Πώς να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο σε 15 λεπτά – μόνο 7 βήματα για να προωθήσετε το μάρκετινγκ του ιστότοπού σας

By | 19 Νοεμβρίου, 2021

Σε αυτό το άρθρο θα σας διδάξω πώς να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας στην αγορά. Ο λόγος που πρόκειται να σας διδάξω πώς να δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο είναι επειδή πρέπει να ξέρετε πώς να το βρείτε στο Διαδίκτυο, επομένως το να μπορείτε να αναπτύξετε πολύ περιεχόμενο για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας είναι ένα από τα καλύτερα στο μάρκετινγκ. Μπορώ να σας δώσω συμβουλές.

Ακολουθούν 7 βήματα που μπορώ να σας διδάξω πώς να δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο:

• Το βήμα 1 είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που έχουν ήδη γραφτεί

• Βήμα 2 είναι η δημοσίευση αυτού του περιεχομένου στο διαδίκτυο

• Το βήμα 3 είναι να αποθηκεύσετε και να μορφοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο ως έγγραφο

• Το βήμα 4 είναι να το αποθηκεύσετε ως PDF

• Το βήμα 5 είναι να ανεβάσετε αυτό το PDF σε άλλους ιστότοπους

• Το βήμα 6 είναι να ακολουθήσετε όλο αυτό το νέο περιεχόμενο

• Το βήμα 7 είναι να κάνετε κάποια έρευνα και ενημερώσεις μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Εάν κάνετε αυτά τα 7 βήματα, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο ως έμπορος για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ετοιμος? Εδώ είναι τα βήματα:

Βήμα πρώτο:

Ας το κάνουμε εύκολα χρησιμοποιώντας κάποιο από το περιεχόμενο που θέλετε να έχετε στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα άρθρο που έχετε γράψει αλλά δεν έχετε δημοσιεύσει ακόμα, ή πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μια ανάρτηση ιστολογίου ή κάτι σχετικά με τη θέση σας ή τον τομέα εξειδίκευσής σας.

Δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο στο λογισμικό που θέλετε, όπου μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε πληροφορίες από τον ιστότοπό σας. Στο τέλος θα πρέπει να είναι μια σελίδα πληροφοριών, οπότε αν πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετά για να γεμίσετε μια σελίδα, μεταβείτε στον ιστότοπό σας και δείτε εάν μπορείτε να την αντιγράψετε και να την επικολλήσετε από διαφορετικές σελίδες για να ολοκληρώσετε μια ολόκληρη σελίδα.

Βήμα δυο:

Τώρα που έχετε τα στοιχεία σας σε ένα μόνο έγγραφο, προσθέστε τα στον ιστότοπό σας ως ιστοσελίδα ή ως ανάρτηση ιστολογίου. Μπορεί επίσης να είναι μια λίστα με συμβουλές ή μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων, γεγονός που διευκολύνει τη σύνταξη.

Αφού το προσθέσετε στον ιστότοπό σας και ολοκληρώσετε το τοπικό SEO της σελίδας και των εικόνων σας, μπορείτε να το δημοσιεύσετε. Aupa!

Βήμα τρίτο:

Σε αυτό το βήμα θα ακολουθήσετε το ΙΔΙΟ κείμενο και εάν υπάρχει ήδη σε έγγραφο του Word ή σε έγγραφο του OpenOffice, προσθέστε το λογότυπό σας, το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. τηλέφωνο, όνομα email, skype κ.λπ.). Προσθέστε μια “Παρότρυνση για δράση” για να αναγκάσετε τον αναγνώστη να επισκεφτεί μια σελίδα που θέλετε.

Βασικά, θέλετε να μορφοποιήσετε το έγγραφο ώστε να φαίνεται καλό για εκτύπωση.

Κατά τη μορφοποίηση, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε υπόψη ότι διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικά μεγέθη χαρτιού (για παράδειγμα, το χαρτί γραφής στις ΗΠΑ είναι μακρύτερο από το αυστραλιανό, αλλά πιο στενό).

Βήμα τέταρτο:

Σε αυτό το βήμα θα αποθηκεύσετε το έγγραφό σας ως PDF.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, οπότε αν δεν το έχετε ξανακάνει, μην ανησυχείτε – είναι αρκετά εύκολο.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή Macintosh, μπορείτε να ανοίξετε το έγγραφο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα και, στη συνέχεια, να επιλέξετε FILE / PRINT και, στη συνέχεια, θα δείτε ένα κουμπί με “PDF” στην κάτω αριστερή γωνία του γενικά ανοιχτού πλαισίου διαλόγου. .

Επιλέξτε αυτό το κουμπί και από την επιλογή “Αποθήκευση ως PDF”, αποδεχτείτε το όνομα PDF και κάντε κλικ στο OK.

Θα πρέπει να κάνετε το ίδιο ή κάτι παρόμοιο σε υπολογιστές με Windows.

Εάν όχι, υπάρχουν πολλά μέρη στον ιστό όπου μπορείτε να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας ως PDF, για παράδειγμα πληκτρολογήστε / αντιγράψτε το και επικολλήστε το σε μια μηχανή αναζήτησης:

  • 2Pdf.COM

Έχετε ένα σωρό αποτελέσματα για να διαλέξετε. αναζητήστε επίσης τη λέξη «δωρεάν».

Εδώ είναι ένας ιστότοπος που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν:

  • Doc2PDF.net

Βήμα πέμπτο:

Για αυτό το βήμα θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μερικούς λογαριασμούς στις πύλες διανομής PDF για να ανεβάσετε το PDF στο διαδίκτυο.

Ο λόγος που θέλετε να ανεβάσετε το PDF σας σε άλλους ιστότοπους είναι για άτομα που αναζητούν το θέμα PDF σας να το βρουν σε περισσότερα μέρη, όχι μόνο στον ιστότοπό ΣΑΣ. Όσο περισσότερα μέρη δημοσιεύετε τις πληροφορίες σας, τόσο το καλύτερο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημοσιεύσετε σε πολλούς ιστότοπους κοινής χρήσης PDF και θα σας δώσω μερικά ονόματα για να ξεκινήσετε:

α) Free-ebooks.net

β) GetFreeeBooks.com

Ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους εξαφανίζονται χωρίς λόγο, επομένως εάν αυτοί οι δύο δεν είναι διαθέσιμοι, απλώς αναζητήστε “καταλόγους ebook” (αφού αποθηκεύσετε ένα άρθρο ή πληροφορίες ως PDF, μπορεί επίσης να ονομαστεί ebook).

Βήμα έκτο:

Αφού ανεβάσετε το PDF σας σε ορισμένους ιστότοπους, δώστε το φόντο

Aupa! Μόλις ξεκινήσατε το μάρκετινγκ του εαυτού σας και του ιστότοπού σας!

Το επόμενο βήμα είναι πολύ σημαντικό: δημιουργήστε ένα υπολογιστικό φύλλο ή κάποιο είδος εγγράφου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα μέρη όπου ανεβάζετε το PDF σας.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε την ημερομηνία, επομένως όταν επιστρέψετε σε αυτήν τη Σελίδα παρακολούθησης σε λίγες εβδομάδες ή μήνες, μπορείτε να την ενημερώσετε και να δείτε πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να λάβετε τα αποτελέσματά σας.

Βήμα έβδομο:

Περίπου ένα μήνα μετά τη μεταφόρτωση του PDF, είναι καλή ιδέα να κάνετε μια αναζήτηση “Τίτλος” στον ιστό για να δείτε εάν το PDF έχει αντιγραφεί από άλλο ιστότοπο.

Ο λόγος που θέλετε να το κάνετε αυτό είναι για να μπορέσετε να ενημερώσετε τη Σελίδα Παρακολούθησής σας (ξεκινώντας με το βήμα έξι) και να δείτε εάν το PDF σας εμφανίζεται σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέρη στον Ιστό.

Αν ναι, αυτά είναι υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια στον εαυτό σας!

Προσθέστε τις λεπτομέρειες της ημερομηνίας και κάθε έναν από τους ιστότοπους που βρίσκετε, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα εάν το “μάρκετινγκ” βελτιώνεται για εσάς.

συμπέρασμα

Τώρα που μάθατε πώς να δημιουργείτε εξαιρετικό περιεχόμενο για τον εαυτό σας και να προωθείτε την επιχείρησή σας, μπορείτε να το κάνετε μερικές φορές την εβδομάδα για να δημιουργήσετε περισσότερα έγγραφα που μπορείτε να ανεβάσετε στο διαδίκτυο ως back-link και στρατηγική μάρκετινγκ.

Κάθε νέο PDF που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο θα έχει έναν σύνδεσμο για να επαναφέρει τους χρήστες στον ιστότοπό σας, που ονομάζεται “back-link” και θα βοηθά τον ιστότοπό σας με τις μηχανές αναζήτησης και το SEO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *