Οι 10 κορυφαίες συμβουλές για την αγορά φθηνών σχολικών βιβλίων στο Διαδίκτυο

By | 3 Νοεμβρίου, 2021

Ελλειψη χρημάτων? (Χαζή ερώτηση, το ξέρω). Προσπαθείτε να μάθετε πώς θα πληρώσετε για όλα τα σχολικά βιβλία για το επόμενο τρίμηνο; Δημιουργείτε νέες οικονομικές θεωρίες για να εξισορροπήσετε τον πενιχρό προϋπολογισμό σας;

Τότε μάλλον δεν εκμεταλλεύεστε τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για να κάνετε τα σχολικά σας βιβλία φθηνότερα, και εννοώ πραγματικά φθηνά.

Αναζήτηση και αγορά online. Αυτό είναι. Αυτό είναι το μυστικό. Και για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή αξία από αυτό, σας δίνω παρακάτω 10 κορυφαίες συμβουλές για την αγορά σχολικών βιβλίων στο διαδίκτυο.

1. Αγοράστε νωρίς. Μην περιμένετε μέχρι την πρώτη μέρα του μαθήματος για να βρείτε τα βιβλία που χρειάζεστε. Τότε είναι που αυξάνεται η ζήτηση και αναπόφευκτα οι τιμές αυξάνονται μαζί με αυτό. Τα σχολικά βιβλία εξαντλούνται γρήγορα και με μανία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, είναι πολύ περισσότερο από την προσπάθεια που απαιτείται για να επιτύχετε τις καλύτερες προσφορές μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Εάν το κολέγιο ή το πανεπιστήμιό σας δεν παρέχει εκ των προτέρων λίστες σχολικών βιβλίων, μην απελπίζεστε, επικοινωνήστε με τους αποφοίτους του μαθήματος που θέλετε να κάνετε ή ακόμα και τους ίδιους τους καθηγητές και ζητήστε τα βιβλία που πρέπει να αγοράσετε. Αυτή η μικρή επιπλέον προσπάθεια σίγουρα αξίζει τον κόπο.

2. Αγορά μεταχειρισμένο. Τα μεταχειρισμένα σχολικά βιβλία είναι φθηνότερα. Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε εξοικονόμηση άνω των 50 $ έναντι των τιμών καταλόγου.

3. Εξετάστε παλαιότερες εκδόσεις. Συχνά, τα βιβλία της κλασικής φυσικής, χημείας ή βιολογίας έχουν παραμείνει σχεδόν ίδια εδώ και χρόνια. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες εκδόσεις, μπορείτε να βρείτε βιβλία με 1 $. Δεν είστε σίγουροι αν η International Edition θα το κόψει; Επικοινωνήστε με τον καθηγητή του μαθήματος και ρωτήστε. Μπορείτε επίσης να προτείνετε ένα παλιό βιβλίο.

4. Διεθνείς εκδόσεις. Η διεθνής έκδοση είναι ένα εγχειρίδιο που εκδόθηκε εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά και προορίζεται για αγορά και χρήση εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι διεθνείς εκδόσεις είναι γενικά απίστευτα φθηνότερες από τις αμερικανικές/καναδικές αντίστοιχες. Εδώ είναι η σύλληψη, Οι Publishers of International Editions γενικά δεν εξουσιοδοτούν την πώληση και τη διανομή Διεθνών Εκδόσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και αυτή η πώληση ή διανομή ενδέχεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα των εκδοτών τέτοιων έργων.

5. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό ISBN για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των αναζητήσεών σας. Όλα τα βιβλία που εκδόθηκαν από το 1970 έχουν ένα μόνο ISBN, αντί να χρησιμοποιείτε τον συγγραφέα ή/και τον τίτλο, οι αναζητήσεις σας θα είναι πιο γρήγορες και 100% πιο ακριβείς.

6. Δωρεάν αποστολή. Βρείτε έναν προμηθευτή δωρεάν αποστολής όταν ψωνίζετε. Ακόμα κι αν η αποστολή στις ΗΠΑ είναι γενικά λιγότερο από 4 $, ή ίσως εξαιτίας αυτού, όλο και περισσότεροι πωλητές είναι πρόθυμοι να προσφέρουν δωρεάν αποστολή σε δυνητικούς πελάτες για να γίνουν πελάτες. Αυτή είναι περίπου μια επιπλέον έκπτωση 10% σε ένα βιβλίο 40 $ ή μια έκπτωση 5% σε ένα βιβλίο 80 $.

7. Ψώνια τριγύρω. Ξέρω ότι ξέρεις ήδη, τέλος πάντων, επιτρέψτε μου να σας το ξαναπώ, για την περίπτωση που προσγειωθείτε σε άλλο πλανήτη πριν από 10 λεπτά. Συγκρίνετε τις τιμές τουλάχιστον τριών διαφορετικών προμηθευτών πριν αποφασίσετε. Αν θέλετε να συγκρίνετε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, μπορείτε να μεταβείτε στο Bookfinder.com. Για να συγκρίνετε χιλιάδες βιβλιοπώλες σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να μεταβείτε στο Abebooks.com για τη μεγαλύτερη αγορά βιβλίων στον κόσμο.

8. Αγοράστε τοπικά. Ελέγξτε πού βρίσκεται το βιβλιοπωλείο που αγοράζετε προτού κλείσετε τη συμφωνία. Όσο πιο κοντά πλησιάζετε στο κόστος αποστολής, τόσο πιο χαρούμενος και πιο πράσινος θα είναι ο πλανήτης και η κοινότητά σας σίγουρα θα εκτιμήσει την επιπλέον επιχείρηση.

9. Πουλήστε τα παλιά σας βιβλία αφού τελειώσετε με αυτά. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να επιστρέψετε στο ίδιο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο από το οποίο αγοράσατε τα βιβλία σας, να μεταβείτε στον ιστότοπό τους και να αναζητήσετε το πρόγραμμα αγοράς τους. Γενικά, η αποστολή των βιβλίων είναι δωρεάν και η πληρωμή γίνεται αμέσως. Αυτό πουλάει από μόνο του, σωστά;

10. Αντιμετωπίστε καλά τα σχολικά σας βιβλία. Μην το χρησιμοποιήσετε ως ομπρέλα ή για να σκοτώσετε αυτή τη γιγάντια αράχνη που εμφανίστηκε από το πουθενά μέσα στην μπανιέρα. Μην γράφετε το όνομα του έρωτά σας δίπλα σε μικρές καρδιές και μην το χρησιμοποιείτε ως καμβά όταν αισθάνεστε αυτό το καλλιτεχνικό πνεύμα. Θυμηθείτε, μπορεί να θέλετε να τα πουλήσετε αργότερα και όσο καλύτερη είναι η κατάσταση του βιβλίου, τόσο περισσότερα χρήματα θα λάβετε.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και σας διαβεβαιώνω ότι θα βρείτε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας, περισσότερο χρόνο στα χέρια σας και, φυσικά, XXI. η χαρά της εισόδου στον αιώνα, επιτέλους.

Αγοράστε online, δεν θα επιστρέψετε ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *