Πού να διαβάσετε κόμικς στο διαδίκτυο;

By | 21 Νοεμβρίου, 2021

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται πού μπορούν να διαβαστούν τα κόμικς στο διαδίκτυο. Οι ψηφιακές εκδόσεις των έντυπων εκδόσεων αυτού του πολύ απολαυστικού και εθιστικού μέσου έχουν τελικά αναδειχθεί σε εξέχουσα θέση τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση των αναγνωστών κόμικ και των φορητών υπολογιστών, όπως το iPhone, το iPod και το Apple iPad.

Όταν προσπαθείτε να καταλάβετε πού διαβάζονται τα κόμικς στο Διαδίκτυο, πρέπει να θυμάστε μια συγκεκριμένη ημέρα που κυκλοφόρησαν αυτά τα αρχεία ψηφιακής μορφής.

Η Τετάρτη είναι συνήθως (περιστασιακά τις επίσημες αργίες) Ημέρα νέων κόμικς, όταν νέα θέματα φτάνουν στο τοπικό σας κατάστημα κόμικ. Είναι μια εποχή της εβδομάδας που οι λάτρεις της διαδοχικής τέχνης σε όλη τη χώρα σημειώνουν πάντα με κόκκινο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Είναι ώρα της εβδομάδας για τον Spider-Man, τον Superman, τον Batman, τους X-Men, το Green Lantern και άλλους υπερήρωες να ξεκινήσουν τις νεότερες περιπέτειές τους (ή όταν συνεχίσουν την αναζήτησή τους από τους προηγούμενους μήνες, εάν υπάρχει). Είτε οι ήρωες είναι ενάντια στο φάσμα της Μαύρης Νύχτας, είτε συναντιούνται για να νικήσουν μια Πολιορκία, είτε πολεμούν ο ένας τον άλλον στον Εμφύλιο Πόλεμο, η Τετάρτη θα είναι πάντα η μέρα που δημοσιεύονται, παραδίδονται τα νεότερα κεφάλαια των μεγαλύτερων ιστοριών. και δημοσιεύτηκε. αποκάλυψε.

Είτε οι άνθρωποι όπως τα κόμικς του Spiderman, είτε τα θέματα του Σούπερμαν, είτε τα παλιά κόμικς του Captain II World War, θα υπάρχει πάντα κάτι για διαφορετικούς ανθρώπους τις Τετάρτες.

Η Τετάρτη, λοιπόν, έχει γίνει αυτό που είναι γνωστό στην ψηφιακή κοινότητα των κόμικ ως 0 Days. Τα τυπωμένα κόμικς 0 ημερών μετατρέπονται σε μορφές ψηφιακής διανομής όπως CBR, CBZ, ακόμη και PDF (αν και προτιμώνται τα 2 πρώτα). Με το CDisplay για προγράμματα ανάγνωσης από υπολογιστή όπως το Comic Zeal 4 Macra και το Stanza για iPhone, iPod και iPad, έχει γίνει πολύ εύκολο και βολικό να απολαμβάνετε αυτές τις ψηφιακές μορφές κόμικ.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι πού ακριβώς μπορείτε να το διαβάσετε κόμικς στο διαδίκτυο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *