Κλείστε μια πτήση online και εξοικονομήστε χρήματα χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές

By | 24 Οκτωβρίου, 2021

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε σε άλλη πόλη είτε σε άλλη χώρα, δεν είναι ποτέ πιο εύκολο να κλείσετε μια πτήση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους ταξιδιώτες. Οι ίδιες οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες κρατήσεων online, τηλεφωνικά και αυτοπροσώπως. Υπάρχουν επίσης οικονομικά ταξιδιωτικοί ιστότοποι που διευκολύνουν την όλη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε όλους τους ναύλους για όλες τις αεροπορικές εταιρείες ταυτόχρονα και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την κράτηση μιας πτήσης: πόλη αναχώρησης, ημερομηνία αναχώρησης, πόλη προορισμού, ημερομηνία προορισμού, εάν θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που θα μείνετε στον προορισμό, εάν θέλετε να κάνετε κράτηση. ενοικίαση αυτοκινήτου ή/και ξενοδοχείο με πτήση κ.λπ. Ευτυχώς, όλα αυτά γίνονται πιο εύκολα χρησιμοποιώντας διαδικτυακά εργαλεία αναζήτησης και σύγκρισης. Μπορείτε να πειραματιστείτε με ημέρες και ώρες καθώς και με προορισμούς για να πάρετε μια ιδέα για το εύρος τιμών. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποκτήσετε φθηνότερη τιμή.

Η ηλικία είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά ή ηλικιωμένους. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν για ενήλικες και κάτω των 17 ετών. Για ενήλικες, ενδέχεται να υπάρχουν εκπτώσεις για ηλικιωμένους. Ενώ οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες είναι οι προτιμώμενοι τρόποι πληρωμής που προτιμά η αεροπορική βιομηχανία, υπάρχουν ορισμένες αεροπορικές εταιρείες που υποστηρίζουν το PayPal και τα αχρησιμοποίητα ταξιδιωτικά κεφάλαια. Μπορεί επίσης να έχετε πόντους φυλλαδίων ή δωροκάρτες που μπορείτε να ανταλλάξετε.

Οι ειδοποιήσεις τιμής θα σας βοηθήσουν να κλείσετε μια πτήση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για προειδοποιήσεις τιμών πριν κάνετε κράτηση για την πτήση σας. Τα εισιτήρια μπορεί να έχουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα, ακόμη και σε καθημερινή βάση. Μια μικρή πτώση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων εάν πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για συγγενείς ή συνεργάτες. Ορισμένοι διαδικτυακοί ιστότοποι και εργαλεία σάς επιτρέπουν επίσης να ορίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό και να σας ενημερώνουν όταν μια κάρτα είναι διαθέσιμη στο εύρος του προϋπολογισμού σας.

Προσδιορίστε εάν θα είναι φθηνότερο να κλείσετε μόνοι σας μια πτήση μεγάλων αποστάσεων. Εάν ταξιδεύετε μεγάλη απόσταση, να έχετε κατά νου ότι μπορεί να είναι φθηνότερο να κάνετε κράτηση για δύο ή τρία ξεχωριστά μέρη του ταξιδιού προσθέτοντας έναν ή δύο άλλους προορισμούς στον ταξιδιώτη. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να πετάξετε από την Ευρώπη στην Αλάσκα, μπορεί να είναι φθηνότερο να κλείσετε ένα ταξίδι στην Ατλάντα, μετά να πετάξετε από την Ατλάντα στο Σικάγο, μετά να πετάξετε από το Σικάγο στο Σιάτλ και, τέλος, να κάνετε κράτηση στην Αλάσκα με μια οικονομική αεροπορική εταιρεία. που προσφέρουν μικρότερα ταξίδια.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο σύγκρισης αγορών ταξιδιών που θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε όλες τις τιμές όλων των αεροπορικών εταιρειών στις ημερομηνίες που εισάγετε ταυτόχρονα. Επιλέξτε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κάντε κράτηση για πτήση, καθώς και δωμάτια ξενοδοχείου και ενοικίαση αυτοκινήτου εάν χρειάζεται.

Είτε το θέλουν είτε όχι κλείσετε μια πτήση Για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι το διαδίκτυο. Ο ιστότοπος δεν θα γνωρίζει μόνο τους καλύτερους αεροπορικούς ναύλους, αλλά και τιμές ξενοδοχείων και εκπτώσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρη την καριέρα σας και να εξοικονομήσετε χρήματα στη διαδικασία χρησιμοποιώντας διαδικτυακά κουπόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *