Γιατί είναι πιο βολικό να μετατρέπετε αρχεία PDF online;

By | 31 Οκτωβρίου, 2021

Όταν οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία PDF τους σε Excel ή Word, είναι βολικό για αυτούς.

Το PDF κερδίζει μεγάλη προσοχή και δημοτικότητα αυτές τις μέρες επειδή είναι φορητό για φόρτωση και λήψη. Το όνομα «Μορφή φορητού εγγράφου» υποδηλώνει επίσης αυτό. Επιπλέον, τα αρχεία PDF μπορούν εύκολα να ανοίξουν και να προσπελαστούν μεμονωμένα άτομα. Μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης PDF για να ανοίξουν τα αρχεία και δεν χρειάζεται να χάσουν πολλά δολάρια για να κατεβάσουν το πρόγραμμα για να τα ανοίξουν. Επιπλέον, αυτή η μορφή είναι πιο ανθεκτική στους ιούς από άλλες διαθέσιμες μορφές για την αποθήκευση αρχείων.

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του PDF. Αφού ανοίξει ένα PDF, ο χρήστης το διαβάζει και κάνει ακριβώς αυτό. Επομένως, αυτά τα αρχεία είναι μικρότερα σε μέγεθος. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF με το ίδιο περιεχόμενο αλλά μεγαλύτερου μεγέθους. Ωστόσο, σχεδόν όλα τα αρχεία PDF είναι συμπιεσμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η επεξεργασία τους. Χρησιμοποιείται βασικά για άνοιγμα ή ανάγνωση. Έτσι, η μετατροπή PDF σε Excel ή Word, ειδικά η δωρεάν διαδικτυακή μετατροπή έχει γίνει δημοφιλής αυτές τις μέρες.

Για να μετατρέψετε αρχεία PDF online (ή για να τα μετατρέψετε σε Word ή Excel), οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν μερικά πολύ απλά βήματα.

  1. Οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να βρουν ορισμένους διαδικτυακούς μετατροπείς PDF που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν αρχεία PDF σε Word ή Excel με επαγγελματικό τρόπο. Αυτός ο διαδικτυακός μετατροπέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν ή με μικρό κόστος.
  2. Μόλις βρεθεί ένα αξιόπιστο εργαλείο μετατροπέα, οι χρήστες πρέπει να ανεβάσουν τα αρχεία που πρόκειται να μετατραπούν. Πρέπει επίσης να ονομάσουν το φάκελο όπου θα αποθηκευτεί το αρχείο που έχει μετατραπεί.
  3. Κάνοντας κλικ στο “Μετατροπή” θα τερματιστεί η εργασία μετατροπής.

Ορισμένοι δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς PDF μετατρέπονται από PDF σε Word μόνο, ενώ άλλοι μετατρέπονται από PDF σε Word και Excel. Οι μετατροπείς PDF με περισσότερη λειτουργικότητα από αυτήν απαιτούν συνήθως κάποια χρέωση για τις υπηρεσίες τους.

Οι μετατροπείς PDF εκτός σύνδεσης είναι επίσης διαθέσιμοι στην αγορά. Με τους μετατροπείς PDF εκτός σύνδεσης, εννοούμε ότι πρέπει να ληφθούν και να εγκατασταθούν σε υπολογιστές / φορητούς υπολογιστές. Δεν απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο τη στιγμή της μετατροπής αρχείων PDF. Είναι πολύ χρήσιμοι, αλλά είναι πιο ακριβοί από τους διαδικτυακούς μετατροπείς PDF. Έτσι, τα προς μετατροπή αρχεία PDF χρησιμοποιούνται σε επιχειρηματικές ρυθμίσεις που είναι εμπιστευτικές ή ιδιωτικές και απαιτούν ακριβή μετατροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *