Λογισμικό Adobe Reader 7.0 (διαβάστε με)

By | 16 Νοεμβρίου, 2021

Το Adobe Reader 7.0.7 read me είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για την εφαρμογή adobe, η οποία δημιουργεί αρχεία Adobe Portable Document Format ή Adobe PDF. Αυτό είναι για τη δημιουργία, τη βελτίωση, την αναθεώρηση, την επεξεργασία και την κοινή χρήση πληροφοριών σε αρχεία Adobe PDF.

Απαιτήσεις συστήματος:

1. Power PC G3, G4 ή G5 επεξεργαστής.

2. Mac OS X έκδοση 10.2.8, 10.3 ή 10.4.

3. 128 MB RAM (συνιστάται 256 MB).

4. 110 MB διαθέσιμα στον σκληρό δίσκο.

5. Ανάλυση οθόνης 800 x 600.

Βελτιώσεις στο Adobe Reader 7.0.7

Υποστήριξη για τρισδιάστατο περιεχόμενο. Το Reader for 7.0.7 σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να μετράτε τρισδιάστατα μοντέλα που έχουν δημιουργηθεί σε σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD). Οι βελτιώσεις φόρμας λειτουργούν πιο αποτελεσματικά με στατικές και δυναμικές φόρμες που έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ανάγνωσης προϊόντων διακομιστή Adobe. (μόνο για Windows) Yahoo! πλαίσιο κειμένου άμεσης αναζήτησης. Κάντε αναζήτηση στον ιστό απευθείας από τον αναγνώστη χρησιμοποιώντας το πλαίσιο κειμένου αναζήτησης. Εισαγάγετε τη φράση αναζήτησης και κάντε κλικ στο Yahoo! εικόνισμα. Τα αποτελέσματα παρέχονται από το Yahoo! και επιστρέφονται σε νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν είστε έμπειρος χρήστης υπολογιστή, τα προβλήματα εκκίνησης μπορούν εύκολα να εντοπιστούν. Αυτή η ενότητα μπορεί να σας βοηθήσει με την αιτία αυτών των προβλημάτων. Επιλέξτε ηλεκτρονική βοήθεια από το μενού βοήθειας.

1. Βοήθεια και πώς τα παράθυρα δεν είναι διαθέσιμα όταν ανοίγετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Πώς να ανοίξετε ένα παράθυρο από το κουμπί βοήθειας ή τη γραμμή εργασιών για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παράθυρο, να ξεκινήσετε τις πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων του προγράμματος περιήγησης Ιστού ή να επιλέξετε ηλεκτρονική βοήθεια από το μενού βοήθειας του Adobe Reader.

2. Βοήθεια και πώς τα παράθυρα δεν είναι διαθέσιμα όταν ανοίγετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουμπί Βοήθεια ή στο κουμπί Πώς να ανοίξετε την εργασία, εκκινήστε το εκτός του προγράμματος περιήγησης ιστού Adobe Reader.

3. Οι δυνατότητες ανίχνευσης και επισκευής των Windows επισκευάζουν ή αντικαθιστούν εξαρτήματα εγκατάστασης που έχουν καταστραφεί ή λείπουν.

4. Πώς μπορείτε να σύρετε το παράθυρο οπουδήποτε στην οθόνη. Εάν μετακινήσετε το παράθυρο από μια θέση σύνδεσης, γίνεται αιωρούμενο παράθυρο και μπορεί να αλλάξει το μέγεθος μόνο σύροντας την κάτω δεξιά γωνία. Για να επανατοποθετήσετε ένα αιωρούμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο πλήκτρο ελέγχου κάτω από τη γραμμή τίτλου και επιλέξτε αριστερά ή δεξιά. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Βοήθεια του Adobe Reader.

5. Εισαγάγετε τα πλήκτρα και οι γραμμές διαστήματος λειτουργούν διαφορετικά στον οδηγό για να ρυθμίσετε την προσβασιμότητα σε Windows και Mac OS. Στα Windows, τα πλήκτρα εισόδου και οι γραμμές διαστήματος κλείνουν τον οδηγό. Στο Mac OS, το πλήκτρο enter μετακινεί τον οδηγό στην επόμενη σελίδα και η γραμμή διαστήματος κλείνει τον οδηγό.

6. Τα Windows XP και 2000 περιλαμβάνουν τον μεγεθυντικό φακό της Microsoft, μια διεπαφή που ήταν ένα εργαλείο προσβασιμότητας. Όταν εκκινηθεί, αυτό το εργαλείο ενεργοποιεί την προσβασιμότητα μέχρι να βγείτε από το Adobe Reader. Κάθε φορά που ανοίγετε ένα έγγραφο PDF, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα, “Παρακαλώ περιμένετε όσο το έγγραφο είναι έτοιμο για ανάγνωση”. Για να μειώσετε το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία για την ανάγνωση ενός εγγράφου PDF, ορίστε την προτίμηση του εγγράφου σελίδας ώστε να διαβάζει μόνο τις σελίδες που είναι ορατές αυτήν τη στιγμή στις προτιμήσεις ανάγνωσης. Η ρύθμιση των προτιμήσεων σειράς ανάγνωσης σε σειρά ανάγνωσης στη ροή ακατέργαστης εκτύπωσης επιταχύνει επίσης αυτή τη διαδικασία, αλλά μπορεί να εμποδίσει τη λειτουργία μεγεθυντικού φακού.

7. Για να βελτιώσετε τον χρόνο εκκίνησης και την απόδοση του Adobe Reader, ανασυγκροτήστε τον σκληρό σας δίσκο πριν χρησιμοποιήσετε το Disk Utility. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν δίσκο ή βοηθητικό πρόγραμμα με το λειτουργικό σας σύστημα. Οι σκληροί δίσκοι κατακερματίζονται ως αποτέλεσμα της κανονικής χρήσης (π.χ. εγκατάσταση και απεγκατάσταση εφαρμογών, προσθήκη και διαγραφή αρχείων). Καθώς ο χρόνος περνά, ο υπολογιστής δεν μπορεί να εντοπίσει τα μπλοκ δίπλα στο μπλοκ ελεύθερου χώρου και αποθηκεύει τα αρχεία σε κομμάτια στον σκληρό δίσκο, γεγονός που αυξάνει τον χρόνο που απαιτείται για το άνοιγμα αυτών των αρχείων. Η μονάδα σκληρού δίσκου ενώνει αρχεία και βελτιώνει την απόδοση.

8. Εάν σαρώσετε ένα PDF στο Σημειωματάριο χρησιμοποιώντας έναν σαρωτή, τα δεδομένα που προκύπτουν ενδέχεται να περιέχουν μηδενικά byte ή παράνομους χαρακτήρες (χαρακτήρες που δεν μπορούν να πληκτρολογηθούν στο πληκτρολόγιο). Αυτά τα δεδομένα μπορούν να εκτελούν συντομεύσεις επιφάνειας εργασίας που προκαλούν το άνοιγμα των παραθύρων. Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται με όλους τους σαρωτές. Δεν υπάρχει λύση

9. Εάν ανοίξετε ένα αρχείο PDF από AOL 6.0 σε 9.0, το αρχείο θα ανοίξει σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. αποθηκεύστε το αρχείο PDF στον σκληρό σας δίσκο και ανοίξτε το στο Adobe Reader.

10. Απαιτούνται Mac OS X 10.3 ή μεταγενέστερη έκδοση και Safari 1.2.2 ή νεότερη έκδοση για χρήση σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης Adobe Reader.

11. Αν και το Adobe Reader 7.0.7 έχει δοκιμαστεί σε μελλοντικές εκδόσεις του Mac OS, αυτά τα λειτουργικά συστήματα δεν υποστηρίζονται από το Adobe Reader, καθώς η τελική δοκιμή δεν ολοκληρώθηκε όταν κυκλοφόρησε το Adobe Reader 7.0.7.

12. Εάν επικολλήσετε τον χαρακτήρα U + 3400 στο πεδίο αναζήτησης και πραγματοποιήσετε αναζήτηση, η αναζήτηση θα αποτύχει παρόλο που υπάρχει ένας χαρακτήρας στο έγγραφο PDF που αναζητάτε. Το ίδιο ισχύει για τα U + 3500, U + 3600 και U + 3700. Πληκτρολογήστε τον χαρακτήρα U + 3400 αντί να τον επικολλήσετε στο πεδίο αναζήτησης.

13. Εάν εγκαταστήσετε το Adobe Acrobat Elements 6.0 Μετά την εγκατάσταση της πλήρους έκδοσης του Adobe Reader 7.0, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το αρχείο στοιχείων acrobat σε PDF όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης σε λειτουργία επιδιόρθωσης. Εάν κάνετε κλικ στο Ναι, το ίδιο σφάλμα θα εμφανιστεί την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να μετατρέψετε ένα αρχείο σε στοιχεία ακροβατών σε PDF. Εγκατάσταση στοιχείων acrobat 6.0 Πριν από την εγκατάσταση του Adobe Reader 7.0.7 για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στον ίδιο φάκελο. (Το Acrobat Elements 6.0 δεν σας επιτρέπει να καθορίσετε τη θέση εγκατάστασης). Σημειώστε ότι η εγκατάσταση του Adobe Reader 7.0.7 δεν καταργεί το Adobe Reader 6.0, το οποίο εγκαθιστά το Adobe Items στον ίδιο φάκελο. Αυτή η εγκατάσταση του Adobe Reader 6.0 (σε αντίθεση με την έκδοση λήψης) δεν παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα του Adobe Reader 7.0.7.

Συντομεύσεις:

Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες συντομεύσεις πληκτρολογίου για πλοήγηση μεταξύ του εγγράφου, του παραθύρου βοήθειας και του παραθύρου ανοίγματος:

F1 – Ανοίγει το παράθυρο βοήθειας και μετακινεί την εστίαση στο πρώτο στοιχείο στην καρτέλα περιεχομένου βοήθειας. Εάν το παράθυρο βοήθειας είναι ήδη ανοιχτό, πατώντας το F1 επιστρέφει η εστίαση στην τελική επιλογή. Το πλήκτρο Enter ανοίγει το επιλεγμένο θέμα βοήθειας. Πατήστε τα πλήκτρα πάνω και κάτω βέλους για να επιλέξετε άλλα θέματα βοήθειας.

Alt + Tab – Αυτές οι καρτέλες μετακινούν την εστίαση μεταξύ του ανοιχτού παραθύρου βοήθειας και του εγγράφου.

Shift + F1 – Μετακινεί την εστίαση στο παράθυρο μόνο όταν βρίσκεστε στο έγγραφο και όχι στο παράθυρο βοήθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *