Πώς να επιλέξετε τη σωστή κατηγορία περιεχομένου Ιστού

By | 4 Νοεμβρίου, 2021

Το κλειδί είναι πώς να επιλέξετε τη σωστή κατηγορία περιεχομένου Ιστού χρησιμοποιώντας δωρεάν δελτία τύπου και διαδικτυακή προώθηση για διαδικτυακό μάρκετινγκ βιβλίων.

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι διαδικτυακοί συγγραφείς και οι συγγραφείς βιβλίων είναι να επιλέξουν την κατηγορία περιεχομένου ιστού. Πριν ξεκινήσετε να γράφετε ένα δελτίο τύπου για την προώθηση του βιβλίου σας, ερευνήστε τα δωρεάν δελτία τύπου που προσφέρουν διανομή σε κατηγορίες που ταιριάζουν με την υποβολή σας. Η κατάλληλη κατηγορία περιεχομένου ιστού διασφαλίζει το δελτίο τύπου σας:

  • Προσέξτε τις μηχανές αναζήτησης
  • Προσεγγίζει το σωστό κοινό-στόχο
  • Η υπηρεσία δεν θα αποκλειστεί

Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας κατηγορίας είναι ο πιθανός αναγνώστης, το κοινό-στόχος ή τα άτομα που περιηγούνται στον ιστό για πληροφορίες. Όταν ένα κοινό-στόχος βάζει λέξεις-κλειδιά στα προγράμματα περιήγησής του, θέλετε οι πληροφορίες σας να αποκαλύπτονται στις μηχανές αναζήτησης. Η κατηγορία που επιλέγετε είναι η πρώτη σας βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Αφού βρείτε δωρεάν υπηρεσίες, ελέγξτε τη λίστα των κατηγοριών που προσφέρει κάθε υπηρεσία. Μειώστε τη λίστα των υπηρεσιών διαγράφοντας υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στις κατηγορίες σας. Δεν είναι χρήσιμο στο διαδικτυακό σας σχέδιο μάρκετινγκ βιβλίων να υποβάλλεστε σε υπηρεσίες που δεν εμπίπτουν στα ενδιαφέροντά σας. Από τη λίστα που απομένει, ελέγξτε τις κατηγορίες που αντικατοπτρίζουν καλύτερα το θέμα σας. Ορισμένες υπηρεσίες έχουν επίσης λίστες υποκατηγοριών.

Αφού ελέγξετε τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες, είστε έτοιμοι να γράψετε περιεχόμενο ιστού. Ορισμένες διαδικτυακές υπηρεσίες απαιτούν από εσάς να γνωρίζετε πού να τοποθετήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Φροντίστε λοιπόν να γράφετε έχοντας κατά νου τις κατηγορίες. Εάν δεν γράψετε έχοντας κατά νου κατηγορίες και επιλέξετε λάθος κατηγορία, η ηλεκτρονική υπηρεσία δεν θα διανείμει την υποβολή σας. Ορισμένες υπηρεσίες διανομής ιστού σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια άλλη κατηγορία προτού απορριφθεί πλήρως, εάν το δελτίο τύπου σας δεν έχει προβλήματα γραφής. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες θα το απορρίψουν χωρίς εξήγηση.

Η στρατηγική μάρκετινγκ βιβλίων στο διαδίκτυο θα δώσει στο κοινό-στόχο σας μια πρώτη ματιά σε εσάς, τα βιβλία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και θα το ενθαρρύνει να σας λαμβάνει υπόψη όταν χρειάζεται τις υπηρεσίες ή τις δημοσιεύσεις σας. Όσο περισσότερο βλέπετε το όνομα και τα προϊόντα σας, τόσο πιο πιθανό είναι να θυμούνται εσάς και το βιβλίο σας, κάτι που θα οδηγήσει σε παραπομπές, πελάτες, πωλήσεις και ευκαιρίες να μιλήσετε δημόσια, τοποθετώντας τα μπροστά σε άμεσους θεατές που θα ξοδέψουν χρήματα για τα βιβλία σου. συμβουλευτική και καθοδήγηση.

Πολλοί διαδικτυακοί διανομείς δελτίων τύπου προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες εάν οι υποβολές σας πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις, είναι σωστά γραμμένες και μορφοποιημένες και τοποθετούνται στη σωστή κατηγορία. Άλλες υπηρεσίες θα προσφέρουν να γράψουν το αντίγραφό σας έναντι αμοιβής.

Σήμερα, το διαδικτυακό μάρκετινγκ βιβλίων είναι το κλειδί, ακόμη και με έναν εκδότη της Νέας Υόρκης πίσω από αυτό. Λίγοι συγγραφείς πωλούν βιβλία χωρίς να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Ως συγγραφέας, ξέρεις ήδη πώς να γράφεις. Άλλωστε, έγραψες ένα βιβλίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *