Πώς να εξαγάγετε κείμενο από αρχεία PDF

By | 30 Οκτωβρίου, 2021

Τα αρχεία PDF είναι χρήσιμα για την ανταλλαγή εγγράφων σε πλατφόρμες. Είναι μια προηγμένη και τροποποιημένη μορφή εφαρμογής υπολογιστή. Το έγγραφο PDF περιλαμβάνει κείμενο, εικόνα και κινούμενα σχέδια σε επεξεργάσιμη μορφή. Οι αλγόριθμοι συμπίεσης συμπιέζουν το μέγεθος του αρχείου, το οποίο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά εγγράφων από το ένα σύστημα στο άλλο. Πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα μπορούν να παρουσιαστούν επαγγελματικά. Η χρήση αρχείων PDF επιτρέπει στον χρήστη να μεταδίδει πληθώρα πληροφοριών άμεσα και γρήγορα σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι χρήστες χρειάζονται έγγραφα PDF για διάφορους σκοπούς, όπως προετοιμασία εγχειριδίων, ενημερωτικά δελτία, αντίγραφα διαφημίσεων και πολλά άλλα. Μερικές φορές μπορείτε να ζητήσετε την εξαγωγή περιεχομένου ή κειμένου από ένα συγκεκριμένο αρχείο PDF. Συχνά απαιτείται από τον χρήστη να εξάγει εικόνες και κείμενο από αρχεία PDF. Αυτά τα κείμενα και οι εικόνες χρησιμοποιούνται για δημοσίευση σε ιστοσελίδες, παρουσιάσεις πολυμέσων, έγγραφα επεξεργασίας κειμένου ή εργαλεία δημοσίευσης επιτραπέζιου υπολογιστή. Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα από ένα έγγραφο για ένα άλλο αρχείο. Πολλά εργαλεία και τεχνικές χρησιμοποιούνται για την εξαγωγή περιεχομένου από αρχεία PDF. Αυτά τα εργαλεία είναι εύκολα στη χρήση και μια απλή μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ο χρήστης πρέπει πρώτα να αποφασίσει πόσο κείμενο θα εξαγάγει από τα αρχεία PDF. Εάν κάποιος θέλει να βγάλει ολόκληρη τη σελίδα, μπορεί να ακολουθήσει απλά βήματα. Κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα υπολογιστή για να εξαγάγετε τα περιεχόμενα των αρχείων. Ανοίξτε αρχεία PDF από όπου θέλετε να εξαγάγετε το κείμενο. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να εκτελέσετε στην επιλογή «Προβολή μενού». Επιλέξτε ολόκληρη τη σελίδα που θέλετε να εξαγάγετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε την επιλογή. Ανοίξτε ένα άλλο έγγραφο, όπως το αρχείο Word όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο που έχει εξαχθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε από αυτό το έγγραφο επιλογής. Εάν θέλετε να εξαγάγετε μία ή περισσότερες λέξεις από μια γραμμή, μπορείτε να ακολουθήσετε μια παρόμοια διαδικασία. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε μία ή περισσότερες παραγράφους από το αρχείο PDF. Οι στήλες μπορούν επίσης να εξαχθούν από το έγγραφο. Αυτά τα προγράμματα υπολογιστών είναι εύχρηστες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να εξάγετε εύκολα και αυθόρμητα κείμενο από έγγραφα PDF. Μπορείς μετατρέψτε το σε PDF word Η χρήση λογισμικού μετατροπέα PDF θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε το κείμενο και να δημιουργήσετε ολόκληρο το έγγραφό σας για μελλοντική χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *