Πώς να πλασάρετε το βιβλίο σας με 6 εύκολα βήματα

By | 13 Νοεμβρίου, 2021

Ο τρόπος με τον οποίο προωθείτε το βιβλίο σας στους αναγνώστες θα πρέπει να βασίζεται σε δύο πράγματα: τις αξίες σας και τις προθέσεις του βιβλίου. Αν βρείτε κάτι κολλώδες ή αυθεντικό, μην το κάνετε. Δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε μια μικρή έκθεση να καταστρέψει τις αξίες σας. Τα βραχυπρόθεσμα κέρδη που αισθάνονται άσχημα έχουν ως αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ως συγγραφέα. Μπορούν επίσης να μειώσουν το μετοχικό σας κεφάλαιο.

Προσεγγίστε τους αξιολογητές: Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια βουτιά στην αγορά, πρέπει να απευθυνθείτε στους αναγνώστες και να ζητήσετε σχόλια. Οι κριτικές βιβλίων είναι πολύ σημαντικές σήμερα και παίζουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων βιβλίων. Αφού διαβάσουν το βιβλίο σας, μπορούν να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους στο προσωπικό τους blog ή ακόμα και να τις μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κανονίστε ένα δώρο: Ένας άλλος δωρεάν και εύκολος τρόπος για την προώθηση του βιβλίου σας είναι να παρέχετε στους αναγνώστες δείγματα κεφαλαίων. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσφέροντας ένα αρχείο pdf από τα καλύτερα κεφάλαιά σας και δίνοντάς το στους αναγνώστες και δίνοντάς τους μια γεύση από τη μοναδική γραφή σας, αν τους αρέσει η ιστορία του βιβλίου σας, αυτό σίγουρα θα τους μεταφέρει στη σελίδα αγορών σας. Βιβλίο. Σκεφτείτε ότι αυτή η διαδικασία επιτρέπει στους αναγνώστες να διαβάσουν τον πρόλογο.

Διοργανώστε διαγωνισμούς για τη διανομή δωρεάν αντιγράφων: Δημοσιεύστε έναν δωρεάν διαγωνισμό βιβλίων και ενημερώστε τους αναγνώστες ότι έχετε γράψει ένα βιβλίο. Μπορείτε να οργανώσετε τον διαγωνισμό σας μέσω περιοδικών, προσωπικών ιστολογίων, YouTube και προωθήσεων επί πληρωμή.

Συνδέσου στο διαδίκτυο: Ένα άλλο σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του βιβλίου σας είναι να το τοποθετήσετε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν προωθητικές ενέργειες σε νέους συγγραφείς, αν είστε ένας από αυτούς, περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Είναι από τους καλύτερους φωνήεντες διαδικτυακές πλατφόρμες βιβλίων μπορείτε να περιηγηθείτε πού θα σας προσφερθούν τόσες πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε το βιβλίο σας με διαφορετικούς τρόπους.

Ρωτήστε τους αγαπημένους σας και τους αγαπημένους σας: Το ρητό ότι η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι είναι πολύ καλό. Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε την πραγματική απάντηση στην ιστορία είναι να ζητήσετε από τους συγγενείς να διαβάσουν πρόχειρα. Θα πρέπει να ζητήσετε από φίλους, συναδέλφους, πελάτες ή οποιονδήποτε αρέσει το βιβλίο σας να δημοσιεύσει σχόλια στο Amazon και σε άλλα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία. Το Amazon έχει μεγάλη επιρροή και οι απόψεις έχουν σημασία, γι’ αυτό ενθαρρύνετε όποιον λέει ότι του άρεσε το βιβλίο σας να εκφράσει τη γνώμη του.

Ζητήστε πληρωμένα σχόλια: Υπάρχουν πολλοί κριτικοί στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρεώνουν ένα ελάχιστο ποσό χρημάτων για την κριτική των βιβλίων. Μπορείτε να προσλάβετε 5-10 κριτικές και να τους ζητήσετε να δημοσιεύσουν πραγματικές κριτικές στο Amazon. Όσο περισσότερα σχόλια δίνετε στη σελίδα σας στο Amazon, τόσο πιο ορατό θα είναι το βιβλίο σας στα άτομα της κατηγορίας με τις καλύτερες πωλήσεις και όταν πέσετε σε αυτήν την κατηγορία, οι πωλήσεις των βιβλίων σας θα αρχίσουν αυτόματα να αυξάνονται. Θα πάρει χρόνο, αλλά αξίζει την αναμονή. Το μόνο για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι είναι να λάβετε πραγματική απάντηση από τους Αξιολογητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *