Κερδίστε χρήματα online – Έχετε αυτά τα επτά βιβλία για να διαβάσετε;

By | 30 Οκτωβρίου, 2021

Το έχεις σκεφτεί ποτέ Γιατί θέλεις να βγάλεις χρήματα online;

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικούς στόχους. Αν απαντήσεις: “για χρήματα“Θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τον στόχο σας. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με πολλούς άλλους τρόπους εκτός από το Διαδίκτυο. Και δεν είναι καν σίγουρο ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο.

Εάν η απάντησή σας είναι: “υπέρ της ελευθερίας“,”για τα προς το ζην“ή”περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου“, είστε στο σωστό δρόμο.

Για να έχετε αρκετή ελευθερία ή ελεύθερο χρόνο για να κερδίσετε αρκετά χρήματα στο διαδίκτυο, θα πρέπει να μάθετε για το μάρκετινγκ Διαδικτύου. Και εδώ είναι επτά βιβλία που πρέπει να διαβάσετε και να ξεκινήσετε:

# 1 – “AdSense Secrets 4” του Joel Comm

Οι διαφημίσεις Google, που ονομάζονται AdSense, είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Αλλά η προσθήκη διαφημίσεων στον ιστότοπό σας απαιτεί κάποιες γνώσεις εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από αυτές.

Το βιβλίο του Joel Comm για το AdSense πρέπει να διαβαστεί. Εάν έχετε μόνο ένα βιβλίο για το μάρκετινγκ Διαδικτύου, πάρτε αυτό.

# 2 – “Καταπληκτική φόρμουλα που πουλάει προϊόντα σαν τρελά” από τον Marlon Sanders

Διαβάστε αυτό το βιβλίο πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε το προϊόν σας!

Με βοήθησε να πουλήσω μερικές χιλιάδες δολάρια προϊόντων πληροφοριών το Σαββατοκύριακο, καθιερώνοντας μια από τις ιδέες του βιβλίου.

# 3 – “Εξομολογήσεις ενός τεμπέλης σούπερ συνεργάτη” του Κρις Ρέμπελ

Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα ξέρετε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πουλήσετε προϊόντα μελών. Σίγουρα, μπορεί να είστε τυχεροί και να το πουλήσετε διαφορετικά, αλλά τα πραγματικά χρήματα προέρχονται από τη δημιουργία του με την απλή μέθοδο που περιγράφεται στο βιβλίο.

Και είναι σχεδόν ρυθμισμένο και ξεχασμένο, επομένως είναι ένα χαλαρό πρόγραμμα συνεργατών.

# 4 – «16λεπτο ηχητικό πρόγραμμα γρήγορης ανάγνωσης» από τον Marvin Haycock

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το διαδικτυακό μάρκετινγκ και στην πραγματικότητα δεν είναι καν βιβλίο. Αλλά θα διαβάσετε πολλά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία στο ταξίδι σας προς την ελευθερία, οπότε γιατί να μην το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά;

# 5 – “The Mini Site Formula” του Joel Peterson.

Ένα άλλο “όχι το βιβλίο” … Είναι κυρίως ένα μάθημα βίντεο, αλλά παίρνετε το αντίγραφο και είναι ένα προϊόν που πρέπει να μάθετε!

Αυτός είναι ένας νέος τρόπος μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο. Βρίσκεις προϊόντα, οι άνθρωποι τα αγοράζουν ήδη και τους βοηθάς να πάρουν αποφάσεις.

# 6 – “Πρότυπα δημιουργίας στιγμιαίων άρθρου” του Jeff Heering.

Το μάρκετινγκ άρθρου παίζει σημαντικό ρόλο στο να είσαι έμπορος Διαδικτύου και θα πρέπει να μάθεις από τους καλύτερους. Αποκτήστε τα πρότυπα άρθρων του Jeff Heering και έχετε ήδη κάνει τα 3/4 της δουλειάς σας με άρθρα.

# 7 – «Επτά μυστικά για την κυριαρχία του Ezine» του Rob Howard.

Περισσότερα για τα άρθρα … Το μήνυμα αυτού του μαθήματος βίντεο είναι “κάντε το σύντομο – κάντε το καυτό”. Ξεχάστε τα μεγάλα και βαρετά άρθρα. Και λαμβάνετε επίσης εξαιρετικές συμβουλές για το βιο-κουτί του συγγραφέα.

Έχω διαβάσει χιλιάδες ηλεκτρονικά βιβλία σχετικά με το διαδικτυακό μάρκετινγκ και πολλά από αυτά με έχουν εμπνεύσει ή/και με έχουν εκπλήξει. Κάντε μια λίστα με τα αγαπημένα σας βιβλία ή διαβάστε μερικά, αλλά τι κάνετε:

Χρησιμοποιήστε ό,τι μαθαίνετε – αναλάβετε δράση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *