Η νούμερο ένα διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης έχει αλλάξει για πάντα την αμερικανική κοινωνία – Κριτική βιβλίου

By | 23 Οκτωβρίου, 2021

Καθώς εξετάζουμε εταιρείες όπως η Google, θυμόμαστε τις τεράστιες δυνατότητες του Διαδικτύου. Ωστόσο, τι μαθαίνουμε από αυτό για να βοηθήσουμε τις μεμονωμένες επιχειρήσεις μας να αναπτυχθούν; Γιατί η Google τα πάει τόσο καλά και πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να αυξήσουμε τα κέρδη μας; Αν είχατε ποτέ αυτή την ερώτηση, έχω ένα υπέροχο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Είναι το όνομα του βιβλίου.

“Τι θα έκανε η Google;” Jeff Jaruis, Collins press publishing, τμήμα Harper Press Inc., Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, 2009, ISBN: 978-0-06-170971-5.

Ουάου, αυτό το βιβλίο έχει μια τεράστια ιστορία της Google και αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς δημιουργήθηκε το Google και πώς προέκυψε όλες οι άλλες μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo, αυτό θα σας εξηγήσει τα πάντα. Αφού διαβάσετε αυτό, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν καταλήξει σε τίποτα και ότι κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό των προγραμμάτων περιήγησης στο Διαδίκτυο κρατώντας το απλό και δίνοντάς του αυτό που ήθελαν.

Θα μάθετε για τον επιτυχημένο εκτοξευτή πυραύλων και θα μάθετε επίσης για μερικά λάθη στην πορεία. Είναι ένα καλό βιβλίο που εξηγεί τη φιλοσοφία των μηχανών αναζήτησης και μας οδηγεί σήμερα να γίνουμε η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Στη συνέχεια, ο συγγραφέας χρησιμοποιεί το μοντέλο της Google ως οδηγό για άλλες επιχειρήσεις, καθώς και για μικρές επιχειρήσεις, σχετικά με το πώς μπορούν να δημιουργήσουν μια μελλοντική ιδέα με επίκεντρο τον χρήστη για να βελτιώνουν και να καινοτομούν συνεχώς τις επιχειρήσεις τους.

Υπήρχαν πολλά υπέροχα αποσπάσματα στο βιβλίο, και υπάρχουν επίσης τίτλοι κεφαλαίων, αποφθέγματα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και αποσπάσματα που θα σας δώσουν μια καλή ματιά στην τρέχουσα εταιρεία και την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα;

“Ο χειρότερος πελάτης είναι ο καλύτερος σου φίλος”

Με άλλα λόγια, τα παράπονα των πελατών θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας εάν ακούτε.

«Κάνε ό,τι κάνεις καλύτερα και συνδεθείτε με άλλους»

Με άλλα λόγια, κρατήστε τον πυρήνα της επιχείρησής σας και βοηθήστε άλλες επιχειρήσεις να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και παρακολουθήστε τις και τις δύο να αναπτύσσονται.

«Αν δεν έψαξες, δεν σε βρήκαν»

Με άλλα λόγια, στο νέο παράδειγμα της εποχής της πληροφορίας, πρέπει να έχετε ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, διαφορετικά δεν υπάρχει στο μυαλό των καταναλωτών, των πελατών και των πελατών. Αν δεν σας βρουν στο διαδίκτυο, δεν είστε αληθινοί. Στην πραγματικότητα, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που το πιστεύουν πραγματικά αυτό και είναι μια κοινή αντίληψη, και έτσι είναι μια πραγματικότητα στην αγορά. Τέλος πάντων, αυτό το βιβλίο ήταν απολύτως υπέροχο και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *