Σχετικά με εμάς

ΕΛΈΓΞΤΕ ΜΑΣ.

Πιστεύουμε στην τελειότητα για να επιτύχουμε την επιτυχία

και προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας λύσεις στους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.

Το “RG Infotech” ή το “recursive global Infotech” είναι ένα όνομα που σημαίνει ποιότητα πρώτης κατηγορίας, παραγωγικότητα και έγκαιρη παράδοση λύσεων τάσεων, γνωστών και για την αριστεία, την εμπειρία και τις γνώσεις τους στον τομέα των τάσεων. Τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε περάσει από μια σκληρή σκέψη σε μια οργάνωση εργασίας, περπατήσαμε αρκετά χιλιόμετρα και συνεχίζουμε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε με ένα απλό σύνθημα “”Απλοποιήστε τα προβλήματα των ατόμων και των επιχειρηματικών θέσεων και τους παρέχετε προσαρμοσμένες λύσεις από την ανάπτυξη ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας έως τις απλούστερες ανάγκες σχεδιασμού λογότυπων”.

Η υπεροχή μας μας επιτρέπει να παρέχουμε έγκαιρα φουτουριστικές λύσεις, οι οποίες σίγουρα θα βοηθήσουν την επιχείρηση να φτάσει στο υψηλότερο δυναμικό της και να επιτύχει τους επιθυμητούς στόχους σε μια χειμερινή ώρα. Όλοι οι συμπαίκτες μας έχουν καλές δεξιότητες και μπορούν να μετατρέψουν τη φαντασία σας σε πραγματικότητα με την κορυφαία προσέγγισή τους στην ανάπτυξη ιστού και την ευέλικτη μεθοδολογία μας.

Δήλωση αποστολής

  1. Εργαζόμαστε για να προσφέρουμε εξελίξεις αιχμής στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών στον κλάδο που συνδυάζουν εφαρμογές για κινητά, διαδικτυακές λύσεις, υπηρεσίες πολλαπλών πλατφορμών και πολλά άλλα.
  2. Οι προοδευτικές στρατηγικές μας στοχεύουν στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στο πλαίσιο του οικονομικού μοντέλου πρόσληψης.

Δήλωση Όρασης

  1. Οδηγήστε την αγορά παρέχοντας τάσεις σε κινητές και διαδικτυακές λύσεις και γίνετε ο νούμερο 1 ψηφιακός συνεργάτης για νεοσύστατες επιχειρήσεις για γίγαντες της βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο.
  2. Απλοποιήστε τα προβλήματα των ατόμων και των επιχειρηματικών θέσεων και παρέχετε τους προσαρμοσμένες λύσεις, από την ανάπτυξη ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας έως τις απλούστερες ανάγκες σχεδιασμού λογότυπων.

Από την εκκίνηση έως τον επηρεαστή,

Αναπτύσσουμε συνεχώς έναν τρόπο για τις εταιρείες!

Το 2007. η φαντασία αναβοσβήνει στο μυαλό της διοίκησης της εταιρείας για να δημιουργήσει ένα όνομα που θα γίνει ένα κορυφαίο εμπορικό σήμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις για κάθε είδους απαιτήσεις πληροφορικής, όπως λύσεις ιστού, ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου και τα παρόμοια.

Από την πρώτη σκέψη, μόλις εργαστήκαμε για την ανάπτυξη των ριζών μας και την επίτευξη των στόχων μας. Ξεκινήσαμε την ιδέα μας με ένα μικρό δωμάτιο και ως single player, και πήραμε την πρώτη μας Ένωση τον ίδιο μήνα ίδρυσης.

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από την αριστεία ανάπτυξης ιστού και τώρα κουνάμε τα φτερά μας στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, ψηφιακό μάρκετινγκ, ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου, σχεδιασμός ιστοσελίδων και διάφορα άλλα τμήματα.

Στο δρόμο μας από μια αναπτυσσόμενη εταιρεία σε έναν πάροχο προηγμένων λύσεων, έχουμε φτάσει σε διάφορα στάδια και ολοκληρώσαμε με επιτυχία περισσότερα από 1.500 έργα για πελάτες από την Ινδία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική, το Ντουμπάι κλπ.

ΓΙΑΤΊ RG INFOTECH;

Μάθετε γιατί αναζητούν λύσεις

σε περισσότερες από 70 χώρες Επιλέξτε RG Infotech;

Ως κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων και πάροχος λύσεων μιας στάσης, έχουμε πολλές ειδικότητες στο quiver μας. Εσύ

η αριστεία και η δέσμευσή μας βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα και σίγουρα θα προστατεύσουν την επιχείρησή σας από τεχνικές απάτες.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο, έτσι προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα εκπαιδευτικό και επιτυχημένο. Είμαστε ακόμα υπεύθυνοι για τις υποσχέσεις μας. Ο

κάνει την RG Infotech μια αξιόπιστη, αξιόπιστη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Επιπλέον, μπορείτε να μας επιλέξετε για:

100% διαφάνεια

Η ευέλικτη μεθοδολογία μας μας παρακινεί να είμαστε πλήρως διαφανείς με τους πελάτες μας στη διαδικασία ανάπτυξης.

Εγγυημένη έγκαιρη παράδοση

Η επιθετικότητά μας προς την ικανοποίηση του πελάτη έχει οδηγήσει σε ένα αξιοζήλευτο 99% αποτέλεσμα έγκαιρης παράδοσης τα τελευταία 10 χρόνια της ύπαρξής μας.

Ευέλικτη Αλληλεπίδραση

Μια ποικιλία που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ένα ευέλικτο μοντέλο αλληλεπίδρασης και να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Άνευ ραφής υποστήριξη 24 * 7

Τα κανάλια επικοινωνίας μας τροφοδοτούν τις ρίζες μας και εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας παρέχοντας αδιάλειπτη υποστήριξη 24 x 7.

Ανταγωνιστική τιμολόγηση

Η αριστεία που έχουμε επιτύχει τα τελευταία 10 χρόνια της δραστηριότητάς μας μας ενθαρρύνει να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση σε μέτριες τιμές.

Τεχνολογική Εμπειρία

Η βαθιά κατανόηση των σύγχρονων τεχνολογιών σε συνδυασμό με ένα πλήρες σύνολο δεξιοτήτων εξασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες λαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Δέσμευση Για Υψηλή Ποιότητα

Οι λεπτές αποχρώσεις μας σε σύνθετες τεχνολογίες και η δική μας ομάδα εμπειρογνωμόνων ποιότητας μας ενθαρρύνουν να σας προσφέρουμε δεσμεύσεις υψηλής ποιότητας.

Αποτελεσματική Εξωτερική Ανάθεση

Αυξήστε τους πόρους σας προσαρμόζοντας την ομάδα μας ως προσωπικό σας χωρίς το οικονομικό και υλικοτεχνικό κόστος της εσωτερικής υποστήριξης.