Πώς να μετατρέψετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο σε αναφορά ηχογράφησης ή φυσικό βιβλίο

By | 18 Νοεμβρίου, 2021

Υπάρχουν πολύ, πολύ καλά νέα και μπορείτε να γίνετε συγγραφέας που δημοσιεύονται σχεδόν αμέσως με τη χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών συγγραφέων.

Η πραγματοποίηση ενός ζωντανού διαδικτυακού σεμιναρίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνοψίσετε τα πράγματα που πρέπει να πείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν το παρουσιάζετε ζωντανά, έτσι ώστε να είστε ενθουσιασμένοι και να λαμβάνετε αμέσως τα σχόλιά όλων για αυτήν την κλήση.

Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να πάρετε αυτήν την ηχογράφηση από το διαδικτυακό σας σεμινάριο και να τη μετατρέψετε σε γραπτό έγγραφο; Σε ένα αρχείο PDF που κάποιος μπορεί να κατεβάσει, να διαβάσει, να εκτυπώσει ή να διαβάσει στο iPad του στον υπολογιστή του.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να μετατρέψετε μια μεταγραφή διαδικτυακού σεμιναρίου σε ψηφιακό βιβλίο σε μια αγορά όπως το Amazon Kindle, το οποίο σας προσφέρει αυτόματα πωλήσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα;

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το βιβλίο σε φυσικό βιβλίο; Ένα φυσικό αντίγραφο που μπορεί να έχει ο καθένας στη διάθεσή του, υπάρχει ένας γραμμωτός κώδικας, μπορείτε επίσης να το βάλετε σε βιβλιοπωλεία ή να το δώσετε ως βασικό εργαλείο κατασκευής.

Μπορείτε να μετατρέψετε την εγγραφή διαδικτυακού σεμιναρίου σε PDF, ψηφιακό βιβλίο Kindle ή φυσικό βιβλίο CreateSpace.

Η μεταγραφή του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε ένα έγγραφο PDF. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε. Εξάγετε τον εγγεγραμμένο ήχο του διαδικτυακού σεμιναρίου σας σε αρχείο MP3. Μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το oDesk.com. Προσλάβετε έναν μεταγραφέα για να ακούσει αυτόν τον ήχο MP3 και να γράψει όλα όσα λέγονται σε ένα έγγραφο κειμένου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το έγγραφο κειμένου σε ένα έγγραφο του Word. Εκτελέστε τον ορθογραφικό έλεγχο και διορθώστε, μορφοποιήστε, προσθέστε το ευρετήριο εάν θέλετε. Μεταβείτε στο Αρχείο, Αποθήκευση ως PDF και τώρα έχετε ένα έγγραφο στο ιστολόγιό σας στο WordPress, σε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να το προσθέσετε ως μπόνους σε ένα υπάρχον προϊόν ή αντικείμενο.

Το πραγματικά καλό με αυτές τις διαφορετικές ψηφιακές αγορές είναι ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε ένα αρχείο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθώσεις, αλλά ουσιαστικά ανεβάζετε ένα αρχείο και τώρα γίνεστε δημοσιευμένος συγγραφέας.

Να τι εννοώ. Εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Amazon Kindle στη διεύθυνση kdp.amazon.com, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν ως συγγραφέας του Kindle. Κάντε κλικ στην Προσθήκη νέου τίτλου, μεταφορτώστε ένα έγγραφο του Word, εισαγάγετε τον τίτλο, την περιγραφή, τις λέξεις-κλειδιά και την τιμή του βιβλίου σας. Τώρα, έχετε ένα βιβλίο που κάποιος μπορεί να αγοράσει απευθείας από το amazon.com και να το διαβάσει στο iPhone, το iPod, το iPad, το Android, το BlackBerry, το Mac ή τον υπολογιστή του.

Από μία μόνο εγγραφή, δημιουργείτε ένα έγγραφο PDF, ένα ψηφιακό βιβλίο. Αλλά η Amazon διαθέτει επίσης μια υπηρεσία που ονομάζεται CreateSpace στο createspace.com, όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα έγγραφο του Word αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, να το πληκτρολογήσετε, να πληκτρολογήσετε τον τίτλο και τις λέξεις-κλειδιά σας και να σύρετε και να αποθέσετε, να δείξετε και να κάνετε κλικ στο εξώφυλλο. editor για να σχεδιάσει το μπροστινό και το πίσω εξώφυλλό σας.

Όταν ανεβάζετε αυτό το έγγραφο του Word στο Amazon CreateSpace, θα σας στείλουν ένα αντίγραφο απόδειξης, όπου μπορείτε να κρατήσετε το βιβλίο στα χέρια σας, να το επεξεργαστείτε και αφού κάνετε όλες τις αλλαγές, μπορείτε να στείλετε το τελικό βιβλίο. Τώρα, είναι στις λίστες της Amazon, όπου ο καθένας μπορεί να αγοράσει το φυσικό σας βιβλίο σε όποια τιμή επιλέξει, επειδή έχετε κάνει ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο, είπατε όλα όσα θέλατε να πείτε, τα μεταγράψατε, διαγράψατε αυτή τη μεταγραφή και τώρα έχετε ένα. Βιβλίο PDF, Kindle και CreateSpace.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *