Κάντε online τις διακοπές σας

By | 9 Νοεμβρίου, 2021

Μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας. Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας με οποιονδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα, σίγουρα θα πληρώσετε πολύ περισσότερα από το πραγματικό κόστος. Πριν από μερικά χρόνια οι κρατήσεις μέσω Διαδικτύου δεν ήταν πολύ δημοφιλείς, αλλά τώρα υπάρχουν πιθανώς περισσότερες μέθοδοι συναλλαγών και προσελκύουν περισσότερους καταναλωτές για online κρατήσεις.

Η online κράτηση είναι μια κουραστική δουλειά, ωστόσο, πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα, αλλά όταν έχετε έναν προϋπολογισμό αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προσφορών κρατήσεων ξενοδοχείων και κάθε ξενοδοχείο θα έχει διαφορετικές πολιτικές ακύρωσης. Οι καταναλωτές θα πρέπει να διαβάσουν όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αποφασίσουν για το ακριβές ξενοδοχείο. Ακόμη και οι πτήσεις είναι πολύ φθηνότερες όταν κάνετε online κράτηση και οι τιμές αλλάζουν καθημερινά. Υπάρχουν κάποιες μέρες που τα αεροπορικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές. Ξεκινήστε λοιπόν να σχεδιάζετε τα ταξίδια σας τρεις μήνες πριν από την πραγματική ημερομηνία, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε όλες τις φτηνές προσφορές. Ένα άλλο καλό με τις online κρατήσεις είναι ότι επιλέγουμε την περιοχή του ξενοδοχείου και τον τύπο ξενοδοχείου στο οποίο θέλετε να μείνετε. Τα ταξιδιωτικά γραφεία δεν σας δίνουν τέτοιες ευκαιρίες.

Είχα προγραμματίσει το μήνα του μέλιτος 15 μέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού μου και όμως εξοικονομώ πολλά χρήματα. Οργανώσαμε ένα ταξίδι 10 ημερών στη Σιγκαπούρη και την Κουάλα Λουμπούρ με 60.000 Rs. Έκανα κράτηση σε ξενοδοχεία μέσω της hotels.com. Υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με το ξενοδοχείο στο Penang και τα δωμάτιά μας δεν είχαν κλείσει, αλλά το πρόβλημα επιδιορθώθηκε αμέσως όταν καλέσαμε την εξυπηρέτηση πελατών. Δεν υπήρχε άλλο μικρό θέμα από αυτό. Μπορέσαμε να επισκεφτούμε όλα τα μέρη με τον δικό μας ρυθμό. Έμοιαζε περισσότερο με ήσυχες διακοπές παρά με προγραμματισμένες επισκέψεις που ξεκινούν στις 8 το πρωί και διαρκούν μέχρι το απόγευμα. Ο τουριστικός πράκτορας μετατρέπει τις διακοπές σε boot camp. Η Σιγκαπούρη φαινόταν αρκετά ακριβή όσον αφορά το φαγητό, αλλά ευτυχώς το ξενοδοχείο μας βρισκόταν δίπλα σε μια τοποθεσία για φαγητό, η οποία λειτούργησε καλύτερα επειδή ο σύζυγός μας μισούσε να πειραματίζεται με το φαγητό και ευτυχώς υπήρχε ένας ινδικός πάγκος και πέταξε από τη Σιγκαπούρη στη Μαλαισία. Η Air Asia βγήκε και πολύ φθηνή.

Ξέρω ένα ζευγάρι που του αρέσει να ταξιδεύει. Συνήθως χρησιμοποιούν την Agoda.com για να κάνουν κράτηση εισιτηρίων. Όταν κάνετε κράτηση μέσω της Agoda.com λαμβάνετε πόντους για το ποσό που ξοδεύετε, αυτοί οι πόντοι θα σας προσφέρουν μια δωρεάν διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ. Υπάρχουν επίσης άλλες τοποθεσίες στα δωμάτια που προσφέρουν πολλά να προσφέρουν. Όταν ταξιδεύετε εκτός εποχής, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Υπάρχουν προσφορές για δωμάτια που μειώνονται κατά το ήμισυ της τιμής και διαμένουν δύο διανυκτερεύσεις και λάβετε το τρίτο δωρεάν. Τα αεροπορικά εισιτήρια θα είναι επίσης αρκετά λογικά. Θα προτιμούσα να πάρω τη βίζα μου μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα. Μπορεί να είναι φθηνότερο αν το κάνετε μόνοι σας, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι να πάρετε τα απαραίτητα έγγραφα και να πάτε σε διάφορα μέρη.

Οι καταναλωτές πιστεύουν επίσης ότι η επίσκεψη θα είναι πρόβλημα εάν προγραμματίσετε τις διακοπές σας στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και για αυτό. Υπάρχουν πολίτες που έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τον περίγυρό τους. Κάθε ξενοδοχείο θα έχει ένα τουριστικό τραπέζι και θα το κανονίσουν ανάλογα με τον χρόνο σας. Οι δραστηριότητες προγραμματισμένης επίσκεψης θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Η online κράτηση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Είναι μια μακρά διαδικασία αναζήτησης στα διάφορα μέρη για ύπνο στο δίκτυο. Είναι μια πολύ κουραστική διαδικασία για σύγκριση και επιλογή. Υπάρχει πάντα μια δέσμευση όταν κάνουμε κράτηση με εκπτωτικές τιμές. Δεν υπάρχει ακύρωση και το πλήρες ποσό σπαταλάται εάν υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα. Επομένως, οι καταναλωτές πρέπει να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν κάνουμε κράτηση ημερομηνιών διακοπών μέσω Διαδικτύου. Δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής ημερομηνιών ταξιδιού. Διαβάστε λοιπόν τους όρους πριν κάνετε κράτηση δωματίων ή εισιτηρίων. Το να βρίσκεστε σε μια άγνωστη χώρα καθιστά πολύ δύσκολο να διορθώσετε τα πράγματα εάν κάτι πάει στραβά. Αλλά όταν ταξιδεύετε μέσω του πράκτορα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, καθώς έχουν κανονίσει τα πάντα μέχρι να μας επιστρέψουν από το αεροδρόμιο. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένοι καταναλωτές που θέλουν να ταξιδεύουν με ασφάλεια και να έχουν τα πάντα οργανωμένα με προγραμματισμένο τρόπο και δεν τους πειράζει να ξοδέψουν λίγο παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *