν τα χρήματα. Σήμερα, έχετε δύο συζύγους στη δουλειά και η οικογένεια εξακολουθεί να πνίγεται στα χρέη και να υποφέρει από οικονομικά προβλήματα. Η δημιουργία πολλαπλών ροών ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ είναι απαραίτητη εάν θέλετε να βγείτε από την κούρσα των αρουραίων και να τροφοδοτήσετε την οικογένειά σας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτό απαιτεί δουλειά και προσοχή. Συνήθως, όταν ακούς για την επιτυχία της βραδιάς, δεν σου λένε ποτέ για τα προηγούμενα 10 χρόνια που τους κλώτσησαν.

Η δημιουργία μεγάλου εισοδήματος απαιτεί χρόνο, αλλά όταν αρχίσετε να το κάνετε αυτό, θα δείτε τη δύναμη του παθητικού χρήματος και της σύνθεσης. Επενδυτές όπως ο Robert Allen και ο Robert Kiyosaki το έχουν κάνει συνήθως με την ενοικίαση ακινήτων. Ο Ρόμπερτ Άλεν ήταν πρωτοπόρος στην αγορά ακινήτων χωρίς ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πιστεύω ότι το διαδίκτυο προσφέρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες με λιγότερο ρίσκο. Εάν ναι, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε μια μηνιαία ταμειακή ροή από το Διαδίκτυο και να τη σταθμεύσετε σε ένα ακίνητο ταμειακής ροής. Αυτή η μέθοδος θα σας εμπλουτίσει αν αφιερώσετε χρόνο.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής τριών πουλιών. Αυτό συμβαίνει επειδή η πνευματική μου ικανότητα ταιριάζει με τη δική τους. Το ερώτημα που τίθεται τότε είναι, πώς αρχίζουμε να κερδίζουμε χρήματα στο Διαδίκτυο; Θα σας εξοικονομήσω εκατοντάδες ώρες και χιλιάδες δολάρια με μια λέξη – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Μην ξοδεύετε χρήματα σε λογισμικό επισκεψιμότητας, Google Ads ή οτιδήποτε άλλο μέχρι να καταλάβετε ότι το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Ο λόγος που το Stooges κυκλοφορεί για πάνω από 70 χρόνια είναι λόγω του περιεχομένου. Το καλό περιεχόμενο διαρκεί.

Αρκετά με τα εσωτερικά πράγματα, ορίστε μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να βυθιστείτε στο να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο.

1. Περιεχόμενο – Ο καθένας έχει μια μοναδικότητα και πρέπει να ξεκινήσετε από εκεί. Εάν έχετε πάθος για ένα συγκεκριμένο άθλημα, χόμπι ή ζώο, ξεκινήστε από εκεί. Αρχίστε να πετάτε όλα όσα γνωρίζετε για το συγκεκριμένο πράγμα. Πονοκέφαλος είναι όταν παίρνετε ένα φύλλο χαρτί και ένα μολύβι και αρχίζετε να γράφετε λέξεις που σας έρχονται στο μυαλό για το θέμα σας. Μην ανησυχείτε για την οργάνωση. Αυτό θα έρθει αργότερα.

2. Έρευνα – Τώρα θέλουμε να κάνουμε κάποια έρευνα. Γι’ αυτό το Διαδίκτυο είναι τόσο ισχυρό. Παλιά, όταν ήθελες να πουλήσεις κάτι, έπρεπε να κάνεις κλήσεις, να χτυπάς πόρτες και να στέλνεις email. Σήμερα, η διοχέτευση προοπτικής είναι ήδη εκεί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το Google για να αρχίσετε να την αγγίζετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Google AdWords. Απλώς βάλτε το “Google” στο AdWords και σε ιστότοπους ή όρους και δείτε πόσα άτομα αναζητούν αυτό το θέμα. Αυτό είναι πολύ ισχυρό εάν το περιεχόμενό σας είναι καλό και γίνονται εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα, επειδή βρίσκεστε στο δρόμο για τη δημιουργία εσόδων.

3. Κτίριο λίστας – Η λίστα σας είναι κρίσιμη και πού βρίσκονται τα χρήματα. Μην αγοράζετε λίστα email μεσίτη. Μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα. Μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο. Θα χρειαστεί χρόνος για να δημιουργήσετε μια καλή λίστα, αλλά αν απαντήσετε με καλό περιεχόμενο λίστας, θα σας επιστρέψει 10 φορές. Θέλετε να συγκεντρώσετε έναν ακόλουθο, οπότε ξεκινήστε να γράφετε σύντομα άρθρα για το θέμα σας και ξεκινήστε να δημοσιεύετε σε ιστότοπους άρθρων. Τοποθεσίες όπως το EzineArticles είναι δωρεάν ιστότοποι άρθρων που σας βοηθούν να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άρθρο και να το υποβάλετε σε διάφορους δωρεάν ιστότοπους. Ελέγξτε το μάρκετινγκ άρθρων για περισσότερες λεπτομέρειες.

4. Κοινωνική δικτύωση – Η δημιουργία περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το κλειδί για τη δημιουργία και την υποστήριξη του εισοδήματός σας. Το Facebook, το LinkedIn και το Twitter είναι εξαιρετικά μέρη για να ξεκινήσετε. Συντονίστε όλα αυτά τα πράγματα και η επισκεψιμότητά σας θα δημιουργηθεί.

Αφού έχετε κάποιο περιεχόμενο και κάνετε την έρευνα αγοράς σας, πρέπει να γνωρίζετε το τελικό παιχνίδι. Πώς θα βγάλετε χρήματα;

1. Μερικώς δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο – Μπορείτε να γράψετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για το θέμα σας και να χαρίσετε τα πρώτα κεφάλαια δωρεάν και να πληρώσετε για ολόκληρο το βιβλίο. Φανταστείτε ότι πουλάτε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο 2,95 $ και το προσφέρετε σε μια λίστα 200.000 ατόμων. Εάν λάβετε ποσοστό πωλήσεων 5%, έχετε μόνο κέρδος 29.500 $. Διατίθεται σε μικρές ποσότητες ισχύος. Τα McDonald’s είναι μια επιχείρηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που πουλά πράγματα 99 σεντ.

2. Συνεργάτες – Γνωρίζατε ότι δεν χρειάζεται να πουλήσετε, να συλλέξετε, να στείλετε ή να στείλετε τίποτα; Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες θυγατρικές είναι η Amazon.com. Μπορείτε επίσης να δείτε άλλα όπως Clickbank και προμήθεια junction. Κάνετε μια απλή σύνδεση με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία συνδεδεμένης εταιρείας και καθώς οι άνθρωποι το αγοράζουν, πληρώνεστε.

3. Διαφήμιση – Η Google και το YouTube θα σας πληρώσουν για να έχετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Πόσο ωραίο είναι αυτό; Όταν παρακολουθείτε βίντεο YouTube και κάνετε κλικ σε μια ενσωματωμένη διαφήμιση, πληρώνει ο δημιουργός του βίντεο. Έχετε ακούσει ποτέ χρήματα να πέφτουν στον λογαριασμό σας ενώ κοιμάστε;

4. Εφαρμογές για κινητά – Οι εφαρμογές για κινητά είναι μια τεράστια επιλογή. Τώρα βρέχομαι και θα μοιραστώ την επιτυχία καθώς προχωράω. Αν σκεφτείτε τα iPhone, iPad, τηλέφωνα και tablet Android, το μέγεθος της επιλογής είναι τεράστιο.

Όλα αυτά για τα οποία μίλησα σήμερα είναι δωρεάν. Όταν ξεκινάτε να αντλείτε και να κατασκευάζετε, υπάρχουν φθηνές πληρωμένες υπηρεσίες όπως η κυκλοφορία geyser, το IContact και το Keyword spy που θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το εισόδημά σας στο Διαδίκτυο. Πρέπει να επενδύσετε σε μια ιστοσελίδα και να σχεδιάσετε εργασίες. Υπάρχουν φτηνοί υπεργολάβοι που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Να θυμάστε ότι πρέπει να το κατευθύνετε ως επιχείρηση και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους. Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που μισείτε τη δουλειά σας, αφήστε την στην άκρη για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εργαστείτε για το περιεχόμενο, τον ιστότοπο, το μάρκετινγκ και τις δραστηριότητες δημιουργίας λιστών. Αν δώσεις έναν χρόνο στον εαυτό σου θα βγάλεις λεφτά.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμη αυτή η σύντομη περίληψη. Το κλειδί για κάθε νέα ιδέα είναι να την εξασκήσεις στην καθημερινότητά σου μέχρι να γίνει συνήθεια. Οι συνήθειες δημιουργούνται σε μόλις 21 ημέρες. Ένα πράγμα που μπορείτε να αφαιρέσετε από αυτό το βιβλίο είναι το CONTENT KING. Οι άνθρωποι θέλουν καλό περιεχόμενο. Στους ανθρώπους αρέσει να αγοράζουν και μισούν να πουλάνε, επομένως θα ήθελαν να σας πληρώσουν όταν έχετε καλό περιεχόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *