Προστασία απορρήτου

By | 12 Νοεμβρίου, 2021

Τα έγγραφα PDF χρησιμοποιούνται επίσης για την ικανότητά τους να χειρίζονται την αντιγραφή και τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Γενικά, οι κωδικοί πρόσβασης προστατεύονται για να ενεργοποιήσουν και να αποτρέψουν οποιαδήποτε κακή χρήση που μπορεί να προκύψει από το αντίγραφό τους. Εξασφαλίζει επίσης ότι τα λαμβάνουν μόνο οι παραλήπτες που ήθελαν να λάβουν το PDF και ότι όλα τα άλλα βρώμικα παιχνίδια και παρεμβάσεις μπορούν να αποφευχθούν.

Τι θα έκανε όμως όταν ήταν ο πραγματικός παραλήπτης του εγγράφου PDF που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, αλλά δεν μπορούσε να το ανοίξει. Παραδείγματα τέτοιων περιπτώσεων θα ήταν ένας ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης, καμία επικοινωνία σχετικά με τον κωδικό πρόσβασης ή ένας σπασμένος κωδικός πρόσβασης. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εφικτό να σπάσετε τον κωδικό πρόσβασης για να διαβάσετε το έγγραφο.

Θα μπορούσαν να εκχωρηθούν κωδικοί πρόσβασης PDF για τον περιορισμό της εκτύπωσης, αντιγραφής ή τροποποίησης του αρχικού εγγράφου ή για περιορισμό του ανοίγματος και της ανάγνωσης του εγγράφου.

Το PDF Unlocker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης. Σε ένα σενάριο που δεν μπορεί να αντιγραφεί, να εκτυπωθεί ή να τροποποιηθεί, το έγγραφο PDF μπορεί να συρθεί στο PDF Unlocker. Αυτό αφαιρεί τον κωδικό πρόσβασης και οι εν λόγω ενέργειες μπορούν να εκτελεστούν.

Ωστόσο, σε μια κατάσταση όπου περιορίζεστε στο άνοιγμα αρχείων PDF, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και να επιλέξετε «Κατάργηση κωδικού πρόσβασης PDF» και να κλείσετε την εφαρμογή για να το καταργήσετε.

Ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε έναν κωδικό πρόσβασης είναι να χρησιμοποιήσετε το PDF Crack. Οι τεχνικές πίσω από την εργασία για την αφαίρεση κωδικών πρόσβασης είναι οι λίστες λέξεων ή η ωμή βία ή και τα δύο. Αυτό υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις PDF. Μπορεί να σπάσει τους κωδικούς πρόσβασης τόσο του χρήστη όσο και του κατόχου. Μπορεί επίσης να γίνει ενώ εκτελείτε μια συγκεκριμένη εργασία. Απλές μεταθέσεις χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση του κωδικού πρόσβασης. Αφού σπάσει ο κωδικός πρόσβασης του χρήστη, εκτελείται μια βελτιστοποιημένη ή στοχευμένη αναζήτηση για τον κωδικό πρόσβασης του κατόχου για να αποφευχθεί ο πλεονασμός.

Για να εκτελέσετε τη ρωγμή PDF, ανοίξτε ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Πληκτρολογήστε pdfcrack.exe και εκτελέστε το. Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το επιθυμητό αρχείο PDF. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου μετά το pdfcrack -f και εκτελέστε το. (Για παράδειγμα, Pdfcrack -f abc.pdf). Η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί δίνοντας το μήκος του κωδικού πρόσβασης ή των ειδικών χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται.

Η χρήση λογισμικού εύκολης αφαίρεσης κωδικού πρόσβασης σάς βοηθά να αποκρυπτογραφήσετε αρχεία PDF που είχαν περιοριστεί στο παρελθόν. Υποστηρίζει μορφές Adobe PDF 1.0 και 1.7. Η αποκρυπτογράφηση πραγματοποιείται με την αποκρυπτογράφηση πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα ή με μία μόνο αποκρυπτογράφηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *