Πώς να επεξεργαστείτε απευθείας αρχεία CHM;

By | 17 Νοεμβρίου, 2021

Το CHM είναι μια μορφή υποστήριξης html της Microsoft. Στην πραγματικότητα, το αρχείο CHM είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο html. Αν και όλο και περισσότερα ηλεκτρονικά βιβλία χρησιμοποιούνται ως μορφές PDF, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά βιβλία CHM.

Όταν διαβάζετε ένα eBook CHM, μπορεί να θέλετε να το γράψετε σαν να σχολιάζετε ένα έγγραφο PDF, αλλά η Microsoft έχει προσφέρει μόνο ένα απλό πρόγραμμα προβολής για την ανάγνωση αυτού του τύπου αρχείων, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχολιάσει τα ebook σας. Πώς να γράψετε τα ebook σας CHM; Ίσως κάποια εργαλεία συγγραφής CHM να το κάνουν αυτό, αλλά είναι πολύ ακριβά για τους περισσότερους ανθρώπους και αυτά τα εργαλεία είναι για συγγραφείς ηλεκτρονικών βιβλίων.

Υπάρχουν επίσης μερικοί φθηνοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε λήψη του Microsoft HTML Help Workshop από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft, που είναι το επίσημο εργαλείο σύνταξης CHM της Microsoft, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο για να δημιουργήσετε τα έγγραφά σας chm, ενώ προσφέρει επίσης μια λειτουργία μετατροπής ενός αρχείου CHM σε τυπικό. Αρχεία HTML. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτά τα αρχεία με εργαλεία html. Επομένως, πρέπει να αναδιατάξετε τα περιεχόμενα μόνοι σας, καθώς αυτά τα απομεταγλωττισμένα αρχεία δεν έχουν τα απαραίτητα αρχεία για μεταγλώττιση στο αρχικό αρχείο CHM. Η αποσυμπίληση μπορεί να εξαγάγει μόνο αρχεία html από αυτό το αρχείο chm, συμπεριλαμβανομένου του αρχείου έργου, του αρχείου περιεχομένου και του αρχείου ευρετηρίου κ.λπ.

Στην πραγματικότητα, το 7-zip μπορεί επίσης να απομεταγλωττίσει αρχεία chm. Χρησιμοποιώντας το 7-zip, μπορείτε να λάβετε όχι μόνο αρχεία html, αλλά και ένα αρχείο έργου chm, ένα αρχείο ευρετηρίου και ένα αρχείο περιεχομένου. Στη συνέχεια, μετά την επεξεργασία αυτών των αρχείων που επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Help Workshop για να τυλίξετε αυτά τα αρχεία σε ένα αρχείο chm. Όταν ανοίξετε το αρχείο εξόδου eBook, θα δείτε τις αλλαγές που έγιναν.

Εάν σας αρέσει η μορφή PDF και έχετε αγοράσει ένα εργαλείο σχολιασμού PDF, μπορείτε να το μετατρέψετε σε έγγραφο PDF. Πολλά εργαλεία, δωρεάν ή επί πληρωμή, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό. Στη συνέχεια, χρειάζεστε κάποια εργαλεία για να επεξεργαστείτε το έγγραφο PDF σας. Το Adobe Acrobat προσφέρει ισχυρές λειτουργίες για σχολιασμό εγγράφων PDF, αλλά είναι ακριβό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάποια εργαλεία τρίτων που προσφέρουν επίσης λειτουργίες επεξεργασίας για την επεξεργασία αρχείων PDF. Αλλά σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει η διάταξη της σελίδας που έχει μετατραπεί από ένα αρχείο CHM.

Οι κορυφαίοι τρόποι για να σχολιάσετε τα chm ebook σας είναι ίσως οι κλέφτες, υπάρχει κάποιος τρόπος να παρατηρήσετε απευθείας τα ebook CHM; Ναι, με το Beyond CHM, δεν χρειάζεται να μετατρέψετε το CHM eBook σας σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο για σημειώσεις. Μπορείτε να γράψετε ηλεκτρονικά βιβλία CHM απευθείας χρησιμοποιώντας το Beyond CHM.

Το Beyond CHM είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα ανάγνωσης και επεξεργασίας chm που εκτελείται στο περιβάλλον MS Windows. Ο χρήστης μπορεί να ανοίξει πολλές καρτέλες ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας το, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν έγγραφα chm, να επισημάνουν κείμενο, να αλλάξουν το χρώμα του προσκηνίου του κειμένου, να αφαιρέσουν περιεχόμενο, να προσθέσουν νέα στοιχεία κ.λπ., όλες οι αλλαγές μπορούν να αποθηκευτούν συνεχώς. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να μεταβεί από το Beyond CHM σε λειτουργία ανάγνωσης και επεξεργασίας. Ως αναγνώστης, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση σε σελίδες chm. Το Beyond CHM είναι μια καλή αντικατάσταση του Microsoft HTML Help Executable.

Εάν θέλετε να προειδοποιηθείτε για τα ηλεκτρονικά βιβλία CHM, θα δείτε ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *