Παρότρυνση για δράση: Μυστικές φόρμουλες για τη βελτίωση των online αποτελεσμάτων

By | 31 Οκτωβρίου, 2021

Το Call to Action είναι ένα υπέροχο βιβλίο που γράφτηκε από τους Bryan και Jeffery Einsberg. Αυτό το βιβλίο εστιάζει κυρίως στο μάρκετινγκ μετά το κλικ και μας βοηθά πολύ να αυτοσχεδιάσουμε και να αυξήσουμε την απόδοση επένδυσης (ROI) από τις προσπάθειές μας. Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μερικοί από τους πιο αξιόπιστους ιδιοκτήτες ιστότοπων λαμβάνουν τεράστιες βελτιώσεις στα αποτελέσματα δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο;

Το Call to Action συγκεντρώνει τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να επιτύχετε τεράστια αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας για δικτύωση. Αυτό το βιβλίο θα είναι πολύ χρήσιμο για όσους έχουν μια ιστοσελίδα ή σχεδιάζουν ή επανασχεδιάζουν μια ιστοσελίδα. Ρίχνει επίσης φως στη βελτίωση των επιχειρήσεων παρέχοντας πληροφορίες για αυτές μέσω των προσπαθειών δικτύου. Εάν θέλετε να επιτύχετε την υψηλότερη απόδοση και στη συνέχεια να αξιολογήσετε την απόδοση με ακρίβεια, γίνεται μια παρότρυνση για δράση.

Μιλά επίσης για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπής. Αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι το ποσοστό μετατροπής παρέχει μια πολύ σπάνια και πρακτική προσέγγιση στον τρόπο αυτοσχεδιασμού, η οποία θα οδηγήσει αυτόματα σε καλύτερα αποτελέσματα και επομένως καλύτερες πωλήσεις και κέρδη.

Το ποσοστό μετατροπής είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ρυθμό με τον οποίο η επισκεψιμότητα του ιστότοπου μετατρέπεται σε πωλήσεις.

Νομίζω ότι η υπόθεση αυτού του βιβλίου είναι σε μεγάλο βαθμό πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων συνειδητοποιούν τώρα αυτό το πράγμα. Αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο με εξέπληξε:

“Είναι σαν να προσπαθείς να αυξήσεις τις πωλήσεις οδηγώντας περισσότερη επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο με χαμηλό ποσοστό μετατροπών πελατών, όπως να προσπαθείς να διατηρήσεις ένα κοντέινερ (τη διοχέτευση πωλήσεων, τον ιστότοπό σου) γεμάτο προσθέτοντας περισσότερο νερό αντί να κλείνεις τρύπες. Πρέπει να εργαστείς για αυτό».

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η περισσότερη κίνηση θα λύσει τα προβλήματά μας καθώς είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε, αλλά ισχύει το αντίθετο. Δεν χρειαζόμαστε απλώς πολλή επισκεψιμότητα, προσθέτοντας περισσότερη αξέχαστη ζωή και περιεχόμενο θα οδηγήσει τον ιστότοπό σας στην κορυφή, κάτι που θα λύσει τα προβλήματα.

Η έρευνα και η κατανόηση των αναγκών των πελατών είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Σχεδιασμός, δομή, επικοινωνία και αξία είναι οι κύριες κατηγορίες που συνθέτουν ένα συναρπαστικό σχέδιο. Ο προγραμματισμός δίνει μια σύντομη ιδέα για το τι να επιλέξετε και τι να αφήσετε, και στη συνέχεια τη δομή που περιγράφει τη διαδικασία. Η επικοινωνία διατηρεί ισχυρές συνδέσεις και η αξία υποδηλώνει την ποιότητα που είναι τα πιο σημαντικά και ολοκληρωμένα μέρη της επόμενης διαδικασίας.

Το Call of action είναι ένα βιβλίο πληροφοριών που εξηγεί τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του δικτύου. Πρέπει να διαβάσουν όλοι οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων που θέλουν να ανεβάσουν τον ιστότοπό τους στην κορυφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *