Πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον υπολογιστή με βιβλία υπολογιστών και ηλεκτρονικά βιβλία

By | 8 Νοεμβρίου, 2021

Ψάχνετε για ένα βιβλίο υπολογιστή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον προγραμματισμό ή γενικές δεξιότητες υπολογιστή;

Ένα από τα χαρακτηριστικά των επαγγελματιών είναι να τους κρατούν ενήμερους με τις τελευταίες ιδέες, τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα τους. Εάν είστε επαγγελματίας υπολογιστών, θα χρειαστεί να διαβάσετε όλα τα βιβλία και τα ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον υπολογιστή.

Μπορείτε να βρείτε καλά βιβλία για υπολογιστές και ηλεκτρονικά βιβλία στο Διαδίκτυο. Μερικά από αυτά μπορούν να αγοραστούν μέσω Διαδικτύου, ενώ άλλα Ελεύθερος και μπορεί να μεταφορτωθεί εύκολα.

Αγορά βιβλίων υπολογιστή

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία που πωλούν βιβλία για υπολογιστές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το πιο διάσημο είναι ίσως το Amazon. Έχουν δυνατότητες αναζήτησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε, κάτι που είναι πιθανώς πιο εύκολο και πιο γρήγορο από το να ψάχνετε σε ένα βιβλιοπωλείο του δρόμου.

Μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία από ένα μενού (για παράδειγμα, Βάσεις δεδομένων, Προγραμματισμός, Linux και Unix, AS / 400) ή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης για να βρείτε Βιβλία ή Λογισμικό στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Αν περιηγηθείτε σε ένα βιβλίο υπολογιστή μεταξύ των επιλογών, θα βρείτε συνήθως μια καλή περιγραφή του προϊόντος, η οποία συχνά περιλαμβάνει ένα ευρετήριο, και σε πολλές περιπτώσεις θα βρείτε επίσης σχόλια από άτομα που έχουν διαβάσει το βιβλίο. Υπάρχει επίσης συχνά μια μέση ανατροφοδότηση πελατών που μπορεί να είναι χρήσιμη για να αποφασίσετε εάν μια αγορά αξίζει τον κόπο.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τις επιλογές σας σε ένα καλάθι αγορών και να πληρώσετε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα βιβλία συνήθως παραδίδονται αρκετά γρήγορα από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο.

Δωρεάν βιβλία Ηλεκτρονικού Προγραμματισμού

Υπάρχουν πολλά καλά ηλεκτρονικά βιβλία, που συχνά δημοσιεύονται σε μορφή PDF, με πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Μερικά από αυτά είναι ηλεκτρονικά βιβλία που μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν, και άλλα (ειδικά σεμινάρια υπολογιστών) μπορείτε να τα διαβάσετε διαδικτυακά.

Οι κατασκευαστές υπολογιστών, όπως η IBM, συχνά επιτρέπουν την πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της τεχνικής τους τεκμηρίωσης και συχνά προσφέρουν καλά εκπαιδευτικά προγράμματα για υπολογιστές (για παράδειγμα, επισκεφτείτε την τοποθεσία Developer Works).

Ένας συγγραφέας που προσφέρει πολλά δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να ληφθούν στο διαδίκτυο είναι ο Bruce Eckel. Η εταιρεία του προσφέρει δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής και αποφάσισε να προσφέρει μια ΔΩΡΕΑΝ έκδοση eBook με δυνατότητα λήψης πολλών καλών βιβλίων προγραμματισμού, τα οποία πωλούνται επίσης σε έντυπη μορφή στα βιβλιοπωλεία.

Ο Bruce Eckel έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 150 άρθρα και πολλά βιβλία υπολογιστών, όπως το Thinking in Java (Prentice-Hall, 1998, 2nd Edition, 2000), το Hands-On Java Seminar CD ROM, που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό του Mind View και το προηγούμενο βιβλίο. επισυνάπτεται). ), Thinking in C ++> (PH 1995; 2nd Edition 2000), C ++ Inside & Out (Osborne / McGraw-Hill 1993), μεταξύ άλλων.

Έχει κάνει εκατοντάδες παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο, έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 150 άρθρα σε πολλά περιοδικά, είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής ANSI / ISO C ++, ομιλεί τακτικά σε συνέδρια και είναι πρόεδρος του C ++ και του κομματιού Java για το Συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού. Παρέχει δημόσια και ιδιωτικά σεμινάρια και συμβουλευτική σχεδιασμού σε C ++, Java και Python.

Τα βιβλία του μπορούν να αγοραστούν από βιβλιοπωλεία, αλλά οι προηγούμενες εκδόσεις μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν εύκολα ως ηλεκτρονικά βιβλία και είναι πιθανώς πολύ χρήσιμες για τους επαγγελματίες πληροφορικής.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στον υπολογιστή, δοκιμάστε το Διαδίκτυο ως μια έγκυρη εναλλακτική λύση στα Παραδοσιακά Βιβλιοπωλεία και Βιβλιοθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *