Συμβουλές για την επιλογή του σωστού μετατροπέα Word σε PDF

By | 23 Οκτωβρίου, 2021

Πρέπει να υπάρχει κάποιος που γράφει ένα αρχείο από PDF σε Word ή που αντιγράφει παραγράφους μία προς μία αυτή τη στιγμή. Αν πραγματικά ναι, παρακαλώ κρατηθείτε για ένα δευτερόλεπτο και διαβάστε αυτό το άρθρο, τότε μπορείτε να γλυτώσετε δέκα δάχτυλα, αντί να πιείτε έναν καφέ καθισμένοι μπροστά στον υπολογιστή κάνοντας την ατελείωτη δουλειά γραφής. Αφήστε αυτή την τεχνολογία να το κάνει για εσάς.

Σύμφωνα με την Adobe, υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 250 εκατομμύρια έγγραφα PDF στο διαδίκτυο. Το PDF είναι ένα πολύ καλό πράγμα για ανάγνωση και κοινή χρήση. Αλλά όταν πρόκειται για επεξεργασία, πολλοί χρήστες θα έχουν προβλήματα. Μία από τις καλύτερες λύσεις για την επεξεργασία PDF είναι η μετατροπή του σε μορφή Microsoft Word, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως από όλο τον κόσμο.

Εντάξει, έρχεται μια άλλη ερώτηση, Πώς να επιλέξετε τον καταλληλότερο μετατροπέα για εσάς; Πρέπει να λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες όταν επιλέγετε τον σωστό μετατροπέα. Αυτό που μπορεί να καλύψει καλύτερα τις απαιτήσεις σας είναι αυτό που έχει σχεδιαστεί για εσάς.

1. Προϋπολογισμός:

Η τιμή διαφέρει πολύ ανάλογα με τη μάρκα. Το πιο επαγγελματικό εργαλείο PDF είναι το AdobeAcrobat 9 Pro, το οποίο κοστίζει 449 $. Μερικά εργαλεία PDF με πλήρεις δυνατότητες, όπως το NitroPDF pro και ο μετατροπέας Nuance PDF 6, κοστίζουν περίπου 99 $. Ενώ άλλες μάρκες που επικεντρώνονται στη μετατροπή μορφής κοστίζουν πολύ λιγότερο, ο μετατροπέας PDF σε Word 2.0 Anybizsoft κοστίζει μόλις 19,95 $. Και κάποιο δωρεάν λογισμικό είναι διαθέσιμο.

2. Κύριος στόχος:

Εάν χρειάζεται να μετατρέψετε ένα μεμονωμένο αρχείο PDF σε Word και δεν πειράζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό μετατροπέα, όπως Zamzar ή PDFonline κ.λπ.

Εάν πρέπει συχνά να ασχολείστε με αρχεία PDF και να κάνετε κάποια περίπλοκη επεξεργασία, ένα επαγγελματικό εργαλείο PDF όπως το Adobe Acrobat, το NitroPDF είναι κατάλληλο για εσάς.

Για άτομα που θέλουν να ξοδέψουν λιγότερα χρήματα αλλά θέλουν να έχουν καλύτερη ποιότητα μετατροπής για μετατροπή PDF σε Word, ο μετατροπέας PDF σε Word Anybizsoft θα είναι μια καλή επιλογή.

3. Εύκολο στη χρήση:

Ο χρόνος είναι πολύτιμο πράγμα, στοιχηματίζω ότι δεν θέλετε λογισμικό που είναι δύσκολο στη χρήση. Επομένως, η φιλικότητα προς τον χρήστη είναι σημαντική. Πάντα ελπίζω να τελειώσω τη δουλειά μου με λίγα μόνο κλικ.

4. Σταθερότητα και αξιοπιστία:

Ο διαδικτυακός μετατροπέας PDF σε Word είναι εξαιρετικός, αλλά η σταθερότητα και η αξιοπιστία δεν είναι τόσο καλές όσο οι μετατροπείς επιτραπέζιου υπολογιστή. Συνήθως απαιτούν τη διεύθυνση email σας και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να λάβουν τα αρχεία Word που έχουν μετατραπεί. Οπότε προτιμώ ένα επιτραπέζιο PDF από έναν μετατροπέα λέξεων.

5. Προηγμένες λειτουργίες:

Πολλοί μετατροπείς PDF σε Word δεν υποστηρίζουν κρυπτογραφημένα και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης αρχεία PDF. Ξέρω, Anybizsoft PDFra

Ο μετατροπέας Word 2.0 υποστηρίζει αυτό καλά.

Οι χρήστες δίνουν σημασία στην ευελιξία. Εάν ο μετατροπέας PDF σε Word υποστηρίζει μερική και μαζική μετατροπή, αυτό θα πρέπει να είναι βολικό.

6. Ποιότητα εξόδου:

Η ποιότητα μετατροπής αποτελεί βασικό στοιχείο για τους χρήστες. Κανείς δεν θέλει ένα μετατρεπόμενο αρχείο Word γεμάτο με περίεργα πλαίσια κειμένου, επικαλυπτόμενο κείμενο. Μια καλή μετατροπή PDF σε Word θα πρέπει να διατηρεί με ακρίβεια την αρχική διάταξη κειμένου, στηλών, πινάκων, γραφημάτων, ακόμη και υπερσυνδέσμων αρχείων PDF για έγγραφα του Word.

Τώρα, δεν θα φοβάστε αν ο γονέας σας σας ζητήσει να ξαναγράψετε ένα μεγάλο αρχείο PDF. Ή αν θέλετε να παραθέσετε μια παράγραφο από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο ή έγγραφο PDF, δεν χρειάζεται να το ξαναγράψετε. Εάν η μορφή του μυθιστορήματός σας δεν ικανοποιεί τον εκδότη, δεν χρειάζεται να προσλάβετε κανέναν για να το ξαναγράψει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δάχτυλά σας. Αφήστε τον μετατροπέα να σας βοηθήσει με τις εργασίες μετατροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *