Πουλήστε αρχεία PDF στο διαδίκτυο – Πουλήστε έγγραφα και λήψεις με PayPal

By | 4 Νοεμβρίου, 2021

Πώληση αρχείων/εγγράφων PDF μέσω Διαδικτύου μέσω PayPal:

“Θέλω να ξεκινήσω να πουλάω αρχεία PDF στο διαδίκτυο, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω.”

“Δεν θέλω να συνεχίσω να πληρώνω κάποιον άλλο για να συνεχίσει να μου πουλάει αρχεία PDF.”

“Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω να πουλάω αρχεία PDF από τον ιστότοπό μου;”

Έχετε τέτοιες ερωτήσεις σχετικά με τα PDF; Σκέφτεστε αυτές τις ερωτήσεις και τις σκέψεις εδώ και πολύ καιρό;

Αν ναι, θεωρήστε τον εαυτό σας αρκετά τυχερό για να συναντήσετε αυτό το άρθρο. Θα σας πω τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε να πουλάτε αρχεία PDF (ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο, για αυτό το θέμα) από τον ιστότοπό σας.

Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ξεκινήσετε να πουλάτε αρχεία PDF, σας συνιστώ να διευθετήσετε μερικά πράγματα πριν ξεκινήσετε. Εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με το έγγραφο PDF που προσπαθείτε να πουλήσετε, αυτά τα πράγματα είναι πολύ σημαντικά.

Για να φανείτε επαγγελματίες και να προσελκύσετε πραγματικά πελάτες που θα αγοράσουν τα αρχεία PDF σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα εξής:

1. Αποκτήστε τον ιστότοπό σας (αγοράστε ένα όνομα τομέα και ένα UNIX webhosting στο GoDaddy.com).

2. Ρυθμίστε τον ιστότοπό σας (ιστότοπος / σελίδα Διαδικτύου όπου μπορείτε να περιγράψετε τα έγγραφα PDF σας για να τα βρίσκουν οι πελάτες).

3. Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο PayPal.com (ένα αξιόπιστο σύστημα πληρωμών που θα επεξεργάζεται τις πληρωμές για τα έγγραφα PDF σας).

4. Αγοράστε έναν προσωρινό κωδικό PHP (αυτός είναι ο κύριος κινητήρας που θα πουλήσει τα PDF σας).

Οι αριθμοί 1, 2 και 3 είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να συμπληρώσετε για να ξεκινήσετε την πώληση εγγράφων PDF στο διαδίκτυο. Μπορεί να έχετε ήδη ολοκληρώσει τα βήματα 1 και 3, και αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι τα βήματα 1 έως 3 έχουν γίνει πριν προχωρήσετε στο βήμα 4.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τον πειρασμό να είστε φθηνοί εδώ. Μην δημιουργήσετε ένα τεμπέλικο ιστολόγιο και χρησιμοποιήστε το για έναν ιστότοπο. Μην το κάνεις! Πρέπει να αγοράσετε έναν πραγματικό ιστότοπο για τα έγγραφά σας PDF. Η πώληση αρχείων PDF στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση, εάν αποφασίσετε να την πάρετε στα σοβαρά.

Αφού ταξινομηθούν τα τρία παραπάνω βήματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να αγοράσετε τον κώδικα PHP. Αυτό που θα κάνει αυτός ο κώδικας είναι:

Κάθε φορά που ένας πελάτης κάνει κλικ στο σύνδεσμο «Αγορά τώρα» ή «Αγοράστε τώρα» στον ιστότοπό σας για να αγοράσει το προϊόν pdf, το PayPal θα επεξεργάζεται την πληρωμή. Και μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, το PayPal θα ανακατευθύνει τον πελάτη στον κώδικα PHP και αυτός ο κωδικός PHP θα κάνει το έγγραφο PDF σας διαθέσιμο για λήψη αμέσως στον πελάτη.

Μόλις ο πελάτης κατεβάσει το έγγραφο PDF σας, θα σας σταλεί ένα μήνυμα ειδοποίησης (διαχειριστής ιστότοπου) που θα σας ενημερώνει για τη λήψη του αρχείου PDF. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα αρχείο ΟΛΩΝ των λήψεων PDF που ξεκινούν από τους πελάτες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *