Κριτική βιβλίου – Dotcomology – The Science of Making Money Online

By | 5 Νοεμβρίου, 2021

Έγραψε ένα e-book με το όνομα Stone Evans Dotcomology, η επιστήμη του να κερδίζεις χρήματα στο διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους διεθνείς πελάτες. .

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει ένα συμπαγές σύνολο μαθημάτων για όποιον ενδιαφέρεται να κερδίσει χρήματα στο Διαδίκτυο, αφού περάσει την αυτοδιαφήμιση, και αυτά τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν σε μεγαλύτερο βαθμό όταν προσπαθείτε να προσεγγίσετε διεθνείς πελάτες.

Ήταν να μάθω μια ιστορία

Ο Έβανς, μετά από μια διαφήμιση, ξεκινά με μια ιστορία που θα συνοψίσω.

Ένας νεαρός διάβασε όλα τα βιβλία που βρήκε για το Ζεν. Άκουσε για έναν μεγάλο δάσκαλο του Ζεν και ζήτησε ραντεβού. Μετά από λίγο, ο κύριος τους πρότεινε να πάρουν τσάι. Ο δάσκαλος άρχισε να ρίχνει τσάι στο μπολ του μαθητή. Έρεε μέχρι να γεμίσει, και συνέχισε να ρέει. Το τσάι πέρασε από την άκρη της κούπας και στο τραπέζι. Ο κύριος συνέχισε να ρίχνει τσάι καθώς περπατούσε από το τραπέζι στο πάτωμα. Τελικά, ο μαθητής δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί άλλο.

Φώναξε, “Σταμάτα! Σταμάτα να χύνεις! Το φλιτζάνι είναι γεμάτο – δεν θα μπει άλλο!”

Ο κύριος σταμάτησε να χύνει και είπε: “Όπως αυτό το ποτήρι, το μυαλό σου είναι γεμάτο από τις απόψεις και τις προκαταλήψεις σου. Πώς θα μάθεις τίποτα αν δεν αδειάσεις πρώτα το φλιτζάνι σου;”

Ο λογαριασμός του Evans είναι ότι είναι καλό να εκμεταλλευτείς οποιοδήποτε βιβλίο στο Διαδίκτυο για να αδειάσεις το φλιτζάνι σου και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι να πάρεις αυτό που σερβίρεις. Μην ακούτε τους «ειδικούς», ή τουλάχιστον ξεχάστε τι είπαν και θεωρήστε τα πάντα ως καινούργια. Είναι συχνά ειδικοί γιατί διαβάζουν όλα τα βιβλία.

Κάνοντας τα μεγάλα χρήματα στο Διαδίκτυο

Θέλετε να κερδίσετε ένα εκατομμύριο δολάρια πουλώντας “πράσινα widget”; Βρείτε κάποιον που το έχει ήδη κάνει και μιλήστε με αυτό το άτομο. Μην μιλάτε σε κάποιον που έχει πουλήσει μόνο ένα εκατομμύριο “γραφικά στοιχεία”. δεν είναι το ίδιο. Μπορεί να είναι κοντά, αλλά όχι το ίδιο πράγμα.

Ο Έβανς περνάει από τα βασικά, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι όλοι γνωρίζουν:

  • Κάντε την ιστοσελίδα σας ελκυστική, ελκυστική και ελκυστική
  • Να έχετε καλό περιεχόμενο
  • Κάντε τις πληροφορίες σας εύκολα προσβάσιμες
  • Σχεδιάστε τις σελίδες σας καθαρά
  • Καταργήστε όλα τα ζητήματα λήψης και διαθεσιμότητας
  • Δοκιμή. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησε ξανα. Ζητήστε από κάποιον άλλο να το δοκιμάσει για εσάς.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το κοινό σας αλλάζει. Όταν κάνετε τον ιστότοπό σας ελκυστικό, δεν χρειάζεται να είναι ελκυστικό για εσάς, αλλά για το κοινό-στόχο σας. Να γνωρίζετε πολιτισμικά καθένα από τα παραπάνω σημεία σχετικά με το κοινό-στόχο σας.

Κάποιοι θέλουν να κερδίσουν εκατομμύρια από τη μια μέρα στην άλλη. Θεωρητικά αυτό είναι δυνατό γιατί συνέβη νωρίτερα. Μια καλύτερη ιδέα θα ήταν να απαντήσετε σε αυτές τις τέσσερις ερωτήσεις.

  • Εκμεταλλεύεστε όλα όσα έχει να προσφέρει το Διαδίκτυο;
  • Ποιες επιχειρήσεις είναι πλέον επιτυχημένες, μπορείτε να τις αντιγράψετε;
  • Πρέπει να πουλήσετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν;
  • Πουλάτε και διασταυρώνετε;

Εάν δεν εκμεταλλευτείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το Διαδίκτυο, περιορίζετε τον εαυτό σας.

Έχετε κάποια ομάδα συνεργατών με την οποία μπορείτε να συνεργαστείτε;

Ακριβώς επειδή κάποιος δεν αγοράζει από εσάς δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πώληση. Εάν ένα άτομο εγκαταλείπει τον ιστότοπό σας, βεβαιωθείτε ότι το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι ένα αναδυόμενο παράθυρο που προσφέρει την καλύτερη προσφορά σας ποτέ ή ένας σύνδεσμος προς έναν ιστότοπο συνεργάτη.

SEO

Ο Evans έχει μια λεπτομερή ενότητα για το πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και τι μπορείτε να κάνετε για να λειτουργήσει για εσάς. Χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης, πληρώστε ανά κλικ, δημοτικότητα συνδέσμων και ανάλυση συνδέσμων.

Λειτουργεί επίσης για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας και την παρακολούθηση της προόδου σας.

Στο τέλος αυτής της ενότητας υπάρχει μια πολύ περίπλοκη ενότητα για τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Μην το κάνεις. Αυτό λέει, κυριολεκτικά «Μην το κάνεις».

Προγράμματα συνεργατών, email marketing, ενημερωτικά δελτία

Η Stone Evans έχει κερδίσει πολλά χρήματα μέσω προγραμμάτων συνεργατών, επομένως έχει μια καλή ενότητα 100 σελίδων για αυτό το θέμα.

Αυτό είναι “Πουλάω ένα εκατομμύριο δολάρια πουλώντας παπούτσια αλόγου;” είναι σημαντικό. Βρείτε κάποιον που το έχει ήδη κάνει. Ο Evans έχει κερδίσει χρήματα μέσω των Προγραμμάτων Συνεργατών, του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ενημερωτικών δελτίων του, επομένως διαβάστε αυτές τις ενότητες για να μάθετε από τον κύριο.

Ο Evans ξεπερνά το θέμα των συνεργαζόμενων προγραμμάτων για να εξηγήσει πώς να δημιουργήσετε λογισμικό, ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής. Αυτό είναι ένα ισχυρό τμήμα. Το έχω χρησιμοποιήσει για να αναπτύξω γραφικά στοιχεία και γραμμές εργαλείων για τους ιστότοπούς μου. Αυτά τα απλά προγράμματα λογισμικού είναι πολύ δημοφιλή και έχω διεθνή επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς μου για λήψη αυτών των εργαλείων.

Τελευταία προειδοποίηση

Ο Έβανς λέει κάτι που εκτιμώ πολύ.

Οι αρχάριοι στο διαδίκτυο κάνουν ένα κοινό λάθος που δεν πρέπει ποτέ να κάνουν. “Ακριβώς επειδή μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πολλές περιττές εργασίες για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι του Διαδικτύου είναι γεμάτοι χρυσό. Όπως κάθε ευκαιρία, υπάρχουν απάτες και κίνδυνοι. Αρκεί να δημιουργήσετε τη γραμμή σας. Είναι σημαντικό για να είναι σε εγρήγορση οι επιχειρήσεις, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική έχοντας “.

Εκτός από τις διαφημίσεις, είναι μια εξαιρετική ανάγνωση για οποιονδήποτε ξεκινά με μια διαδικτυακή επιχείρηση και ανέφερα την τιμή;

Είναι δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *