Ένα πολύτιμο βιβλίο για λίστα στο eBay – Sugar Mouse Cake

By | 22 Νοεμβρίου, 2021

Μου αρέσει να πουλάω πολύτιμα βιβλία στο διαδίκτυο. Το eBay είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πουλήσετε πολύτιμα παιδικά βιβλία. Ένα υπέροχο μέρος της δουλειάς μου είναι η αγορά που προμηθεύω. Είναι μια διασκεδαστική ομάδα ανθρώπων που είναι συνήθως περίεργοι για τις αγορές τους και ανυπομονούν να μοιραστούν το βιβλίο με ένα αγαπημένο πρόσωπο που είναι νεότερο.

Μερικά από τα αγαπημένα μου βιβλία που πουλάω είναι vintage εικονογραφημένα βιβλία. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τα Little Gold Books όταν αναφέρομαι στα παιδικά βιβλία, αλλά υπάρχουν μόνο λίγα βιβλία LGB που αξίζουν τα χρήματα. Η περιζήτητη αγορά έφτασε τις δεκαετίες 1950-80. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσα πολύτιμα βιβλία σας έχουν μείνει σε πωλήσεις αυλής ή σε καταστήματα μεταχειρισμένων, επειδή είναι απλώς εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά.

Αν είστε παιδί ενός baby boomer θα θυμάστε το έργο του Gene Zion. Η πιο δημοφιλής σειρά του ήταν ο Χάρι ο Σκύλος. Έχει μερικά βιβλία από τη vintage συλλογή της που θα σας φανούν χρήσιμα αν βρείτε.

Ένα βιβλίο που πωλείται τακτικά για περίπου 50-150 $ είναι το Sugar Mouse Cake. Εάν έχετε ένα παλιό αντίγραφο του Sugar Mouse Cake, ίσως είναι καιρός να το ξεφορτωθείτε και να αρχίσετε να πουλάτε βιβλία στο διαδίκτυο. Ο Τζιν Ζάιον έγραψε αυτό το υπέροχο βιβλίο και εικονογραφήθηκε από τη Μάργκαρετ Μπλόι Γκράχαμ. Αυτό το διάσημο και πολύτιμο βιβλίο εκδόθηκε το 1964. Είναι περιζήτητο γιατί κάποτε είχαν παντρευτεί και αυτή ήταν η μόνη δουλειά που έγινε σε συνεργασία.

Μην ανησυχείτε για τις εξαιρέσεις της βιβλιοθήκης. Η αγορά των πολύτιμων παιδικών βιβλίων είναι αρκετά επιεική με την κατάσταση της απόρριψης της βιβλιοθήκης ενός βιβλίου της συλλογής. Μάλιστα, πολλοί το θυμούνται ακόμη περισσότερο επειδή οι αναμνήσεις τους αφορούσαν ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη. Αναζητήστε άλλα έργα του Zion με τίτλο Meanest Squirrel I Ever Met, που εκδόθηκε το 1982.

Εάν σας αρέσουν αυτές οι πληροφορίες, θα ήθελα πολύ να βοηθήσω με την υπηρεσία μου. Στέλνω αυτού του είδους τις πληροφορίες στους συνδρομητές μου κάθε μήνα. Παίρνετε περισσότερους από πενήντα τίτλους με φωτογραφίες βιβλίων για να κερδίσετε χρήματα online με βιβλία. Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία μου εδώ, ειδικά αν θέλετε να μάθετε πώς να πουλάτε βιβλία στο διαδίκτυο. http://www.SellChildrenBooks.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *