Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες RightFax;

By | 22 Νοεμβρίου, 2021

Έχετε συσκευή φαξ; Η επιχείρησή σας στέλνει φαξ όλη την ημέρα; Εάν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, το RightFax μπορεί να είναι το λογισμικό που αναζητάτε. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα για την αποστολή φαξ και τη μεταφορά αρχείων από το ένα μέρος στο άλλο. Αυτή η απλή διαδικασία δεν είναι η ίδια όταν ένας μεγάλος αριθμός ατόμων προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν συσκευές φαξ ταυτόχρονα. Αυτό προκαλεί διακοπές στην εργασία, αλλά και πολύ επιπλέον μελάνι και χαρτί που μπορείτε να εξοικονομήσετε.

Προβλήματα με το λογισμικό RightFax

Η εκτύπωση φαξ πραγματοποιείται συνεχώς και οι άνθρωποι έχουν κατά νου ότι μπορούν να εκτυπώσουν μόνο από τη συσκευή φαξ τους. Αυτό είναι πραγματικά λάθος. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε να μετατρέψετε τις πληροφορίες που αποστέλλονται με φαξ σε αρχείο PDF και στη συνέχεια να τις εκτυπώσετε από τον υπολογιστή σας; Σας εκπλήσσει που υπάρχει κάτι τέτοιο; Το RightFax βοηθά τις επιχειρήσεις και τα άτομα γενικά να ρυθμίσουν το φαξ, όπου μπορούν να λαμβάνουν φαξ απευθείας στον υπολογιστή τους ως αρχείο PDF. Εάν χρειάζεται να εκτυπώσουν, μπορούν να εκτυπώσουν το PDF.

Σπαταλάτε πολύ χαρτί και μελάνι εκτυπώνοντας συνεχώς αυτά που σας στέλνουν οι άνθρωποι. Δεν θα πρέπει να εκτυπωθεί περισσότερο από το 80% του υλικού που σας αποστέλλεται. Εάν μπορέσατε να διαβάσετε πρώτα τα χαρτιά, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα τα εκτυπώσετε τώρα. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να εκτυπώσετε το αντικείμενο, γεγονός που εξοικονομεί χαρτί επειδή συνήθως το πετάτε στο τέλος.

Εδώ, μπορείτε να βοηθήσετε στη χρήση των υπηρεσιών του RightFax για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και χρόνο με την ενοποίηση που προσφέρει αυτό το πρόγραμμα. Η δυνατότητα αποστολής φαξ μέσω email είναι πολύ πιο εύκολη από το να πληκτρολογείτε ορισμένους αριθμούς και στη συνέχεια να σαρώνετε τα χαρτιά σας.

Το RightFax βοηθά επίσης το περιβάλλον εργασίας σας αυξάνοντας την απόδοση των εργαζομένων σας. Τώρα δεν χρειάζεται να σηκώνονται για να πάνε στο φαξ κάθε φορά που υπάρχει φαξ. Επίσης, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να περιμένουν να φτάσει το συγκεκριμένο φαξ τους όταν έχουν ανατεθεί πολλά άτομα σε μια συσκευή φαξ. Βοηθούν επίσης τους πελάτες να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και να απαντούν σε ερωτήσεις. Ωστόσο, εάν έχετε μια συσκευή φαξ στην επιχείρησή σας, το RightFax μπορεί να είναι η επιλογή για εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *