Πώς να κάνετε online κράτηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων

By | 17 Νοεμβρίου, 2021

Η αύξηση του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων είναι ένα από τα κύρια εμπόδια για τους επιβάτες. Με την έλευση του Διαδικτύου, έχουν ανοίξει πολλοί συναρπαστικοί δρόμοι. Το ίδιο ισχύει και για τις online κρατήσεις πτήσεων. Η κράτηση ήταν πολύ πιο εύκολη από πριν και την έκανε επίσης ασφαλή κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα της εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων χαμηλού κόστους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί όλα είναι πάντα στη θετική πλευρά.

Αν ψάχνετε για φτηνές προσφορές πτήσεων, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς να δημιουργήσετε τρύπα στην τσέπη σας.

• Φροντίστε να ελέγξετε τις πρωινές σας προσφορές. Συχνά, οι αεροπορικές εταιρείες διαφημίζουν διαθέσιμες θέσεις σε περιορισμένες ποσότητες σε μειωμένες τιμές. Έτσι, είναι πιο πρακτικό να κάνετε κράτηση θέσης τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, μην περιμένετε πίσω, μόλις δείτε μια άδεια θέση σε μια πτήση, προχωρήστε και κάντε κράτηση αμέσως γιατί θα χάσετε την ευκαιρία.

• Αποκτήστε αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένο προορισμό με δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Ως επί το πλείστον, η αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου από μία μόνο αεροπορική εταιρεία μπορεί να είναι πιο ακριβή. Έτσι, εάν θέλετε να πάρετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, συνιστάται να κάνετε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για συγκεκριμένο προορισμό από δύο διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Γιατί να ξοδεύετε περισσότερα όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε καλύτερα!

• Αν και τα εφάπαξ ταξιδιωτικά σχέδια είναι πάντα τα καλύτερα, μερικές φορές μπορούμε να τα τσιμπήσουμε. Λοιπόν, ή αδειάστε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Σήμερα, υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια για διάφορους προορισμούς. Έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν πολλές προσφορές πτήσεων που πέφτουν σε χαμηλούς ναύλους, έξι εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση. Αυτό συμβαίνει επειδή η αεροπορική εταιρεία θέλει να γεμίσει τις πλήρεις θέσεις. Έτσι, αν θέλετε συναρπαστικές προσφορές όπως αυτή, καλό είναι να κάνετε κράτηση νωρίς.

• Το να είσαι ευέλικτος είναι επίσης σπουδαίο πράγμα. Όσον αφορά τις πτήσεις, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ειδικούς όρους για τους επιβάτες, ανάλογα με τη διάρκεια παραμονής. Το κόστος του συγκεκριμένου αεροπορικού εισιτηρίου θα ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής. Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες κοστίζουν τις περισσότερες πτήσεις τα Σαββατοκύριακα. Επομένως, καλό είναι πάντα να είστε ευέλικτοι στην επιλογή της ημερομηνίας. Η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είναι πάντα φθηνότερη τις καθημερινές (π.χ. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη).

• Ένας άλλος βολικός τρόπος κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι να φροντίζει για τις προσφορές και τις προσφορές που διατίθενται στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook και το Twitter είναι δύο από τα κοινωνικά δίκτυα που προωθούν ταξιδιωτικές εταιρείες, διευκολύνοντας την εύρεση τεράστιων εκπτώσεων σε πτήσεις προς διεθνείς και εγχώριους προορισμούς. Φροντίστε να λάβετε αυτές τις προσφορές το συντομότερο δυνατό, καθώς οι συναρπαστικές προσφορές μπορεί να εξαντληθούν σε δευτερόλεπτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *