Κάντε online κράτηση για διαφημίσεις Namaste Telangana

By | 29 Οκτωβρίου, 2021

Με το book4ad, ένα εξουσιοδοτημένο και κορυφαίο πρακτορείο κρατήσεων εφημερίδων, μπορείτε να κάνετε κράτηση για διαφημίσεις Namaste Telangana online χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Book4ad σάς παρέχει μια αξιόπιστη πλατφόρμα για τους χρήστες να κάνουν κράτηση για διαφημίσεις Namaste Telangana στο διαδίκτυο.

Η Namaste Telangana Telangana Publications Pvt είναι μια καθημερινή ινδική εφημερίδα στα Τελούγκου. Ε.Π.Ε. Ιδρύθηκε στις 6 Ιουνίου 2011 από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας Divakonda Damodar Rao. Δημοσιεύτηκε στο Hyderabad, Telangana. Η Telangana εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη και την πολιτική του κράτους.

Δημοσιεύεται στο Hyderabad, Warangal, Khammam, Nalgonda, Karimnagar, Mahabubnagar και Nizamabad. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την εφημερίδα Namaste Telangana σε έντυπη μορφή. Σύμφωνα με έρευνα της India Today, κατατάχθηκε στην 3η θέση με τη μεγαλύτερη ανάγνωση από την πιο διαβασμένη εφημερίδα Telugu στην πολιτεία Telangana. Κυκλοφορούν 31,49 lakhs και έχουν αυξηθεί κατά 88% σε τρία χρόνια.

Ορισμένες εκδόσεις εφημερίδων προσφέρουν μια ειδική στήλη για τη στήλη “ΤΑΞΙΝΟΜΕΝΑ” για τη δημοσίευση μικρών διαφημίσεων των οποίων τα ποσοστά είναι χαμηλά σε σύγκριση με άλλες διαφημίσεις, όπως οι διαφημίσεις προβολής. Σε αυτήν τη στήλη “ΚΑΤΑΤΑΞΗ” μπορείτε να κάνετε online κράτηση για αγγελίες Namaste Telangana.

Οι διαφημίσεις χωρίζονται σε διαφορετικές ομάδες γνωστές ως κατηγορίες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κατηγοριών όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν γάμους, προσλήψεις, αλλαγή ονόματος, προσωπική διαφήμιση, υπηρεσίες, δημόσια διαφήμιση, προκήρυξη διαγωνισμού, ταξίδια, επιχειρήσεις, εκπαίδευση, πωλήσεις και υπηρεσίες υπολογιστών, μνήμη και άλλες κατηγορίες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κατηγορία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και να κλείσετε μια αγγελία μέσω του book4ad σε χαμηλές τιμές. Μπορείτε επίσης να δείτε το τιμολόγιο διαφήμισης Namaste Telangana για να μάθετε τις τιμές των αγγελιών για κράτηση αγγελιών στο διαδίκτυο.

Ακολουθούν 3 εύκολα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κλείσετε μια αγγελία Namaste Telangana online μέσω του Book4ad με τις χαμηλότερες τιμές και τις καλύτερες προσφορές

1. Επιλέξτε την κατηγορία της διαφήμισής σας (σύμφωνα με το αίτημά σας) και γράψτε στη γλώσσα που θέλετε (Εδώ – Τελούγκου)

2. Επιλέξτε ανά πόλη / δημοσίευση

ένα. Επιλέξτε υποκατηγορίες και προσφορές και προγραμματίστε ημερομηνίες για τη διαφήμισή σας

σι. Επιλέξτε την επιλογή Χρώμα ή Εικόνα για να δώσετε μεγαλύτερο αντίκτυπο στη διαφήμισή σας (για αγγελίες οθόνης)

3. Ελέγξτε την παραγγελία σας στη σελίδα “Σύνοψη” με τις λεπτομέρειες τιμών για κάθε διαφήμιση, προεπισκόπηση πολλών διαφημίσεων και Ασφαλή πληρωμή στο διαδίκτυο.

Το Book4ad είναι ένα αξιόπιστο πρακτορείο κρατήσεων εφημερίδων με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στη διαφήμιση σε εφημερίδες και παρέχει ευκολότερη άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Συνδέεται με τις πιο δημοφιλείς εφημερίδες στην Ινδία και προσφέρει ένα σύστημα κρατήσεων διαφημίσεων σε εφημερίδες, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε κράτηση online διαφημίσεων σε περισσότερες από 20 γλώσσες στην περιοχή.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για διαφημίσεις Namaste Telangana online σε πολλές πόλεις στην πολιτεία Telangana, όπως το Hyderabad, το Warangal, το Khammam, το Nalgonda, το Karimnagar, το Mahabubnagar και το Nizamabad χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας χρησιμοποιώντας υπάρχουσες προσφορές και εκπτώσεις μαζί με διαφορετικά πακέτα.

Το Book4ad σάς παρέχει την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα για τη δημιουργία της διαφήμισής σας ή μπορείτε επίσης να πάρετε δείγματα μορφών διαφήμισης που εμφανίζονται ως μενού από πάνω προς τα κάτω καθώς πληκτρολογείτε. Μόλις κλείσετε τη διαφήμισή σας, θα λάβετε αμέσως μια επιβεβαίωση κράτησης μαζί με ένα τιμολόγιο. Το Book4ad προσφέρει επίσης την επιλογή να ελέγξετε την κατάσταση της διαφήμισής σας μετά την κράτηση. Προσφέρει επίσης δωρεάν κουπόνια σε αντάλλαγμα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *