Συμβουλές για τη σύνταξη ηλεκτρονικών βιβλίων: Πώς να δημιουργήσετε ένα eBook PDF και να το προωθήσετε

By | 23 Οκτωβρίου, 2021

Υπάρχει κάποιο βιβλίο μέσα σου; Ξεκινήστε με ένα eBook PDF. Πού είναι το ενδιαφέρον σας; Βιβλία μυθοπλασίας ή αυτοβοήθειας; Σε αυτό το άρθρο ασχολούμαι και με τα δύο.

Για να δημιουργήσετε ένα φανταστικό ή αυτοβοήθειας ηλεκτρονικό βιβλίο PDF, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε να γράφετε στο έγγραφο MS Word.

Εάν γράφετε ένα βιβλίο μυθοπλασίας ή αυτοβοήθειας, είναι καλύτερο να γράψετε ένα σκίτσο σε χαρτί και να το γράψετε γρήγορα στο έγγραφό σας στο MS Word.

Δεν θέλετε να γράψετε ένα απλό ή συνηθισμένο βιβλίο μυθοπλασίας ή αυτοβοήθειας. Είτε πρόκειται για ένα επί πληρωμή είτε για δωρεάν βιβλίο που θα γράψετε για να τραβήξετε την προσοχή του κατάλληλου κοινού σας, είναι καλύτερο να γράψετε ένα υπέροχο, καινοτόμο βιβλίο που θα λατρέψει το κοινό σας.

Γράψτε μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες από την εμπειρία της ζωής σας για φανταστικά ηλεκτρονικά βιβλία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά για να ολοκληρώσετε ευφάνταστους χαρακτήρες και να επινοήσετε μια πλοκή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε την ιστορία όπως τη γνωρίζετε και να τη γράψετε στο MS Word.

Από την άλλη, τα βιβλία αυτοβοήθειας μπορεί να είναι στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, βελτιώνοντας την αυτοπεποίθηση ή τη συγκέντρωση και πολλή βελτίωση. Υπάρχουν πολλά βιβλία σε αυτές τις θέσεις, επομένως θα χρειαστεί να βρείτε έναν τίτλο δολοφόνο με εξαιρετικό και καινοτόμο περιεχόμενο.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο που γράφετε ως αυτοβοήθεια θα πρέπει να παρέχει σαφείς λύσεις σε ένα ή δύο προβλήματα. Θα πρέπει να είναι κάτι καινούργιο που βοηθάει στην προσέλκυση αναγνωστών στη θέση σας.

Τα φανταστικά βιβλία και τα βιβλία αυτοβοήθειας θα πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, δηλώσεις αποποίησης ευθυνών, ευρετήρια, αριθμούς σελίδων, πρόλογους, εισαγωγές και επόμενα κεφάλαια, εάν είναι φανταστικά για την ιστορία σας ή στον τίτλο αυτοβοήθειας που επιλέξατε για το ηλεκτρονικό βιβλίο αυτοβοήθειας .

Αφού γράψετε και γράψετε, διορθώστε καλά τα κεφάλαιά σας τρεις φορές. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να διατηρείτε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο απαλλαγμένο από γραμματικά / ορθογραφικά λάθη.

Το ηλεκτρονικό σας βιβλίο θα πρέπει να είναι φανταστικό ή αυτοβοήθειας με ένα κομψό ηλεκτρονικό εξώφυλλο, καθώς και ένα που μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας, παίρνοντας τις σωστές εικόνες από τον ιστό και ταιριάζοντας / αντιπαραβάλλοντας τις γραμματοσειρές για τον τίτλο του βιβλίου σας και τον συγγραφέα γραμματοσειρές ονομάτων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις κατάλληλες γραμματοσειρές. Ή αν δεν θέλετε να περάσετε τον πόνο, μπορείτε να λάβετε επαγγελματική βοήθεια.

Μόλις το έγγραφο MS Word είναι έτοιμο και έτοιμο, μετατρέψτε το σε PDF χρησιμοποιώντας την επιλογή “Αποθήκευση ως PDF”. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο σας στη σελίδα προορισμού της διεύθυνσης URL λήψης στο πίσω μέρος. Στη συνέχεια, στείλτε το URL της σελίδας επιλογής στους συνδρομητές σας για το νέο σας ηλεκτρονικό βιβλίο και προωθήστε το στη σελίδα και τον ιστότοπό σας στο Facebook. Είναι πιθανό να προσελκύσει πολλούς συνδρομητές που κατεβάζουν το επί πληρωμή ή δωρεάν e-book σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο προσελκύετε συνδρομητές, αλλά λαμβάνετε και διαφημίσεις για τα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Και μόλις διαδοθεί η είδηση, περισσότεροι άνθρωποι θα εγγραφούν στα ενημερωτικά δελτία σας και θα αγοράσουν και θα διαβάσουν τα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Ακούγεται καλό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *