Πώς να επεξεργαστείτε ένα PDF στο διαδίκτυο

By | 22 Οκτωβρίου, 2021

Εάν στείλετε ορισμένα αρχεία PDF μέσω του Διαδικτύου, αυτός ο οδηγός θα κάνει τη ζωή σας σημαντικά πιο εύκολη.

Ένα φορητό έγγραφο PDF, μια σύντομη μορφή για ένα φορητό έγγραφο, είναι ένας συγκεκριμένος τύπος ψηφιακού αρχείου που επιτρέπει σε άλλους χρήστες να υποβάλλουν συγκεκριμένο αναγνώσιμο περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιούν για την προβολή αυτού του τύπου αρχείου. Για την προσαρμογή των αρχείων PDF σε διαφορετικά συστήματα προβολής, το κείμενο και οι εικόνες στο αρχείο δεν μπορούν εύκολα να αλλάξουν μετά τη συσκευασία σε μορφή PDF. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε συσκευή Mac ή Windows όπως πριν, υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία για την επεξεργασία κειμένου και γραφικών σε ένα έγγραφο που έχει ήδη μετατραπεί σε PDF. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό το είδος αλλαγής στο διαδίκτυο, καθώς και να μετατρέψετε αρχεία PDF σε έγγραφα του Microsoft Word για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας σε μια μορφή που είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Είναι σαφές ότι πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, το Adobe Acrobat. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με τους υπολογιστές Mac και Windows που χρησιμοποιείτε. Δεν σας επιτρέπουν όλες οι εκδόσεις του Adobe Acrobat να επεξεργαστείτε υπάρχοντα αρχεία κειμένου μετά το άνοιγμα του εγγράφου σε αυτό το πρόγραμμα.

Το λογισμικό Adobe Acrobat ταξινομείται στα Acrobat Standard και Acrobat Pro. Η εταιρεία προσφέρει τις ακόλουθες τρεις εκδόσεις σε δύο σειρές προϊόντων: Acrobat X, Acrobat XI και Acrobat DC.

Οι ακόλουθες αλλαγές σάς επιτρέπουν να επεξεργαστείτε βασικό κείμενο και περιεχόμενο, καθώς και να εξάγετε το έγγραφό σας στο Microsoft Word:

Πρότυπο Acrobat XI

Acrobat Standard DC

Acrobat XI Pro

Acrobat Pro DC

Το Acrobat Pro DC και το Acrobat Standard DC προσφέρουν πολλές άλλες δυνατότητες επεξεργασίας που δεν προσφέρει το Acrobat XI, όπως αυτόματη διόρθωση ορθογραφίας, προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών και επεξεργασία από iPad.

Το Acrobat είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επεξεργασίας αρχείων PDF στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι η μόνη μέθοδος. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να επεξεργαστείτε μη αυτόματα ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το πιο ακριβό διαθέσιμο λογισμικό της Adobe.

Οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι επεξεργασίας PDF σάς παρέχουν μια μη αυτόματη γόμα περιεχομένου και νέα πλαίσια κειμένου/εικόνων που μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε οπουδήποτε στη σελίδα.

Ακολουθούν μερικά άλλα εργαλεία ηλεκτρονικής επεξεργασίας:

FormSwift: Προσθέστε νέο περιεχόμενο καθώς και ηλεκτρονική υπογραφή.

PDFescape: Προσθέστε νέο περιεχόμενο και ξεκινήστε ένα νέο PDF από την αρχή.

Smallpdf: Προσθέστε νέο περιεχόμενο, καθώς και αποθηκεύστε αρχεία PDF σε πλατφόρμες όπως το Google Drive, το Dropbox, ακόμη και το Microsoft Word (περισσότερα σε ένα λεπτό σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα).

Το εργαλείο που ταιριάζει στο PDF σας θα εξαρτηθεί από το τι θέλετε να επεξεργαστείτε και το μέγεθος του αρχείου του εγγράφου. Για παράδειγμα, επειδή το Sejda δεν μπορεί να υποστηρίξει αρχεία PDF μεγαλύτερα από 50 megabyte (MB), ελέγξτε το μέγεθος του εγγράφου σας και εντοπίστε ένα εργαλείο επεξεργασίας που είναι συμβατό με το PDF σας.

Μπορεί να συμπιέσει το PDF σας σε λιγότερο από 50 MB για να λειτουργήσει με το Sejda (όσον αφορά το όνομά του, το Smallpdf μπορεί να μειώσει το μέγεθος του αρχείου PDF για εσάς).

Μπορείτε να μεταβείτε στο YouTube για ένα εξαιρετικό βίντεο αναφοράς στο Διαδίκτυο Πώς να επεξεργαστείτε ένα PDF στο διαδίκτυο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *